Oldal: 1 / 3

Segítség

Elküldve: 2018. 10. 31. 16:52
Szerző: Luszie
Elakadtál, esetleg programhibába futottál, és nem tudod, mi a megoldás? Írd meg nekünk, és megpróbálunk segíteni. :)

Re: Segítség

Elküldve: 2018. 11. 01. 12:38
Szerző: Gonzales
Hogyan tudom lekefélni a lovamat ?! Szegény már nagyon mocskos, kérem segítsenek ! (Legalábbis a funkció megvan, csak nem tudom, hogy be kellene-e szereznem egy lókefét vagy valami hasonlót ? :D )

Re: Segítség

Elküldve: 2018. 11. 01. 15:09
Szerző: Arminho
Az Exit Pursued by a Bruised Ego küldetésben kapsz egy lókefét, amikor egy új lovat veszel.

Re: Segítség

Elküldve: 2018. 11. 01. 16:28
Szerző: Gonzales
Ez az állitás helyes !

Re: Segítség

Elküldve: 2018. 11. 01. 22:14
Szerző: Rockstar69
Addig is futkoss vele a vízben, hogy megtisztuljon.

Amúgy magadat is tartsd tisztán, mert én ma mocskosan mentem vissza a táborba, erre az egyik hölgy lecseszett és a vizeshordóhoz vitt, hogy mosakodjak meg, aztán még némi pénzzel is lehúzott.

Re: Segítség

Elküldve: 2018. 11. 02. 08:45
Szerző: Gonzales
Én mindig tartok egy tiszta ruhát a lovamon is, ha a rajtam levő elviselhetetlenné válna. Hasznos, mert nagyon ritkán kell fürdenem ezáltal.

Szerk: Két további kérdés:
1. A játék megjelenése előtt egy interjúban olvastam, hogy majd szabadon tudunk választani a kalapunk felrakása és levétele közt, ennek a hasznát pedig majd megtudjuk mikor belekezdünk a játékba. Mégis, nem sikerült rájönnöm a lényegére :D mi lehet az ?
2. Nem létezik valamiféle láda ahova lepakolhatjuk a dolgainkat ? Rengeteg a plusz holmi az Arthur-om táskájában, és időnként akadályt jelent.

Re: Segítség

Elküldve: 2018. 11. 03. 14:53
Szerző: dani.szentgali
1. Esztétikai haszna van, ez nyilvánvaló. Azon túl meg gondolom lehet, hogy ha kalapot cserélsz egy bűntett elkövetése után, elveszítik a nyomodat. Ebben sajnos nem vagyok biztos, mert én ezt a funkciót csak annyira szoktam használni, hogy ha egy tűzharcban lelövik a kalapot a fejemről vagy egy bunyóban egy ütés miatt esik le, akkor gyorsan fel tudom venni. Nekem nagyon bejött az alap kalap, nem szoktam mást hordani.

2. Sajnos nincs ilyen. A felesleges holmikat max. eladni vagy eldobni tudod (discard). Viszont pl. a fegyvereidet meg egyéb cuccodat a lovad mindig letárolja, így ha felveszel egy új fegyvert a régi helyére pl. egy tűzharc után, nem veszíted el a lerakott fegyveredet, mert a lovadról bármikor elérheted. Ez pl. akkor tud elég hasznos lenni, amikor a párbajhősök egyedi, legendás fegyvereit akarod felvenni, mert ugye kb. mindegyiknek revolvere vagy pisztolya van, amik ugyebár egy kategóriában vannak, viszont ha fel akarod venni őket, az előttük használt revolverek/pisztolyok is megmaradnak a lovadnál. És ez ugyanígy van a megvásárolt fegyókkal is. ;)
Amúgy ha valamilyen cuccból túl sok van, akkor azt a tábornak is adományozhatod, vagy eladhatod több helyen, pl. lopott ékszereket a Fence nevű helyen Emerald Ranchen.

Re: Segítség

Elküldve: 2019. 01. 28. 16:28
Szerző: danilewis
Sziasztok! azzal a problémával szenvedek. Hogy weapon wheel benne a késeknél a civil war knife nincs ott a többi késnél (hiába nyomom d-padot jobbra meg balra gombot nem válasza ki ezt a kést) pedig már meg találtam. Mi lehet a baj valami bug lehet ezt valahogy orvosolni? Előre is köszönöm a segítséget! :)
[imgs=]http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... 162725.jpg[/imgs]
[imgs=]http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... 163936.jpg[/imgs]
[imgs=]http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... 164011.jpg[/imgs]

Re: Segítség

Elküldve: 2019. 01. 28. 22:01
Szerző: Rockstar69
Szia! A lovad mellett vagy rajta ülve már próbáltad keresni?

Re: Segítség

Elküldve: 2019. 01. 29. 06:26
Szerző: danilewis
Szia igen úgy is próbáltam.Tarisznyák kőzőt van különbség mert még ere gondoltam nem túl nagy tarisznyám van? :)

Re: Segítség

Elküldve: 2019. 01. 29. 22:01
Szerző: Rockstar69
Nem, mivel a fegyvereket nem a tarisznyában tárolja. Szerintem ott kell lennie. Én rákerestem, de nem találtam ilyen hibát, hogy eltűnne, mindenkinek a fegyverváltással volt gondja.

Re: Segítség

Elküldve: 2019. 01. 30. 19:39
Szerző: danilewis
Ja értem rendben köszi a segítséget! :)

Re: Segítség

Elküldve: 2019. 04. 01. 12:36
Szerző: dani.szentgali
Sziasztok!

Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Az a bajom, hogy a játék sztori módjában már kb. hónapok óta fent áll nekem egy bug, melynek következtében sehogyan sem tudok interakcióba lépni az újságossal (newspaper vendor), ami csak azért bassza a csőrömet, mert így nem fogok tudni aktiválni egy csomó csalást, ha majd - valószínűleg hamarosan - elkezdem őket kipróbálgatni, mivel ugyebár egy csomó csalás az újságokhoz van kötve. Másnál is előfordult már ez a hiba? Lehet ellene tenni valamit, vagy ez is egyfajta minor rockstar bug, mint amilyen például a GTAV-ben a garázs bug volt anno, hogy folyton eltűntek egy idő után a garázsba lementett autók, és ez is csak hónapok múlva lesz kijavítva? Köszi a segítséget előre is! :)

Re: Segítség

Elküldve: 2019. 04. 01. 13:12
Szerző: Luszie
Egyáltalán nem tudsz velük interakcióba kerülni, vagy "csak" újságot nem tudsz tőlük venni? Utóbbira találtam csak rá. Ott írnak mindenféle ügyességeket, nem tudom, neked pontosan mire specifikálódik a problémád.

Re: Segítség

Elküldve: 2019. 04. 01. 21:24
Szerző: Rockstar69
Haladni kell a sztorival. Ha megvan minden aktuális újság, akkor nem tudsz kapcsolatba lépni vele. Bár ezt elég hülyén oldották meg szerintem. Tájékoztathatna erről valami szöveg.