Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

2008.05.24 14:45  |  Írta: Ragnar360  |  Forrás: GameTrailers

Befutott egy új, minőségi Fun videó a GameTrailers jóvoltából. Mivel nagyon jól sikerült, ezért úgy érzem, nektek is látnotok kell. A videó, mind látványilag, technikailag is nagyon a helyén van.

Nézzétek meg ti is, amely a Liberty City Obituaries címet kapta:

Ha időközben újabb "érdekes" videóról szerzünk tudomást, természetesen kitesszük az oldalra!

2008.05.23 20:49  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Red vs. Blue

A Red vs. Blue csapata egy vicces képregényt készített a Grand Theft Auto IV-gyel kapcsolatban. Mint azt már sokan tudják, a GTA IV-ben rejtett csomagok helyett összesen 200 db galambot kell lelőnünk, melyekért jutalmakat is kapunk. Ezt a galamblövöldözős minijátékot hivatott kiparodizálni a most következő karikatúra, melyet én fordítottam le magyar nyelvre:

Reméljük, tetszett a képregény, és ha a közeljövőben újabb vicces képek jelennek meg, természetesen kitesszük az oldalra.

2008.05.23 19:00  |  Írta: Ben Dover

A hír címének írhattam volna "Stunt videót" is, de gondoltam ha már magyar nyelvű Grand Theft Auto orientált weboldal vagyunk, akkor ne használjunk külföldi szavakat - ennek ellenére a továbbiakban a "stunt" szót fogom használni a mutatványokra. Bizonyára már sokatok látott valamilyen GTA stunt videót, melyben különféle járművekkel csinálnak merészebbnél merészebb, és életveszélyes trükköket, többnyire tetőkön landolva, vagy korlátokon végigcsúszva [grind, ugyebár]. Nos, már a Grand Theft Auto IV megjelenése előtt is sokan törték a fejüket: Vajon lehetséges lesz-e hasonló mutatványokat csinálni a játékban, illetve lesz-e akkora kultusza az egész stunt-nak, mint a Grand Theft Auto Vice City esetében?

Erre rövid és egyértelmű választ kaptunk most egy rövidke videó formájában, melyet egy "DeathCobra" nevű személy készített el (az illető egyébként Vice City-ben is stuntolt, de a San Andreas-ban készült videóiról lett híres). A videóban számos tetőre fel sikerült neki ugratnia, és a motoros mutatványok mellett egy autós trükköt is beletett a kisfilmbe. Nem is fogyasztom tovább a felesleges helyet, nézzétek meg az alábbi, GTA IV-ben készített Stunt videót:

Igen, a Grand Theft Auto IV-ben igenis lehet stuntolni, tehát nyitva áll a lehetőség mindenki előtt, különféle videók elkészítésére. És ki tudja... Ha netán PC-re is kijön a játék, talán akkor kultusza lesz a stuntolásnak, mint a Vice City-nél volt egy pár évvel ezelőtt... Addig is csekkoljátok le ezt a két linket:

Kapcsolódó linkek: GTAStunting.net | Höfi videója

________ 

Kattints ide a folytatáshoz!
2008.05.23 14:35  |  Írta: Ben Dover

 

A hivatalos oldalon eddig összesen 6 rádióállomásról olvashattunk, illetve hallgathattunk bele azok lejátszási listájába. Bár a játék már megjelent, sokáig még nem frissítették a többi rádióállomást. Mostanáig...

A Grand Theft Auto IV hivatalos oldalán lévő Music részleg ugyanis egy nagyobb frissítésen ment keresztül, mely az összes többi rádióadót foglalja magában. A részlegen belül minden egyes rádióadóról (az Integrity 2.0 kivételével) részletesen olvashatunk, és azok lejátszási listáját megtekinthetjük, illetve belehallgathatunk. A rádióknál egy-egy Amazon MP3 link is helyet kapott, amire rákattintva megvásárolhatjuk, illetve egyenként meghallgathatjuk a zeneszámokat.

A közeljövőben frissítésre kerül majd a "Rádiók" cikkünk is, így érdemes többször visszanézni oldalunkra.

 

2008.05.22 15:03  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: GameSpot

Az új grafikai motornak köszönhetően a Grand Theft Auto IV az eddigi részekkel szemben remek grafikával rendelkezik. Már több összehasonlításról is hallhattunk, melyekben a GTA IV két konzolra írt változatát állították egymással szembe.

Az egyik nagy, játékokkal foglalkozó weboldal, a GameSpot szerkesztősége azonban most, a játék több aspektusára is kitérő összehasonlítást készített el, melyben a Grand Theft Auto IV-et hasonlítják össze a San Andreas, Vice City, valamint GTA III részekkel. A végeredmény talán nem meglepő, hiszen a régebbi 3D-s epizódok nem rendelkeznek olyan szintű grafikával, mint a legújabb rész, azonban mindenkinek érdemes egy pillantást vetnie rá:

Emberek | Környezet | Közszolgálat | Helyek | Járművek
(Az egyes kategóriákon belül lévő képek alatt a négy GTA nevét láthatod. Ezekre vidd rá a kurzort, hogy megtekintsd az ahhoz tartozó képet. Előfordulhat, hogy várnod kell, míg betölt a kép.)


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 24 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak