Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

2008.06.09 23:12  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: ELSPA

Sokszor számoltunk már be nektek, a Grand Theft Auto IV eladási listákon való trónolásáról, ám ezúttal sajnos letaszították trónjáról, a minden GTA rajongó által kedvelt játékot. Az ELSPA (Entertainment and Leisure Software Publishers Association) szakemberei ugyanis publikáltak egy listát, melyen igen érdekes adatokat találhatunk, hőn szeretett játékunkkal kapcsolatban...

Bizony bizony, a közel öt hétig tartó remekbeszabott eladási sikerszéria megtört, ugyanis a játék mind a PlayStation 3, mind pedig az Xbox360 platformra kiadott verziója elegáns mozdulattal, lecsúszott az Egyesült Királyság eladási toplistájának második helyére, amit pedig egy multiplatformos játéknak köszönhetünk, a Wii-re is megjelent Lego Indiana Jones: Original Adventures névre keresztelt szórakoztató szoftvernek.

Ez persze egyáltalán nem jelenti azt, hogy a Grand Theft Auto sorozat legújabb tagja által elért rekordeladásokat megdöntötte volna a fentebb említett, főként kisgyerekeknek szánt játék... sokkal inkább azt, hogy a több konzolra, illetve helyes szóval élve "platformra" - tudom, kicsit sokszor szerepel a hírben a platform szó... - való kiadásoknak köszönhetően, sokkal többen veszik a videojátékot. Talán ezt figyelembe véve a Rockstar Games és a Take-Two előbújik metaforikus barlangjából, majd bejelentik a GTA IV számítógépes átiratát..

2008.06.09 20:41  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: SA-MP.com

Még nincs egy hete, hogy a népszerű San Andreas Multiplayer program fejlesztői - élükön Kyeman-nel - bejelentették, hogy végleg leállnak a SA-MP projecttel, a kiszivárogtatott forráskód miatt. Most azonban mégis úgy döntöttek, hogy a méltán híres multiplayer kliens futtatását továbbra is biztosítják a játékosoknak...

Kyeman, az SA-MP csapat vezető fejlesztője ugyanis egy hír keretében elmondta, hogy a weboldalt és a fő szerverlistákat újra megnyitották. Ez azt jelenti, hogy még egy jó ideig mindenki használhatja a San Andreas Multiplayert, és az elkövetkezendő két hétben további biztonsági frissítéseket fog végrehajtani a fejlesztőcsapat.

Míg a 0.2.2 verziószámú kliens biztonsági frissítései készen lesznek, Kyeman a következőket tanácsolta:

- Csak megbízható szerverekre csatlakozzunk fel.
- Az operációs rendszerünk "hosts" fájljába ne adjuk hozzá az auth.sa-mp.com és auth2.sa-mp.com címeket, bárki is kér erre.
- Ha ismét eltűnik az "Internet" és "Official" fül, látogassuk meg a project hivatalos weboldalát további hírekért.

Végezetül Kyeman elmondta, jobban kellett volna figyelniük, hogy kit vesznek fel a csapatba, és elnézést kér minden kellemetlenségért, amit az SA-MP csapata okozott az utóbbi időben. Remélhetőleg a következő frissítésre már minden a régi kerékvágásban fog menni.

2008.06.09 09:06  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: CVG

Az elmúlt napokban okozott káoszból kifolyólag, a CVG szakemberei voltak olyan kedvesek, hogy felkeressék a Microsoft illetékeseit és kikérdezzék őket arról, mi is van akkor most a letölthető tartalmakkal. A válasz igen érdekes, mely vagy azt jelenti, hogy a redmondi óriás szakemberei kicsit el vannak maradva az információkat tekintve, vagy egyszerűen csak mi lettünk "megvezetve" a körülbelül két napja terjengő hírrel...

A dolog igen érdekes fordulatokat vett, ugyanis a már fentebb említett monopólium szakemberei még mindig a "Az Xbox360 exkluzív letölthető epizódok idén ősszel válnak elérhetővé" idézettel válaszolnak a sajtó ezzel kapcsolatos kérdéseire. Valamelyest lehetett erre számítani, de ha minden jól megy, akkor csak mi értelmeztük félre a bejelentést, mely szerint a legelső "tyűdeexkluzív" letölthető tartalmak, a Take-Two 2009-es első üzleti negyedévének folyamán látnak napvilágot, mely 2008. október 1-től egészen 2009. január 31-ig tart.

Tehát nem kell félni, a rajongók még idén megkaparinthatják az exkluzív cuccokat. Arról, hogy mit is tartalmaznak ezek a csomagok, még semmit sem tudunk... de számos forrás szerint akár egy egészen új város áll majd rendelkezésünkre. Reméljük a legjobbakat!

Amint több információval szolgálhatunk nektek a hírrel kapcsolatban, azonnal értesítünk titeket. Érdemes látogatni oldalunkat, ugyanis folyamatos frissítéseket tervezünk az elkövetkezendő pár napban... 1 hét múlva pedig egy kisebb meglepetéssel várunk titeket.

2008.06.08 20:39  |  Írta: Rider

A Grand Theft Auto IV megjelenése után bő egy hónappal egyre inkább felszínre kerülnek a játék körüli furcsaságok.

Az egyik ilyen érdekesség a mobiltelefon - amúgy meglehetősen jelentéktelen - kamerafunkciójának sztriptízklub-beli használatakor jelentkezik, ugyanis ha fényképezni próbálunk, a klub biztonsági őrei ránk támadnak. Ebből arra következtethetünk, hogy a táncosokat tilos fotózni, de nem is ez az igazán meglepő. A kamera előkapásakor a klubban tartózkodó civilek menekülni és sikoltozni kezdenek, épp úgy mintha fegyvert fogtunk volna rájuk.

Szintén a homlokunkat ráncolhatjuk, amikor játék képzeletbeli világhálóján meglátogatjuk a www.littlelacysurprisepageants.com című oldalt. Az eyefind.info (a képzeletbeli internet képzeletbeli keresőmotorja) leírása szerint a szájt egy gyermekszépségverseny oldala, ám amint belépünk az oldalra, már közelsem tűnik ártalmatlannak. A nyitólapon az LCPD közleménye fogad minket, miszerint az oldalt bezárták, az IP-címünket elmentették, valamint egy nyomozó a hamarosan felveszi velünk a kapcsolatot. Azon nyomban ötcsillagos körözési szintet kapunk, a rendőrségi rádión pedig minden egységgel tudatják, hogy egy szexuálisan deviáns személy tiltott tartalmakhoz próbált hozzáférni.

2008.06.08 11:42  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: GamesRadar

A szomorú hír után, mely a San Andreas Multiplayer befejeztéről szólt, most egy kicsit vidámabb videót közölhetünk le számotokra. Bizonyára már sokatok látta valamelyik Csupasz Pisztoly filmet, a világhírű nevettető, Leslie Nielsen főszereplésével. Nos, az eredeti Csupasz Pisztoly film bevezetőjét kiparodizálva a GamesRadar nevű külföldi játékportál a Grand Theft Auto IV-ben is megcsinálta azt a bizonyos intrót. Nem is rabolom tovább az időt, nézzétek meg a videót:

Aki talán nem emlékezne a Csupasz Pisztoly eredeti intrójára, annak az alábbi videó segítségére lehet:


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!



Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 26 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak