Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

A Rockstar Games feje, Sam Houser hivatalos közleményben köszöni a rajongóknak az elmúlt 25 évet, és izgatottan jelenti be, hogy december elején kerül bemutatásra következő Grand Theft Auto játék hivatalos trailere.

2023.11.08 14:23  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 8

Miközben a Twitter (vagy X) népe hónapok óta azon pörög, hogy "na most" és "na de most tényleg" bejelentik a Grand Theft Auto sorozat következő tagját, most végre egy hiteles szereplő is információkkal jelentkezett a neten. A Bloomberg úgy tudja, hogy a Grand Theft Auto VI még ezen a héten bejelentésre kerül, az első trailert pedig decemberben kapjuk meg, amikor a Rockstar Games a 25 éves fennállását ünnepli majd.

2023.11.08 07:58  ▪ Forrás: Bloomberg  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 4

Ezen a héten a Contract frissítés egyes küldetései fizetnek jobban a GTA Online-ban, köztük a Franklin és Lamar történetét folytató Short Trip küldetések. Halloween után pedig halottak napja alkalmából lehet pár különleges maszkot feloldani.

2023.11.01 20:15  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Kimaxolja a paranormális jelenségeket a GTA Online a halloweeni időszak utolsó hetére, a számos visszatérő horrorisztikus esemény és gyűjtenivaló mellett továbbra is az ünnepi játékmódok fizetnek jobban.

2023.10.25 21:25  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Folytatódik a halloweeni horror a GTA Online-ban: A freemode rémisztgetések mellé most új rajongók által készített halloweeni játékmódok kerültek a Community Series listájába, valamint az Acid Lab eladások is duplán fizetnek, és egyedi kiegészítőket is fel lehet oldani.

2023.10.18 21:00  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Kísértetházzá alakult a GTA Online: Az új autó mellett szellemekre vadászhatunk, megszállt állatok támadhatnak meg, az égen idegen űrhajók jelenhetnek meg, és az eddigi évekből ismerős fantomautók is támadásba lendülnek.

2023.10.11 21:48  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Aligha szolgáltat más több leleplezést, mint a videojátékok korhatárbesorolásáért felelős intézmények weboldalai, és most elérkeztünk ahhoz a pillanathoz, amikor az epekedve várt GTA VI bukkant fel idő előtt. A játék Ausztráliában kapott MA15+ besorolást, a most publikus bejegyzés alapján még áprilisban, és bár állami honlapon jelent meg, valahogy mégis bűzlik a sztori.

2023.10.11 20:47  ▪ Forrás: Australian Classification  ▪ Írta: Bence (Visali) Elolvasom 1

Visszatér a Halloween a GTA Online-ba a következő hetekben: a héten visszatérnek a klasszikus ünnepi játékmódok amelyek után dupla vagy tripla jutalom jár, a későbbiekben pedig a szokásos paranormális jelenségek is megérkeznek majd Los Santos utcáira.

2023.10.05 10:02  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Ezen a héten a különböző raktárak és gyárak telnek meg dupla sebességgel, valamint számos játékmód jutalma is változik. Az Assault On Cayo Perico ezentúl duplán fizet, viszont cserébe a Cayo Perico Heist számos zsákmánya kevesebbet ér a jövőben.

2023.09.28 12:18  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0

Ezen a héten az Auto Shop tulajdonosok járhatnak jól a GTA Online-ban, a Contract rablások mellett most a Client Job és Exotic Export leszállítások is duplán fizetnek. A héten továbbra is feloldható a játék 10. évfordulóját megünneplő három különleges öltözék és fegyverfestés, amelyeket a sztori három főhőse ihletett.

2023.09.21 11:22  ▪ Forrás: Rockstar Newswire  ▪ Írta: MateL Elolvasom 0
Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink