Oldal: 1 / 1

Kendvenc játékok

Elküldve: 2017. 03. 13. 22:09
Szerző: STEVEN SMG
-Call of duty sorozat
-Battlefield sorozat
- Gta sorozat
- rockstar játékok

Kérlek te is oszd meg velünk is hogy neked mi tetszik lehet az konzol, pc.

Re: Kendvenc játékok

Elküldve: 2017. 03. 15. 11:51
Szerző: dani.szentgali
Kérlek, mielőtt új témát nyitsz a fórumon, nézz körül, mert az adminoknak ne csinálj plusz munkát azzal, hogy mindenféle topicot nyitsz fölöslegesen, amiket nekik ki kell törölniük. Mondjuk még új vagy a fórumon, így nem várható el tőled, hogy ezt tudd, nem is bántásból mondom, de javaslom, hogy olvasd majd el az oldal szabályzatairól szóló cikkeket, és majd csak utána folytasd a fórumos hozzászólásaid gyártását. :)

Re: Kendvenc játékok

Elküldve: 2017. 03. 16. 14:25
Szerző: A mocsok oltalmazója
Hát én nagyon szeretem a batlefield 1-t mondjuk nem játszotam vele még de látam ahogy a thevrosok csapatják és nagyon istenzsirnek néz ki. xd
akor még fpsből a cs go-t. Imádok versengőzni és ami a legjob hogy mindig egyre nagyob szintrre lépek. Meg mindig nézem a bturbo cs go streaemjeit nagyon jók és vices jo arc a turbinyo.
Akkor ot vannak az autos játékok. Azt mondta az otherworld hogy nagyon jo a forza horizon 3 tehát az bisztos nagyon faja játék.
Régen szerettem a cod-okat is pl a black ops 3-at de látam hogy az uj játék trailerén sojk dislik van szal azt inkáb nem fogom letölteni.
Akkor ott van az egyik legkedvencebb játékom a mestermc. Egyszerűen zseniális. A Srácokkal is mindig ez a téma a suliban :P...
Végül de nem utolso sorban a gta sorozatot is nagyon szeretem enek a weboldalnak is renceres látogatója vagyok kb 7 v 8 éve, tehát még bőven akor kezdtem el amikor még tinédzser voltam xxxxddddlol.
Azért kemény vltam hogy 18 alat is játszottam ezekkel a durca játékokal mi?
Amugy üdvözölek a forumon és remélem jo barátok leszünk. Amugy ja én is elolvastam a mindent mielőt komenteltem. Tarcsd figyelembe kérlek a szabájzatot és a felhasználási felétteleket.