Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

2008.06.12 19:56  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: GamesRadar

Nemrégiben leközöltünk egy hírt látogatóink számára, melyben a THQ "nyílt támadásáról" számoltunk be nektek. Ennek köszömhetően - persze a külföldi oldalakkal együtt, az elmúlt pár napban igen sok GTA rajongó szólalt fel a Saint's Row 2 névre keresztelt GTA-Klón ellen... de most úgy látszik, hogy nem csak a rajongók vannak elképedve a dolog szükségtelenségétől...

Korunk egyik legismertebb internetes játékmagazinjának, a Gamasutra szerkesztői ugyanis vették a fáradtságot arra, hogy kikérdezzék Mike Hickey véleményét, a THQ által kibocsátásra került Grand Theft Auto IV-et kritizáló SR 2 trailerről. A piaci elemző a következőket nyilatkozta a dologgal kapcsolatban:

"A trailer egyenesen a Grand Theft Auto IV játékelemeit támadja, mely azt figyelembe véve, hogy a GTA IV korunk legnagyobb első heti eladási számokkal rendelkező szórakoztató szoftvere, szokatlanul nagyképű marketingfogás."

- Mike Hickey

Látszik, hogy nem csak a GTA fanok, de a hozzáértő szakemberek is képesek észlelni egy-egy igen szánalmas próbálkozást. Hickey még azt is hozzáfűzte kommentárjához, hogy egyáltalán nem változott véleményük a Saint's Row 2 eladásaival szemben, tehát még mindig igen konzervatívan állnak hozzá a dologhoz...

2008.06.10 16:25  |  Írta: paramore.mac

Bizonyosan mindenki emlékszik, a múlt pénteken leközölt Saints Row videóra. Nos, Brotha, GTA-videó szerkesztő kisiparos, felbőszülve a harci helyzeten, eleresztette különleges vizuális fantáziáját, és megalkotta vissza/vágását. A rövidke videóban bemutatja miért érdemes magunkat inkább a Rockstar üdvöskéjével szórakoztatni:

A videó jobb minőségben való megtekintéséhez kattints IDE!

2008.06.09 23:12  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: ELSPA

Sokszor számoltunk már be nektek, a Grand Theft Auto IV eladási listákon való trónolásáról, ám ezúttal sajnos letaszították trónjáról, a minden GTA rajongó által kedvelt játékot. Az ELSPA (Entertainment and Leisure Software Publishers Association) szakemberei ugyanis publikáltak egy listát, melyen igen érdekes adatokat találhatunk, hőn szeretett játékunkkal kapcsolatban...

Bizony bizony, a közel öt hétig tartó remekbeszabott eladási sikerszéria megtört, ugyanis a játék mind a PlayStation 3, mind pedig az Xbox360 platformra kiadott verziója elegáns mozdulattal, lecsúszott az Egyesült Királyság eladási toplistájának második helyére, amit pedig egy multiplatformos játéknak köszönhetünk, a Wii-re is megjelent Lego Indiana Jones: Original Adventures névre keresztelt szórakoztató szoftvernek.

Ez persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy a Grand Theft Auto sorozat legújabb tagja által elért rekordeladásokat megdöntötte volna a fentebb említett, főként kisgyerekeknek szánt játék... sokkal inkább azt, hogy a több konzolra, illetve helyes szóval élve "platformra" - tudom, kicsit sokszor szerepel a hírben a platform szó... - való kiadásoknak köszönhetően, sokkal többen veszik a videojátékot. Talán ezt figyelembe véve a Rockstar Games és a Take-Two előbújik metaforikus barlangjából, majd bejelentik a GTA IV számítógépes átiratát..

2008.06.09 20:41  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: SA-MP.com

Még nincs egy hete, hogy a népszerű San Andreas Multiplayer program fejlesztői - élükön Kyeman-nel - bejelentették, hogy végleg leállnak a SA-MP projecttel, a kiszivárogtatott forráskód miatt. Most azonban mégis úgy döntöttek, hogy a méltán híres multiplayer kliens futtatását továbbra is biztosítják a játékosoknak...

Kyeman, az SA-MP csapat vezető fejlesztője ugyanis egy hír keretében elmondta, hogy a weboldalt és a fő szerverlistákat újra megnyitották. Ez azt jelenti, hogy még egy jó ideig mindenki használhatja a San Andreas Multiplayert, és az elkövetkezendő két hétben további biztonsági frissítéseket fog végrehajtani a fejlesztőcsapat.

Míg a 0.2.2 verziószámú kliens biztonsági frissítései készen lesznek, Kyeman a következőket tanácsolta:

- Csak megbízható szerverekre csatlakozzunk fel.
- Az operációs rendszerünk "hosts" fájljába ne adjuk hozzá az auth.sa-mp.com és auth2.sa-mp.com címeket, bárki is kér erre.
- Ha ismét eltűnik az "Internet" és "Official" fül, látogassuk meg a project hivatalos weboldalát további hírekért.

Végezetül Kyeman elmondta, jobban kellett volna figyelniük, hogy kit vesznek fel a csapatba, és elnézést kér minden kellemetlenségért, amit az SA-MP csapata okozott az utóbbi időben. Remélhetőleg a következő frissítésre már minden a régi kerékvágásban fog menni.

2008.06.09 09:06  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: CVG

Az elmúlt napokban okozott káoszból kifolyólag, a CVG szakemberei voltak olyan kedvesek, hogy felkeressék a Microsoft illetékeseit és kikérdezzék őket arról, mi is van akkor most a letölthető tartalmakkal. A válasz igen érdekes, mely vagy azt jelenti, hogy a redmondi óriás szakemberei kicsit el vannak maradva az információkat tekintve, vagy egyszerűen csak mi lettünk "megvezetve" a körülbelül két napja terjengő hírrel...

A dolog igen érdekes fordulatokat vett, ugyanis a már fentebb említett monopólium szakemberei még mindig a "Az Xbox360 exkluzív letölthető epizódok idén ősszel válnak elérhetővé" idézettel válaszolnak a sajtó ezzel kapcsolatos kérdéseire. Valamelyest lehetett erre számítani, de ha minden jól megy, akkor csak mi értelmeztük félre a bejelentést, mely szerint a legelső "tyűdeexkluzív" letölthető tartalmak, a Take-Two 2009-es első üzleti negyedévének folyamán látnak napvilágot, mely 2008. október 1-től egészen 2009. január 31-ig tart.

Tehát nem kell félni, a rajongók még idén megkaparinthatják az exkluzív cuccokat. Arról, hogy mit is tartalmaznak ezek a csomagok, még semmit sem tudunk... de számos forrás szerint akár egy egészen új város áll majd rendelkezésünkre. Reméljük a legjobbakat!

Amint több információval szolgálhatunk nektek a hírrel kapcsolatban, azonnal értesítünk titeket. Érdemes látogatni oldalunkat, ugyanis folyamatos frissítéseket tervezünk az elkövetkezendő pár napban... 1 hét múlva pedig egy kisebb meglepetéssel várunk titeket.


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 15 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak