Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

2008.05.23 20:49  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Red vs. Blue

A Red vs. Blue csapata egy vicces képregényt készített a Grand Theft Auto IV-gyel kapcsolatban. Mint azt már sokan tudják, a GTA IV-ben rejtett csomagok helyett összesen 200 db galambot kell lelőnünk, melyekért jutalmakat is kapunk. Ezt a galamblövöldözős minijátékot hivatott kiparodizálni a most következő karikatúra, melyet én fordítottam le magyar nyelvre:

Reméljük, tetszett a képregény, és ha a közeljövőben újabb vicces képek jelennek meg, természetesen kitesszük az oldalra.

2008.05.23 19:00  |  Írta: Ben Dover

A hír címének írhattam volna "Stunt videót" is, de gondoltam ha már magyar nyelvű Grand Theft Auto orientált weboldal vagyunk, akkor ne használjunk külföldi szavakat - ennek ellenére a továbbiakban a "stunt" szót fogom használni a mutatványokra. Bizonyára már sokatok látott valamilyen GTA stunt videót, melyben különféle járművekkel csinálnak merészebbnél merészebb, és életveszélyes trükköket, többnyire tetőkön landolva, vagy korlátokon végigcsúszva [grind, ugyebár]. Nos, már a Grand Theft Auto IV megjelenése előtt is sokan törték a fejüket: Vajon lehetséges lesz-e hasonló mutatványokat csinálni a játékban, illetve lesz-e akkora kultusza az egész stunt-nak, mint a Grand Theft Auto Vice City esetében?

Erre rövid és egyértelmű választ kaptunk most egy rövidke videó formájában, melyet egy "DeathCobra" nevű személy készített el (az illető egyébként Vice City-ben is stuntolt, de a San Andreas-ban készült videóiról lett híres). A videóban számos tetőre fel sikerült neki ugratnia, és a motoros mutatványok mellett egy autós trükköt is beletett a kisfilmbe. Nem is fogyasztom tovább a felesleges helyet, nézzétek meg az alábbi, GTA IV-ben készített Stunt videót:

Igen, a Grand Theft Auto IV-ben igenis lehet stuntolni, tehát nyitva áll a lehetőség mindenki előtt, különféle videók elkészítésére. És ki tudja... Ha netán PC-re is kijön a játék, talán akkor kultusza lesz a stuntolásnak, mint a Vice City-nél volt egy pár évvel ezelőtt... Addig is csekkoljátok le ezt a két linket:

Kapcsolódó linkek: GTAStunting.net | Höfi videója

________ 

Kattints ide a folytatáshoz!
2008.05.23 14:35  |  Írta: Ben Dover

 

A hivatalos oldalon eddig összesen 6 rádióállomásról olvashattunk, illetve hallgathattunk bele azok lejátszási listájába. Bár a játék már megjelent, sokáig még nem frissítették a többi rádióállomást. Mostanáig...

A Grand Theft Auto IV hivatalos oldalán lévő Music részleg ugyanis egy nagyobb frissítésen ment keresztül, mely az összes többi rádióadót foglalja magában. A részlegen belül minden egyes rádióadóról (az Integrity 2.0 kivételével) részletesen olvashatunk, és azok lejátszási listáját megtekinthetjük, illetve belehallgathatunk. A rádióknál egy-egy Amazon MP3 link is helyet kapott, amire rákattintva megvásárolhatjuk, illetve egyenként meghallgathatjuk a zeneszámokat.

A közeljövőben frissítésre kerül majd a "Rádiók" cikkünk is, így érdemes többször visszanézni oldalunkra.

 

2008.05.22 15:03  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: GameSpot

Az új grafikai motornak köszönhetően a Grand Theft Auto IV az eddigi részekkel szemben remek grafikával rendelkezik. Már több összehasonlításról is hallhattunk, melyekben a GTA IV két konzolra írt változatát állították egymással szembe.

Az egyik nagy, játékokkal foglalkozó weboldal, a GameSpot szerkesztősége azonban most, a játék több aspektusára is kitérő összehasonlítást készített el, melyben a Grand Theft Auto IV-et hasonlítják össze a San Andreas, Vice City, valamint GTA III részekkel. A végeredmény talán nem meglepő, hiszen a régebbi 3D-s epizódok nem rendelkeznek olyan szintű grafikával, mint a legújabb rész, azonban mindenkinek érdemes egy pillantást vetnie rá:

Emberek | Környezet | Közszolgálat | Helyek | Járművek
(Az egyes kategóriákon belül lévő képek alatt a négy GTA nevét láthatod. Ezekre vidd rá a kurzort, hogy megtekintsd az ahhoz tartozó képet. Előfordulhat, hogy várnod kell, míg betölt a kép.)

2008.05.21 22:20  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: NYTimes Online

Mi is tesz egy embert igazán híressé? Egy film? Vagy esetleg egy saját album? Kérdéseinkre a NYTimes online magazin szerkesztősége adott teljes értékű választ, egy igen érdekes kis cikk keretében, mely garantáltan tartalmaz meglepő elemeket…

Sokan tartják a videojáték piacot a bűnözés és az alvilág egyik legfőbb megihlető elemének, de mégis egyben ez az egyik legjobb módszer arra, hogy szavazatra vágyó politikusok, önjelölt erkölcscsőszök és unalmukban az utolsó cirkáló agysejtjüket felhasználni képtelen ügyvédek tegyenek szert pozitív, vagy éppen pontosan negatív hírnévre – Khm khm, Jack Thompson. De abba egyik, okosnak egyáltalán nem mondható humán életforma sem gondol bele, hogy ezzel csak maguk alatt vágják a fát… ugyanis mérhetetlen agressziójuk a játékiparral szemben, csak még felkapottabbá tesz egy-egy címet.

Talán ennek köszönheti Michael Hollick (A Grand Theft Auto IV-ben szereplő Niko Bellic hivatalos szinkronhangja) is, hogy habár nem is arcának, sokkal inkább szinkronszínészként nyújtott teljesítményének köszönhetően, igen felkapott lett az utóbbi időben. A hirtelennek mondható „ismertség” nem is olyan meglepő, hisz milliók háztartásában még most is hallható egy-egy az általunk igen csak kedvelt játékot bemutató reklám, melyben Nikolai szerepében szólal fel Hollick. Na de tekintsünk vissza egy kicsit a színész múltjába.

Michael Hollick

A Rockstar Games mindössze 100.000$ dollárnyi összeggel jutalmazta a színész 2006 óta, ez év elejéig tartó szinkronmunkálatait, mely vajmi kevésnek számít ahhoz képest, hogy maga a játék, az elmúlt három hét leforgása alatt, nem kevesebb mint 600 millió dolláros bevételt hozott a Rockstar boszorkánykonyhájára. Ám Hollick ezt mégis sikernek könyveli el, ugyanis a nagyobb GTA fan oldalaknak köszönhetően, MySpace profilját és különböző helyekre kiküldött önéletrajzait eszméletlen mennyiségű internetes felhasználó kereste fel. Mr. Hollick egyáltalán nem okolja a játék fejlesztőjét és kiadóját a „kevés” pénzösszegért… sokkal inkább az Egyesült Államokban eléggé felkapott „Színészek szövetségét”, akiknek a videojátékokkal kapcsolatban semmilyen formában sincs megegyezésük, a hollywood-i fejesekkel. Hát igen… ha mondjuk egy TV sorozat vagy egy mozifilm címe lenne Grand Theft Auto IV, valószínű hogy a Michael is sokkal több pénzre tett volna szert. Így már nem tehet semmi különösebb mozdulatot annál, mint hogy felfogja a jelenlegi rendszer hiányosságait és éli tovább életét…

A játékban nyújtott teljesítményéért pedig fogadja külön gratulációnkat! Reméljük, hogy a jövőben is szert tesz majd sikeres címekben való szerepekre.

Update: Felkerült egy kép az említett szinkronszínészről, valamint letölthettek három rövidke hanganyagot Hollick hangjáról, a következő linkeken: Character | Voice | Niko Bellic


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 11 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak