Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

2008.07.15 14:53  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: GTA \'Hood

Hivatalosan ma kezdődik el a világhírű - mára már csak exkluzív és zárt körű rendezvényként létező - E3, azonban a tegnapi folyamán a Microsoft megtartotta értekezletét. Mindenki okkal várhatta az epizodikus tartalmakról [DLC] szóló információkat, de sajnos erről nem mondtak semmit...

Ez részben azért is érdekes, mert a 2006-os E3-mon maga a redmondi óriás - onnan is Peter Moore - jelentette be a Grand Theft Auto IV-t. A további tájékoztatókon és az egy évvel későbbi E3 rendezvényen csupán megemlítették, hogy az Xbox 360 tulajdonosok számára két epizodikus tartalom készül. Így történt ez most is, hiszen Shane Kim, a Microsoft egyik fejese csak annyit mondott, hogy ez év végén lesz elérhető az első epizodikus tartalom, mely kizárólag Xbox 360 rendszeren lesz elérhető.

Nem kell azonban elkeseredni, ugyanis a GTA játékok kiadója, a Take Two Interactive holnap vonul ki az E3-ra, és reméljük számíthatunk egy bejelentésre... Ne felejtsétek el holnap is megnézni oldalunkat!

2008.07.13 13:41  |  Írta: Ben Dover

Talán látogatóink közül többen is figyelemmel követték a világ egyik legnagyobb, GTA 4-gyel foglalkozó portáljának fejlődését. Most a weboldal teljesen új köntösbe bújt, és több új cikk is felkerült. Hogy mért is írom le mindezt? Nos, amíg nekünk nincsenek cikkeink, addig is az angolul jól tudók számára hasznos lehet a GTA4.net. Jó böngészést hozzá!

2008.07.11 20:51  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: MCV

Már több mint két hónapja, hogy megjelent a Grand Theft Auto sorozat legújabb, next-gen epizódja, ami elmondhatjuk: nagyon jól sikerült. Hasonlóképp vélekednek a Rockstar Games dolgozói is, és ennek apropóján az MCV nevezetű portál interjút készített a cég társ-alapítójával, Sam Houser-rel.

Az interjúban Sam többnyire életéről és a vállalata sikereiről beszélt, de a végén elhintett egy érdekes információt:


"Hogy mit kell még elérnem az életben? Mindent - tette hozzá - Még csak most ismerkedtünk meg a játékok rejtette lehetőségekkel..."

Eszerint Sam Houser nem áll le, továbbra is folytatja a munkát gőzerővel. Márpedig ha a GTA IV megjelenése után, és a sorozat egyik atyjától halljuk a fenti idézetet, biztosak lehetünk benne, hogy van még új a nap(alm) alatt...

2008.07.10 18:17  |  Írta: Ben Dover

Reméljük, mindenki emlékszik még Brotha-ra, aki már számos remek videóval lepte meg a nagyérdeműt. Az említett illető most egy újabb videót készített a GTA IV-ből, melyben az első trailert "forgatta újra". Brotha egyébként már többször is megcsinálta a Grand Theft Auto IV trailer-eit más GTA részekben. Nem is húzom tovább az időt, kattintsatok erre a linkre, és jó szórakozást!

Kapcsolódó linkek: Brotha videói | Első trailer

2008.07.09 04:44  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: Play3-Live.com

Érdekes információk kerültek napvilágra egy francia PlayStation 3-mal foglalkozó weboldalnak köszönhetően. A weboldal szerkesztősége ugyanis azt állítja, hogy egy belga játékkiadó cég kézhez kapta a Take-Two 2009-ben kiadásra kerülő játékainak listáját, melyben felfigyeltek egy igen érdekes kis részletre, mely garantáltan töprengésre késztet majd minket, Grand Theft Auto rajongókat...

A listán az eddig be nem jelentett, ötödik nagy Grand Theft Auto rész "rövid leírása" szerepel, melyben Vice City-t indikálják a játék helyszínéül. Sajnálatos módon a cikk nyelvezete miatt nem teljesen derült fény arra, hogy milyen történetnek is nézünk elébe, de a jelenlegi információk szerint olyan elemekről lehet szó, melyek egyetlen GTA epizódban sem szerepeltek eddig. A Play3-Live szerkesztősége még megjegyzésként hozzátette az általuk publikált hírhez, hogy a GTA III kiadása után kb. egy évvel került piacra, a sokak által kedvelt kiegészítő.

Amint több információra teszünk szert ezzel a hírrel kapcsolatban, értesítünk titeket róla...


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 22 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak