Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

2008.07.18 20:37  |  Írta: wantoo

Igaz a Grand Theft Auto IV lassan már három hónapja megjelent, de ennek ellenére a játék hivatalos oldalán még mindig vannak kisebb-nagyobb frissítések. Így történt ez a tegnapi napon is. Az első változást a videók szekcióban találhatjuk meg, ahová felkerültek a Gamestop TV és az XBOX 360 TV kereskedelmi reklámjainak a HD minőségű letölthető verziói. A második frissítés minket magyarokat sajnos nemigen érint, ugyanis ez egy mobil szolgáltatás, mely Magyarországon nem elérhető. Ezen keresztül lehetőségünk van a mobiltelefonunk feldobásával néhány GTA IV-es háttérképpel és csengőhanggal.

A második rövidke hírünk már szerencsére a magyarokat is érinti. Nem is olyan régen Shotgun kollégám publikált egy remek alkotást Patrick Brown-tól. Úgylátszik, hogy kreativítása nem ismer határokat, hiszen újra egy remekművel lepett meg minket. A múltkorival ellentétben ez már Vice City-t és annak két főszereplőjét, Tommy Vercettit és Lance Vancet ábrázolják. Patrick az idejét sem sajnálta, hiszen újabb alkotására 9-10 órát szánt. Nem is írok többet, nézzétek meg ti is ezt a remekművet, melynek készítője a Vice City Vibes címet adta:

Vice City Vibes

Ha nagyobb méretben is szeretnéd megtekinteni, akkor kattints a képre. Ha pedig tetszik az alkotás, akkor nézd meg Patrick profilját, ahol számos hasonló minőségű rajzot találsz. Katt ide!

2008.07.18 19:08  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: Kotaku.com

Már számtalan próbálkozást láthattunk a Grand Theft Auto játéksorozat stílusirányzatának "lekoppintására", de eddig csak nagyon kevésszer adódott lehetőség arra, hogy ezek közül egy-egy játék nagyobb sikereket érjen el. Ezúttal egy újabb játékról érkeztek információk, mely a TPS kategória nagyágyúit kívánja háttérbe szorítani…

Az Egyesült Királyságban törzshelyező Deep Silver játékkiadó úgy döntött, hogy valami nagy dobással próbálnak színre lépni a piacon. Ez a nagy dobás lenne a Ride To Hell, mely teljes mértékben multiplatformos játék lesz, ráadásul PC-re is megjelenik.

A játék lényegében az 1960-as évek motoros kultúráját hivatott „szimulálni”, melynek folyamán nem csak Amerika nyugatibbnál is nyugatibb részeit motorozhatjuk be, de még saját területeink és bajtársaink életét is egyengethetjük… mindezt persze a lehető legvagányabb 60-as években debütáló és hódító slágerek meghallgatása mellett és az akkoriban megszokott művészi stílusirányzat visszaadásával.

Egyelőre semmi más információval nem szolgált a kiadó, ám állításuk szerint a játékot még a 2009-es év felének környékén publikálják majd.

2008.07.17 13:51  |  Írta: wantoo

Aki kicsit komolyabban követte az idei E3 konferenciát, az bizony észrevehette, hogy a PC-s játékokkal nemigen foglalkoztak, és tegnap már beszámoltunk arról, hogy a Grand Theft Auto IV-et sem jelentették be ezen platformra, így erről most nem is írnék többet. Az IGN munkatársai azonban utánajártak ennek a dolognak, hogy miért is foglalkoznak ilyen keveset az asztali számítógépek tulajdonosaival. Kevin Unangst-et, a Microsoft for Windows igazgatóját, sikerült elkapniuk egy rövid interjú erejéig.

Kevin röviden felvázolta az E3-n kialakult helyzetet. Szerintük ez a rendezvény a mai napokban főleg a konzolok egymás elleni harcáról szól, így ezen indokból ők egy későbbi eseményre tartogatják a bejelentéseiket. Ez nem más mint a jövő héten lezajló Gamefest, a Microsoft saját konferenciája. Ezen kívül azt is megemlítette, hogy az E3-n történt bejelentésektől jóval nagyobb dolgokra számíthatunk a jövőben. Tehát várjuk a jövőhetet abban bízva, hogy valóra válik sok GTA rajongó álma.

Így a hír végén pedig örömmel jelentem, hogy elkészült a Chinatown Wars-ról készült első cikkünk, ahol az eddigi információk mellett a Nintendo DS-ről is olvashattok némi információt. Reméljük néhány embert sikerül meggyőzünk ezzel a cikkünkkel, hogy ez is méltó darabja lesz a sorozatnak. A cikket ide kattintva érhetitek el. (Vagy a felső navigációs menüben az első ikonra kattinva)

2008.07.16 20:05  |  Írta: CBool & wantoo

A mi időnk szerint, pontosan 19:45-kor kezdetét vette a Take Two konferencia az E3-mon. Akik tisztában voltak ennek jelentőségével, valószínüleg a GTA IV PC verziójának bejelentésére vártak. Sajnos a nagy meglepetés elmaradt, a Take Two konferenciáján alig volt szó kedvenc sorozatunkról. Megemlítették, hogy elégedettek a GTA IV teljesítményével, valamint, hogy a Chinatown Wars-ról csak később fogunk információkat kapni. Úgy vélem, hogy egyre jobban távoldodunk a mindenki által várt PC-s megjelenésről...

2008.07.15 20:35  |  Írta: wantoo

Előző hírünkben már informátunk titeket arról, hogy az idei E3 Microsoft konferenciáján semmilyen újdonságot nem tudtunk meg a hónapokon belül érkező exkluzív tartalmakról. Így a konferencia mai napját ezzel le is zártuk, arra gondolva, hogy a mai nap nem tudunk meg semmiféle információt a Grand Theft Auto világából.

Háromnegyed hét körül, mikor már a Nintendo konferenciája javában tartott egy különleges bejelentésre került sor. A hatalmas kivetítőn a Grand Theft Auto Chinatown Wars felirat jelent meg. Egyértelművé vált, hogy ez egy következő GTA epizód címét jelöli. A következő percekben fény derült rá, hogy a játék a Nintendo DS kézikonzolra fog megjelenni még az idei évben és a GTA IV-hez hasonlóan a modern Liberty City-ben fog játszódni.

Egyelőre csak ennyit sikerült megtudnunk erről. Maradjatok velünk, hiszen ha további információk érkeznek, akkor azonnal leközöljük számotokra. Aki pedig a kézikonzolról szeretne néhány dolgot megtudni, annak ezt a linket ajánljuk.

#UPDATE: A hivatalos bejelentést itt nézhetitek meg. A hölgy elmondása szerint a játék egy teljesen új motort fog használni, új karaktereket fog felvonultatni és a megszokott játékélményt fogja nyújtani. Ezenkívül az is kiderült, hogy a játékot a Rockstar Leeds fejleszti.

#UPDATE 2: Már a játék hivatalos oldala is elérhető, melyet ide kattintva érhettek el. Az oldalon fellelhető kevéske információ megerősíti, hogy Nintendo DS exkluzív játék lesz. Ezen kívül a lap alján található egy "Nintendo Wi-Fi Connection" embléma, melyből arra következtethetünk, hogy valamilyen multiplayer funkciót is vélhetünk majd felfedezni benne.

#UPDATE 3: Sam Houser a következőt nyilatkozta a játékkal kapcsolatban: "A játék hozza majd a Grand Theft Auto játékok megszokott intenzív játékmenetét, ami a Nintendo hordozható platformján teljesen egyedi élmény lesz," - mondta Sam Houser, a Rockstar Games alapítója - "A Rockstar Leeds, a Rockstar North csapatával a Grand Theft Auto folyamatosan fejlődő dizájnjára alapozott, és megalkotott valami egészen újat..."


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 22 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak