Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

2008.07.25 13:51  |  Írta: wantoo

Látogatói módosítások - Rengine Hawk GTO

Akik mélyebben belemerültek már oldalunk tartalmába, bizonyára észrevették, hogy a fórumunkon fellelhető egy "Látogatói módosítások" című topik. Ha valaki készít a Grand Theft Auto valamelyik epizódhoz kisebb-nagyobb módosítást, az itt nyugodtan publikálhatja. Két felhasználónk megemlítette, hogy a saját műveiket a fő oldalon is publikálhatnánk. Tehát a hírünk további két ilyen mod bemutatásával fog foglalkozni.

Az első nem más, mint egy GTAPlace exkluzív jármű, melynek készítője a "Rengine Hawk GTO" nevet adta. Az alkotó pedig nem más, mint Roberto, aki korábban már több módosítást is készített, azonban ezeket csak külföldi fórumokon publikálta. Remélhetőleg a későbbiekben ezek nálunk is megtalálhatóak lesznek. Mivel a járműhoz két videót is készített, ezért úgy döntöttünk, hogy egy különálló cikk formájában fogunk ezzel foglalkozni. Tehát ha szeretnéd látni a két remek videót és letölteni a járművet, akkor kattints ide a cikk eléréséhez.

A második alkotást pedig FuRiOu$ nevű felhasználónknak köszönhetjük. Ez nem más mint egy rádiómódosítás, melyet Radio Los Santos 2008 néven publikált. Ha érdekel, akkor a fórum ezen topikjában olvashatsz róla, illetve a letöltési linket is itt találod.

2008.07.24 22:05  |  Írta: Ben Dover

Talán mondanom sem kell, hogy számos Grand Theft Auto rajongó tűkön ülve várja, hogy a legújabb GTA, a Grand Theft Auto IV megjelenik-e kedvenc személyi számítógépeinkre. Már több feltételezés és pletyka is született az esetleges PC-s verzióról, most azonban egy magazin állítja a sokak által várt port érkezését.

A malajziai (!) illetőségű "PC Gamer" nevű havilap legújabb számának borítóján ugyanis az áll, hogy a Grand Theft Auto IV hamarosan jön PC-re. Sajnos még nem jutottunk hozzá a szóban forgó magazin beszkennelt oldalaihoz, így nem tudhatjuk, hogy mit is értettek a kijelentés alatt a lap szerkesztői. Az viszont biztos, hogy a nagyobb játékújságok nem szoktak dobálózni ilyesféle kijelentésekkel, bár lehet hogy ezzel csak a lap népszerűségét és eladásait szerették volna növelni. Mindenesetre itt egy kép a magazin címlapjáról:

GTA

Szerk.: A hír kacsának bizonyult, ugyanis a maláj lap szerkesztősége csak azon információkról spekulált egy cikk erejéig, melyeket az internet ködös bugyraiban találtak. További hírekért a játék PC-s verziójával kapcsolatban látogassatok minket!

2008.07.24 09:39  |  Írta: Ben Dover

Mint láthatjátok, oldalunk átesett egy kisebb újuláson. Úgy gondoltuk, hogy amíg a cikkekkel nem végzünk, a GTAPlace régi adatbázisából állítjuk vissza a leírásokat. Ezek természetesen újra lesznek írva, sőt a jövőben újabb szolgáltatásokat tervezünk az oldalra.

Néhány szó a cikkekről... A Vice City Stories részleg leírásait én (Gege) végeztem el. Megpróbáltam a lehető legpontosabban leírni mindent, ellentétben más weboldalakkal, ahol eddig már több pontatlanságot is találtam. Sajnos még így sem tudtam befejezni az összes cikket, de természetesen idővel meglesz minden. :)

Bizonyára már észrevettétek, hogy a Grand Theft Auto III és GTA Classic nevű részlegeink eddig is rendelkeztek cikkekkel. A két részleg eddig elkészült cikkeit Shotgun kolléga írta meg, de még azokkal is sok munka lesz. A Grand Theft Auto IV-hez tartozó irományok is folyamatosan készülődnek. Ha bármilyen fontosabb változtatás lesz valamelyik cikkben, természetesen egy hír formájában tájékoztatunk arról titeket.

Másik nagyobb újítás oldalunkon az AJaX alapú kommentrendszer, melyet wantoo kollégának köszönhetünk, aki energiát és időt nem sajnálva sokáig dolgozott ezen a funkción. (Az Ajax lehetővé teszi, hogy a weboldal újratöltés [frissítés] nélkül adatot cseréljen a szerverrel, ezáltal interaktívabbá, gyorsabbá téve a böngészést.) Készen lettek továbbá az új smiley-k is, használjátok őket egészséggel! :)

Jó olvasgatást és böngészést kíván a GTAPlace csapata: (Kérdezni bátran lehet a kommenteknél!)

  • wantoo
  • CBool
  • Hayleyz
  • Shotgun
  • Rider
  • Pacal17
  • Gege

#UPDATE 1: A kommentrendszernél az ékezetek és egyéb kisebb problémák megoldásra kerültek, így már tökéletesen működik, most megpróbáljuk Internet Explorer alatt is élvezhetővé tenni az oldalt.

2008.07.23 17:29  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: Kotaku.com

Az idei E3 rendezvényen bejelentett Grand Theft Auto - Chinatown Wars, sok játékosban megrökönyödést keltett, a Nintendo DS konzolra való exkluzivitás miatt. Úgy látszik, hogy a cég nem akar leállni a sorozat kiszipolyozásával, és készek akár „új-generációs” konzoljukra, a Wii-re is fogadni azt…

A Nintendo Észak-amerikai részlegének elnöke, Reggie Fils-Aime nagyon is örülne, hogyha egy teljesen a semmiből felépített GTA epizódot csak és kizárólag a Wii-re fejlesztene a Rockstar Games. Erre egy normál rajongó ugyebár igen csekély lehetőséget lát, de Reggie állítása szerint, már az első megbeszélési napon jó barátságra tett szert a Take-Two-nál dolgozó srácokkal és mivel a Japán eredetű cég kizárólagosan a legjobb címeket szeretné viszontlátni konzoljain, ezért ő mégis nagy reményeket fűz a dologhoz.

Szerény véleményem szerint ez ismételten csak a játéksorozat körül kialakult botrányok mértékét növelné, lévén hogy a Nintendo Wii tulajdonképp a világ legtöbbet eladott konzolja, melynek főként a 18 év alatti játékosok a felhasználói. Az amerikai szülők irányából eredő felelőtlenség pedig csak nagyobb szintű aggodalmakra ad okot, egy esetleges Wii megjelenéssel kapcsolatban.

Reméljük, hogy azért a fejlesztő nem fog minket hardcore rajongókat, egy újabb konzol megvásárlására kényszeríteni…

2008.07.23 10:57  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: RockstarUncut

Bár az E3-nak már vége van - és sajnos nem gazdagodtunk újabb GTA-val kapcsolatos információkkal sem -, ettől függetlenül még több videójáték-expo is a láthatáron van. Az E3 után a legnagyobb kiállítás, a lipcsei Games Convention [GC] a jövő hónapban fog lezajlani, majd közvetlen utána a Penny Arcade Expo [PAX], és pár hónappal később pedig a Tokyo Game Show [TGS] kerül megrendezésre. A fent említett három rendezvény remek esély arra, hogy újabb információkkal, vagy esetleg képekkel gazdagodjunk.

Ezt a feltételezést a Cammie Dunaway-jel készített interjú is alátámasztja (ő jelentette be a Grand Theft Auto Chinatown Wars-t a Nintendo sajtókonferenciáján). Az említett hölgy ugyanis elmondta, hogy a Nintendo megpróbálja rávenni a Rockstar Games-t néhány új információ bejelentésére a Chinatown Wars-szal kapcsolatban.

Másik jó hír, hogy a Rockstar Games jelen lesz a Penny Arcade Expo-n, és talán a Games Convention-re is tartogatnak egy-két bejelentést vagy információt. Így a végére leírjuk a három nagy rendezvény időpontjait:

Leipzig Games Convention - Augusztus 21-24
Penny Arcade Expo - Augusztus 29-31
Tokyo Game Show - Október 9-12


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 16 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak