Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTV

2008.05.25 15:15  |  Írta: Ben Dover

UPDATE: A videóban valóban Segítség felkiáltást lehetett hallani, de az eredeti videó készítője, BenBuja elárulta, hogy a hangot a Hitman 3: Contracts nevű játékból vágta a GTA IV alá. Az említett bérgyilkos játékban ugyanis van egy olyan pálya, amikor Budapesten kell megölnünk egy embert, és a járókelők hasonló felkiáltásokkal reagálnak a kisebb atrocitásokra. Utólag is elnézést kérünk a hír hamisságáért, de a videó azért kint marad... - Köszönjük BenBuja!


Ismét egy videós hírt kell, hogy közzé tegyünk, remélem ennek ti is örültök. A minap wantoo kollega egy rövidke hírben három videót tett közzé az oldalon. A második videó egy hosszabb gameplay-t tartalmazott, hangulatos zenével aláfestve. Nos nem is ez az érdekes, hanem hogy a videóban egy magyar szót is lehet hallani! Nem is mondok többet, nézzétek meg az alábbi, szerkesztett videót, melyet mi készítettünk:

Ha még mindig nem hallod a "SEGÍTSÉG!" felkiáltást, nézd meg egy párszor a videót. Persze lehet, hogy ez csak egy hasonló hangzású angol szó, de ki tudja...

Kapcsolódó linkek: Eredeti videó

2008.05.25 13:14  |  Írta: wantoo

Ha az ember YouTube-on keresgél bizony érdekes vidókat találhat. Egyre távolodunk a GTA IV megjelenésétől, és ez azzal jár, hogy egyre minőségibb rajongói videók jönnek ki róla. Most BenBuja profilján akadt meg a szemünk, aki véleményünk szerint igen jó munkát végzett. De akkor nézzük a videóit, egyet itt a főoldalon, a többit pedig a folytatásra kattinva nézhettek meg.

Múltkor már mutattunk nektek egy stuntvideót, melyet DeathCobra készített. Kezdésnek most még egy hasonló alkotást hoznék el. BenBuja ezen videójában autós és motoros mutatványokkal kápráztat el minket, melyhez a zene tökéletes hangulatot ad (mint az összes többi videójában).

Kattints ide a folytatáshoz!
2008.05.25 09:30  |  Írta: Rider

Azt ugye eddig is tudhattuk, hogy Ausztráliában a GTA IV „vágott” verziója kerül a polcokra. A változtatásokra azért volt szükség, hogy a kiadvány megfelelő legyen az Ausztráliában legmagasabb, „MA15+” játékkategória feltételeinek.

Ennek megfelelően az ausztrál kiadásban prostituált felvételekor nem választhatjuk ki, hogy milyen ellátásban szeretnénk részesülni (alapjáraton 3 kategóriából választhatunk), törölték az utcalány animációit, valamint a kamerát rögzítették hátsónézetben, így csak az autó mozgása látható. Ezen felül a játékból törölték a vér effektjeit, így nincs patakvér, véres lábnyomok, és véres keréknyomok.

2008.05.24 15:25  |  Írta: Ben Dover  |  Forrás: Mini-ITX.com

Egy igen érdekes dolog került fel a világhálóra. Egy Mark Harris nevű emberke elkészített egy leírást, melyet pontosan követve mi magunk is összepakolhatjuk újdonsült számítógépünket - ehhez a következő dolgokra lesz szükségünk:

  • 1 db GTA IV-es fém tárolódoboz, mely a Special Edition tartozéka,
  • 1 db Mini-ITX alaplap, mely 17x17 centiméteres méretével belefér a dobozba,
  • Egyéb kiegészítők, melyek az alaplapon felül szükségesek,
  • Némi kézügyesség, és jártasság a számítástechnikában.

Ha elolvastuk a leírást és rendelkezünk a fent említett dolgokkal, akkor bárki elkészítheti saját Mini-ITX PC-jét. Fontos megjegyezni, hogy a végeredmény nem olyan számítógép lesz, mint amin mondjuk ezt a hírt olvasod, hiszen a Mini-ITX egy lebutított alaplap, melyet általában házimozi rendszerekben használnak fel, ebből adódóan Microsoft Windows operációs rendszer futtatására valószínűleg nem képes.

Végezetül néhány képet is mellékelünk a masináról:

GTA GTA GTA

2008.05.24 14:45  |  Írta: Ragnar360  |  Forrás: GameTrailers

Befutott egy új, minőségi Fun videó a GameTrailers jóvoltából. Mivel nagyon jól sikerült, ezért úgy érzem, nektek is látnotok kell. A videó, mind látványilag, technikailag is nagyon a helyén van.

Nézzétek meg ti is, amely a Liberty City Obituaries címet kapta:

Ha időközben újabb "érdekes" videóról szerzünk tudomást, természetesen kitesszük az oldalra!


Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 18 vendég és a következő felhasználók böngészik az oldalunkat:
Kiemelt partnereink
Társoldalak