Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

2008.06.01 17:26  |  Írta: Ben Dover

Pár héttel korábban közzétettünk egy videót, melyben Niko különféle módokon végez magával, illetve tesz kárt saját testi épségében. A GameTrailers által készített videónak ezúttal elkészült a második része is. Ebben a klipben Niko hatalmas mészárlást rendez Liberty City-ben. Figyelem: A videó alkalmas lehet a nyugalom megzavarására, és gyengébb idegzetűeknek nem ajánlott! :)

Kapcsolódó linkek: Liberty City Obituaries Vol. 1 | GameTrailers

2008.05.30 20:31  |  Írta: Pacal17  |  Forrás: GameStar

Késsel támadt rá tanárára, így próbálta "kirabolni" őt egy 13 éves fiú az USA-ban. De ez hogyan kapcsolódik a GTA-hoz?

Történt ugyanis, hogy a fiú szülei nem voltak hajlandóak pénzt adni kis eltorzult gondolkodású fiuknak arra, hogy megvegye a Grand Theft Auto: San Andereas-t. Ezért emberünk úgy gondolta, hogy azt a 20 dollárt nagyon irónikus módon, GTA-san is meg lehet szerezni. Miután a tanár visszautasította ezt az "ajánlatot" a diák már csak 1 dollárt követelt. Na de várjunk csak! Lehetséges hogy ISMÉT csak a média fújta fel a dolgot, és a fiú egyszerűen csak "szórakozott", esetleg egy kis zsebpénz kellett neki. Mindenesetre ez egy újabb "érv" lehet a Jack Tompsonhoz és Hillary Clintonhoz hasonló jómadaraknak...

2008.05.29 18:55  |  Írta: Ben Dover

A legutóbbi, válogatott videókat tartalmazó hírünk után úgy gondoltuk, biztosan örülnétek még egy összeállításnak. Ennek apróbójából ismét összeválogattunk néhány figyelemre méltó videót, melyeket ebben a hírben publikálunk. Ahogy az előző hírben, most is csak egy videót láthattok a főoldalon, a többihez kattintsatok a folytatásra lent.

Az első videót a GTA4.TV csapata készítette, akik egy multiplayer játék során próbáltak ki mindenféle hülyeséget. A videó igen poénosra sikeredett, és akár a nagyfelbontású változatot is letölthetitek a videó alatti linkre kattintva.


Nagy felbontású verzió letöltése

Kattints ide a folytatáshoz!
2008.05.28 18:21  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Kotaku

Most, hogy így felmerült a hat ujjal rendelkező Lola artwork-je, a Kotaku szerkesztői újabb hibás képet találtak. Ezúttal a méltán híres Grand Theft Auto San Andreas-szal kapcsolatos az észrevétel, ugyanis az egyik artworkön, mely a játék borítóján is helyet kapott, Rider-nek szintén hat (vagy több) ujja van. Először is tekintsétek meg az alábbi képet:

A képen jól látható, hogy Ryder barátunknak legalább 6 ujjal kell rendelkeznie, hacsaknem a hüvelykujja deformálódott el, valamilyen születési rendellenességnek köszönhetően :). A négy fő ujjal tartja a Tec-9-es markolatát, egy ötödik ujjal húzza a ravaszt, és feltételezhetően kell lennie egy hatodik ujjának, az ellentartás végett. Az ötödik ujja nem lehet hüvelykujj, mivel úgy lehetetlen lenne lőni.

Ezek a hibák nem most fordulnak elő először, hiszen ha visszaemlékeztek a Grand Theft Auto IV borítójának hivatalos bemutatására, az ott található egyik autó rendszáma tükrözve volt, és Niko feje a középső visszapillantó tükör és a szélvédő közé "préselődött be". Az utóbbi hibákról természetesen a Rockstar is tudomást szerzett, és még idejében javították őket.

2008.05.28 16:59  |  Írta: Rider  |  Forrás: Otherworld

Gondolom mindenki emlékszik még Lolára (akit az egyik ház falára is felfestettek). Nos, a jól ismert képen érdekes dolgot fedeztek fel a kotaku.com szerkesztői, miszerint a prostitált igencsak furcsán tartja a nyalókát. Ez vagy azért lehet érdekes, mert Lola valamilyen földöntúli képességgel rendelkezik, vagy azért mert a Rockstar művészei (akarva, vagy akaratlanul) elszúrtak valamit. nem is szaporítom tovább a szót, a kép úgy is többet mond.


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 15 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak