Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

2008.07.10 18:17  |  Írta: Ben Dover

Reméljük, mindenki emlékszik még Brotha-ra, aki már számos remek videóval lepte meg a nagyérdeműt. Az említett illető most egy újabb videót készített a GTA IV-ből, melyben az első trailert "forgatta újra". Brotha egyébként már többször is megcsinálta a Grand Theft Auto IV trailer-eit más GTA részekben. Nem is húzom tovább az időt, kattintsatok erre a linkre, és jó szórakozást!

Kapcsolódó linkek: Brotha videói | Első trailer

2008.07.09 04:44  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: Play3-Live.com

Érdekes információk kerültek napvilágra egy francia PlayStation 3-mal foglalkozó weboldalnak köszönhetően. A weboldal szerkesztősége ugyanis azt állítja, hogy egy belga játékkiadó cég kézhez kapta a Take-Two 2009-ben kiadásra kerülő játékainak listáját, melyben felfigyeltek egy igen érdekes kis részletre, mely garantáltan töprengésre késztet majd minket, Grand Theft Auto rajongókat...

A listán az eddig be nem jelentett, ötödik nagy Grand Theft Auto rész "rövid leírása" szerepel, melyben Vice City-t indikálják a játék helyszínéül. Sajnálatos módon a cikk nyelvezete miatt nem teljesen derült fény arra, hogy milyen történetnek is nézünk elébe, de a jelenlegi információk szerint olyan elemekről lehet szó, melyek egyetlen GTA epizódban sem szerepeltek eddig. A Play3-Live szerkesztősége még megjegyzésként hozzátette az általuk publikált hírhez, hogy a GTA III kiadása után kb. egy évvel került piacra, a sokak által kedvelt kiegészítő.

Amint több információra teszünk szert ezzel a hírrel kapcsolatban, értesítünk titeket róla...

2008.07.09 03:59  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: GTAGaming.com

A nagyobb külföldi Grand Theft Auto-val foglalkozó weboldalakat kutatva bizony érdekes dolgokra lelhetnek a rajongók. Ezúttal sem történt ez másként, ugyanis ismételten egy remekbe szabott kis médiaanyagot tudhatunk szerkesztőségünkben, Patrick Brown jóvoltából. A fiatal grafikai pionír - aki nem mellesleg a legújabb GTA-Series.com dizájnhoz is saját maga készített artwork-öket, ezúttal egy gyönyörű GTA IV-es üdvözlőlapot készített el, melynek kidolgozottsága és színvilága egyszerűen hihetetlen mértékben tükrözi a játék kinézetét.

A képen maga a szerző és kedvenc emmigráns GTA főszereplőnk, Niko Bellic kapott helyet, háttérben az Algonquin-t és Broker-t összekötő híddal. A Grand Theft Auto márkákat bemutatván még egy Pißwasser-es üveg is megjelenik Patrick kezében.

Katt a teljes méretben való megtekintéshez!

2008.07.07 19:58  |  Írta: Ben Dover

Régóta érkezett már értelmes hír a Grand Theft Auto világából, ezért úgy gondoltuk, egy kis humorral is meglepünk benneteket. A most következő animációt egy egyfajta GTA IV paródia, melyet Chris O'Neill készített. Jó szórakozást hozzá!

2008.07.04 02:11  |  Írta: Shotgun

Már számtalanszor leközöltünk híreket arról, hogy kedvenc sorozatunk legújabb tagja, két Xbox360 exkluzivitást élvező tartalommal bővül az elkövetkezendő két év leforgása alatt. Valószinüleg a Sony átlátta ennek súlyát, és úgy döntöttek bekeményítenek, mellyel akár le is söpörhetik a Microsoft által indított marketingkampányt, a letölthető tartalmak körül...

A mai nap folyamán végleges megerősítést nyert az, hogy a PlayStation 3 játékosok egyaránt részesülnek egy összesített "pontrendszerben", mely trófeák beszerzésére összpontosul. Szemfülesebb rajongók már észre is vehették, hogy a tegnapi napon kiadásra került 2.4-es Firmware Update jóvoltából nem csupán egy in-game XMB-t - Az Xbox360 Dashboardjának, Sony által fejlesztett megfelelője - kapnak a PS3 tulajok, de még különböző dolgok végrehajtásáért, akár trófeákat is gyűjthetnek...mely ismételten a Microsoft Achievement rendszerére hajaz.

Az egyetlen probléma az, hogy a sok hibabejelentés után a Sony elérhetetlenné tette a fentebb említett frissítést, ezzel elhalasztva annak végső publikálási időpontját. Bizonyos források szerint viszont még e héten sor kerül a 2.4-es frissítés kiadására, melynek köszönhetően a játékosok nem csak hogy egymással versenghetnek a trófeák megszerzésében, de akár kedvenc zeneszámaikat is hallgathatják játék közben.

És hogy mi tesz majd be igazán a Live szolgáltatásnak? A PlayStation 3-ra fejlesztett Home rendszer a GTA IV irányában is támogatást nyújt majd, melynek köszönhetően a serlegek nem csak kis ikonok képében tűnnek majd fel egy-egy játékos avatárja mellett, de még saját berendezésű virtuális kéglijében is elhelyezheti őket... A Home bevezetését 2008 végére tervezi a fejlesztő és teljesen ingyenesen lesz elérhető.

Megjegyzés: Aki nem lenne teljesen tisztában azzal, hogy mit is takara a "PlayStation Home" kifejezés, az látogassa szépen meg a következő felhasználói videót, mely a 2007-es GDC leforgása alatt került felvételre.


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 28 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak