Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

2008.06.28 11:45  |  Írta: Rider

...már ahhoz képest, amekkorát bukhatott volna, ha a több millió panasztevő egytől egyig begyűjtötte volna a San Andreas Hot Coffee modifikációja körül kialakult (mű)balhé miatt felajánlott 5-35 dolláros „kártérítést”. 

Miután kiderült, hogy egy külső módosítással a játkból előhívhatóak különböző rejtett szexjelenetek, kirobbant a botrány: pénzéhes ügyvédek tucatjai valamint (túl) aggodalmaskodó szülők százezrei balhéztak, fenyegetőztek perrel és kértek kártérítést. A tavalyi évben a Rockstar beleegyezett, hogy minden v1 verziószámú San Andreast hajlandóak kicserélni egy utángyártott v2-re, vagy 35 dolláros kártérítést fizetnek, amennyiben a vevők tudják igazolni a vásárlást.

Most, hónapokkal későbba felajánlással élők száma nemhogy elérte volna az egymilliót, de épphogy túllépte a harmadfél ezret (pontosan 2676 személy jelentkezett a jussáért), annak ellenére, hogy a csere jogával több millióan élhettek volna. A Take Two megdöbbentőnek tartja az eredményt, a felperesek ügyvédje csalódott, és nem érti hogy az emberek miért nem törődnek.

2008.06.23 20:20  |  Írta: Ben Dover

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Rockstar Games egy kisebb patch-et publikált a Grand Theft Auto IV PlayStation 3-as felhasználói számára, melyben a sokak által említett betöltési fagyást orvosolták. Mivel az Xbox 360-nak nem voltak ilyen gondjai, arra nem adták ki a javítást. Most viszont egy újabb patch kiadására szánták el magukat a fejlesztők...

A javítás számos, a játék többjátékos módjában fellelhető, bosszantó hibát orvosol, és mind PlayStation 3, mind Xbox 360 konzolra is megjelent. Az alábbi listában a patch általi javításokat olvashatjátok:

 • A játékosok nem tudtak ki- és beszállni a járműből/járműbe GTA Race játékmódban. Ez a hiba javítva.
 • Javítva a hiba, melyszerint a scriptelt járművek néha váratlan fagyásokat okoztak.
 • A PlayStation 3 online játékoslistájának frissítései megbízhatóabbak, és gyakoribbak.
 • Az érdekes hang, melyet a Race vagy GTA Race játékmódok, és a várakozás között lehetett hallani, javítva.
 • A visszaszámlálás alatt történő csapatváltás közben észlelt lassulás javítva.
 • Javítva a hiba, melyszerint a játékosok nevetségesen magas pontszámokat érhettek el Cops 'n Crooks játékmódban.
 • A Race és GTA Race játékmódok megváltoztatva, tehát az utolsó megmaradt játékos $250 dollárt kap jutalmul.
 • Javítva a hiba, melyszerint a játékosok nézése (spectating) megakadályozza a meccs végét.
 • Javítva a hiba, melyszerint a játékosok nem tudtak belépni a Spectator üzemmódba a Cops 'n Crooks játékmód második körében.
 • A várakozás közbeni visszaszámlálás javítva, tehát ezentúl az újonnan csatlakozó játékosok miatt nem indul újra a számláló.
 • A kirúgás (kick) opció javítva, tehát a kirúgott játékosok nem kerülnek vissza a Single Player módba.

Ezeket olvasva mindenképpen kötelező letölteni a patch-et, hiszen több bosszantó hibát is kijavít.

Kapcsolódó link: Rockstar Games Social Club

2008.06.22 00:19  |  Írta: Shotgun  |  Forrás: Kotaku

Már sokszor hallhattunk idegesítőbbnél idegesítőbb pletykákat a Grand Theft Auto játéksorozat megfilmesítésével kapcsolatban, de a mostani „szerencsére” sokkal több, egy egyszerű pletykánál. Egy bizonyos szerződésnek köszönhetően ugyanis kiderült, hogy a Rockstar Games nem vághat bele egy olyan filmbe sem, mely a GTA címét viseli…

Az idősebb játékosok valószínűleg tisztában vannak vele, hogy annak idején – pontosabban 1977-ben – kiadtak egy „Grand Theft Auto” címet viselő filmet, mely a Fox média tulajdonában áll. Ez önmagában nem jelentene problémát a játékfejlesztő cégnek abban, hogy megvalósítsa sokunk (rém)álmát, de az LA Weekly-nek dolgozó, Nikkie FInke által napvilágra hozott információk már sokkal inkább.

Finke ugyanis azzal az indokkal állt elő, hogy a Fox társasága rendelkezik egy kisebb szerződéssel, mely megakadályozza a Rockstar-t abban, hogy a GTA sorozatot alapul véve készítsenek egy mozifilmet… a dolog egyetlen pozitív oldala talán az, hogy míg a határozat inkább a médiaóriásnak kedvez, ők sem készíthetnek olyan videojátékot, mely a Grand Theft Auto nevet viseli.

Tehát meg lehet nyugodni… nem lesz kedvenc játéksorozatunk a Hollywood-ban szorgoskodó filmgyárosok áldozata.

2008.06.20 22:24  |  Írta: Ben Dover

Grand Theft Auto IV - Liberty City

Elérkeztünk videóösszeállításunk harmadik részéhez. Ezúttal ismét sok érdekes videó gyűlt össze a világhálón, melyeket úgy gondoltuk érdemes megosztani veletek. Ezek a videóösszeállítások főként a PC-s társadalomnak szólnak, hiszen valamivel ki kell bírni egy esetleges PC verzió bejelentésig [ami reméljük, hamarosan bekövetkezik]. Lássuk tehát az újabb három videót, egyet itt, a további kettőt pedig a lent látható "folytatás" feliratra kattintva.

Az első videó a már korábban is leközölt, Liberty City Obituaries névre hallgató sorozat harmadik része. Az első kettőt már publikáltuk, így a harmadik epizódot sem hagyhattuk ki - a videóban először szebbnél szebb ugratásokat láthatunk, majd néhány öngyilkosságnak is szemtanúi lehetünk. Íme:

Kattints ide a folytatáshoz!
2008.06.20 21:27  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: pixeloo.blogspot.com

Az internetet böngészve érdekes dolgokra lehet bukkani, a Grand Theft Auto világából is. A mindenre elhivatott GTA IV rajongók már számos videóval és képpel kedveskedtek a játékosoknak, melyek elkészítéséhez sem a szabadidejüket, sem a türelmüket nem sajnálják. Most is egy ilyen remekművet mutathatunk be oldalunkon.

Egy pixeloo nevű ember, aki illusztrációk és grafikák elkészítésével foglalkozik, ezúttal a Grand Theft Auto IV-et, annak is főszereplőjét, Niko Bellic-et vette górcső alá. Az egyik artwork-öt alapul véve elkészítette Niko Bellic élethű mását, melyet az Official Playstation Magazine számára ajánlott fel.

GTA
A teljes mérethez katt ide!

Érdemes egy pillantást vetni pixeloo többi munkájára is, hiszen többek között olyan játékok és filmek főhőseit készítette el, mint a Super Mario Brothers vagy a Simpsons Család.


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 39 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak