Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

2008.06.04 12:59  |  Írta: Rider

Ugye mindenki emlékszik még patrickbrown-ra? Ő az a srác aki már nem egyszer gyönyörű artwork-jeivel hívta fel magára a GTA-rajongók figyelmét. Most sincs ez másképp, hiszen a GTA IV iránti tiszteletét prezentálva nemrég hozta nyilvánosságra legújabb remekművét.

A képen Niko próbálja menteni magát és kétbalkezes kuzinját a szorult helyzetből amit okoztak. Érdémes néhány pillantást vetni a hátérre, hiszen a művész saját elmondása szerint közel nyolc órát töltött annak tökéletesítésével.

GTA

2008.06.02 22:40  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: GamePolitics

Bizony-bizony, még mindig érkeznek hírek öreg barátunkkal, Jack Thompson-nal kapcsolatban. Már sokszor írtunk az ügyvéd béküléseiről, visszavonulásáról, diliházba költözéséről, de úgy látszik, hogy amíg Thompson bácsi él, és a GTA is létezik, addig folyamatosan tájékozódhatunk a fejleményekről.

Történt ugyanis, hogy Jack Thompsont - aki már számtalan megfontolatlan jogi pert indítványozott a különféle erőszakos és nem erőszakos videojátékok ellen - most nem kevesebb, mint 27 vádponton találták bűnösnek. Ezen pontokból 21 a Grand Theft Auto sorozat játékai ellen való "erőszakos" támadásaival kapcsolatosak, valamint további 4 vádpont a Bully (szintén Rockstar üdvöske), közháborításnak való kinyilvánítását érinti. Következzen egy idézet a tárgyalásról, magyarra fordítva:

"A Florida törvényszék és az alperes (JT) kapcsán megvitatott kérdések, az alperes próbai jellegű kilenc napos viselkedése, és az üggyel kapcsolatos, 1700 oldalas, és kb. 2400 oldalas feljegyzett bizonyítékokat tartalmazó iratok alapos áttanulmányozása után, a törvényszék ezen tények, körülmények és bizonyítékok tudatában az alperest, a maga viselkedését illetően a jelenlegi floridai törvények alapján bűnösnek találta."

Az idézet alapján a bíró, Dava Tunis, bűnösnek nyilvánította ki az erőszakos videojáték-aktivistát a "csaló, megbízhatatlan, és megtévesztő magatartása miatt". Az állami törvényszék ezen tények alapján fog eljárni az ügyvéd tetteit illetően, Június első hetében.

És hogy hogyan reagált minderre maga a "gyanúsított"? Nos, Jack Thompson, szokásához híven beperelte a bíróságot, a törvényszéket, és mindent, ami kapcsolatos az üggyel...

Bővebben az eseményekről a GamePolitics oldalon olvashatsz.

2008.06.01 17:26  |  Írta: Ben Dover

Pár héttel korábban közzétettünk egy videót, melyben Niko különféle módokon végez magával, illetve tesz kárt saját testi épségében. A GameTrailers által készített videónak ezúttal elkészült a második része is. Ebben a klipben Niko hatalmas mészárlást rendez Liberty City-ben. Figyelem: A videó alkalmas lehet a nyugalom megzavarására, és gyengébb idegzetűeknek nem ajánlott! :)

Kapcsolódó linkek: Liberty City Obituaries Vol. 1 | GameTrailers

2008.05.30 20:31  |  Írta: Pacal17  |  Forrás: GameStar

Késsel támadt rá tanárára, így próbálta "kirabolni" őt egy 13 éves fiú az USA-ban. De ez hogyan kapcsolódik a GTA-hoz?

Történt ugyanis, hogy a fiú szülei nem voltak hajlandóak pénzt adni kis eltorzult gondolkodású fiuknak arra, hogy megvegye a Grand Theft Auto: San Andereas-t. Ezért emberünk úgy gondolta, hogy azt a 20 dollárt nagyon irónikus módon, GTA-san is meg lehet szerezni. Miután a tanár visszautasította ezt az "ajánlatot" a diák már csak 1 dollárt követelt. Na de várjunk csak! Lehetséges hogy ISMÉT csak a média fújta fel a dolgot, és a fiú egyszerűen csak "szórakozott", esetleg egy kis zsebpénz kellett neki. Mindenesetre ez egy újabb "érv" lehet a Jack Tompsonhoz és Hillary Clintonhoz hasonló jómadaraknak...

2008.05.29 18:55  |  Írta: Ben Dover

A legutóbbi, válogatott videókat tartalmazó hírünk után úgy gondoltuk, biztosan örülnétek még egy összeállításnak. Ennek apróbójából ismét összeválogattunk néhány figyelemre méltó videót, melyeket ebben a hírben publikálunk. Ahogy az előző hírben, most is csak egy videót láthattok a főoldalon, a többihez kattintsatok a folytatásra lent.

Az első videót a GTA4.TV csapata készítette, akik egy multiplayer játék során próbáltak ki mindenféle hülyeséget. A videó igen poénosra sikeredett, és akár a nagyfelbontású változatot is letölthetitek a videó alatti linkre kattintva.


Nagy felbontású verzió letöltése

Kattints ide a folytatáshoz!

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 18 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak