Mi nem tetszik a GTA V-ben?

Spekulációk és beszélgetések a sorozat legújabb darabjáról.
Lezárt
Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3681
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Mi nem tetszik a GTA V-ben?

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2013. 10. 19. 11:21

Robbanto1 írta:
Franklin465 írta:
Davekoma írta:Robbanto: Akkor ne írj hülyeségeket és nem fog rajtad röhögni a fél fórum és nem lesz idegeskedés!!!
ja mert Robbanto ezt az egészet te kezted el -.-
Nem kell ennyire nyalni :)

Davekoma khm,érdekes senki nem kötekedett csak te,senki nem röhögött csak te meg a nyaller haverjaid :)
És egyébként a "szél" képes eltéríteni a lövedéket,mesterlövészek is szerinted mért nézik mindig a szelet? Időt akarnak jósolni szerinted vagy mi? Viszont aki tovább OFFol ezzel vagy bármi mással azt megkérem ne itt tegye.
Most is te OFF-olsz, csakhogy tiéd legyen az utolsó szó! Amúgy meg nem vagyok senkinek sem a "nyaller" haverja, egyszerűen csak megakadt a szemem az írásodon. ÉS lehet, hogy alapjában véve nem gondoltál hülyeségre, de a rossz megfogalmazásod miatt volt a hiszti egészen addig, amíg a magyar szinkronhangod (Viking) le nem fordította, hogy mégis mire gondoltál azalatt, hogy "elfújja a golyókat a szél". ;)

A mesterlövészek meg megint más téma. Ők nem aránylag közelről (tudom, hogy a helikopter meg a kocsi sincsenek centikre egymástól, de azért a mesterlövészek általában jóval távolabbról dolgoznak) lőnek a célpontjaikra, hanem több száz, néha ezer méterekről. A jóval nagyobb távolság miatt nyilvánvaló, hogy az ő lövésüket befolyásolhatja a szél.
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

Avatar
Robbanto1
Rajongó
Hozzászólások: 183
Csatlakozott: 2013. 08. 11. 19:47
Tartózkodási hely: Itthon

Re: Mi nem tetszik a GTA V-ben?

Hozzászólás Szerző: Robbanto1 » 2013. 10. 19. 13:22

No akkor örülök hogy megbeszéltük,és ebből ne legyen tényleg több off :)
Viszont csak nálam van az hogy néha Chop eltűnik csak úgy a semmibe?

Avatar
Davekoma
Epsilonista
Hozzászólások: 1442
Csatlakozott: 2012. 11. 19. 15:33

Re: Mi nem tetszik a GTA V-ben?

Hozzászólás Szerző: Davekoma » 2013. 10. 19. 15:14

Lehet elfújta a szél, de nem vagyok benne biztos!

Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2311
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

Re: Mi nem tetszik a GTA V-ben?

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2013. 10. 19. 15:27

Robbanto1 írta:Viszont csak nálam van az hogy néha Chop eltűnik csak úgy a semmibe?
Ez érdekes, nekem is folyton ezt csinálja :S. Habár, mostanában nem történt meg ez az eset.
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic

Avatar
Rockstar69
Főzelékes Feri
Hozzászólások: 3670
Csatlakozott: 2011. 10. 25. 13:57
Tartózkodási hely: Debrecen

Re: Mi nem tetszik a GTA V-ben?

Hozzászólás Szerző: Rockstar69 » 2013. 10. 20. 12:41

realostew írta:Rengeteg ember szájkaratézik, hogy aki a való életben vezetett már / rendszeresen vezet, az tudja, hogy a IV-ben szar az autók irányítása. Na nézzük azt, hogy ha a IV-ben szabályosan vezet, azaz semmi gyorshajtás, akkor igazából rohadtul jól lehet vezetni, semmi panaszt nem mondhat senki! Ha viszont versenyzel vagy csak szimplán sietősen vezetsz, akkor jöhetnek a panaszok, hogy szar a vezetés meg mindenbe bele lehet menni mert nem lehet jól vezetni.

NA DE KÉRDEM ÉN! Ki az aki a való életben 200-al hajt bárhol is????? Ne jöjjön már mindenki ezzel a hülye dumával, hogy real-life nem olyan a vezetés mint az IV-ben. Real-life senki nem száguldozik mint egy f1-es..-.-
+1

Nagyon sajnálom, hogy így tönkre tették a GTA V-öt...nagyot csalódtam. :(
Gyenge napok vannak...

Avatar
Robbanto1
Rajongó
Hozzászólások: 183
Csatlakozott: 2013. 08. 11. 19:47
Tartózkodási hely: Itthon

Re: Mi nem tetszik a GTA V-ben?

Hozzászólás Szerző: Robbanto1 » 2013. 10. 20. 14:37

Davekoma írta:Lehet elfújta a szél, de nem vagyok benne biztos!
Megint te kezded...Te ezt élvezed vagy nem tudom...

Viszont szerintem ennek a játéknak kellet volna még legalább 1 hónap + fejlesztés,mert sajnos nagyon sok a bug amit kis odafigyeléssel észre vehették volna pl azt is észre vehették volna hogy Chop néha eltűnik a picsába,de viszont látszott hogy szorított az idő,még az is hogy megjelenés elött 1 hónappal kezdték csak ki írni a játékot DVD-kre,holott más gyártó már 3 hónappal a megjelenés előtt elkezdi írni a DVD-kre és ott porosodnak egy raktárban :)
GTA Onlineról meg ne is beszéljünk,kb 20 nap kellet hozzá az eredeti megjelenéstől számítva (tehát okt.1) hogy normálisan játszhatsz a Onlinenal.
Vezetésen meg csiszoltam volna még,VC.-ben sem tetszett hogy olyan arcadedos lett,de betudtam annak hogy jó,régi játék meg minden más kárpótol érte de itt sajnos nem,sőt belasított időnél a kocsik valami rohadtul irreálisan fordulnak.

Avatar
DereX
Szakértő
Hozzászólások: 250
Csatlakozott: 2012. 07. 09. 22:35

Re: Mi nem tetszik a GTA V-ben?

Hozzászólás Szerző: DereX » 2013. 10. 20. 15:05

Kétségtelen egyébként, hogy jó játékról van szó, de vannak hibái. Vannak olyan hibái ami mellett páran elsiklanak, megbarátkoznak vele és vannak olyanok akiknek ez nem tetszik. El kéne fogadni mindenki véleményét és nem elfogultan megvédeni a játékot. Vannak hibák amiket kellene javítani, a golyókat el tudja fújni a szél, csak persze kérdés, hogy milyen az adott idő, milyen fegyvert használsz és a töltény súlya, mérete egyéb tulajdonságai. A mesterlövészek több ezer méterről? Ekkora viccet még nem hallottam. Gondolj csak bele, milyen célpontot akarsz te több kilométerről lelőni? Ha ilyen fegyver létezne, akkora visszadobó erőt szabadítana fel, hogy leszakadna az oldalad lövéskor. Maximum pár száz méterre lőnek a mesterlövészek, de általában közel vannak a célponthoz és a pontosság számít. A másik pedig, hogyha a játék rávisz téged a versenyzésre akkor legyen jó az irányítása az autóknak. a GTA IV-ben nem volt az, rohadtul csúszott és hidd el nekem, ha az életben mész az autópályán 160-al, akkor sem húzol magad után 200 méteres fékcsíkot, hanem jobb esetben megállsz pár másodpercen belül. Nem kéne összehasonlítani a játékot az élettel, mondván realisztikussága miatt. A játékban a járókelők, közszemélyek viselkedésén kívül, valamint a város és a járművek kinézetén kívül semmi realisztikus dolog nincs. Hiába szeretem a játékot, akkor sem fogom elfogult, beszürkült fejjel megvédeni, holott én is tudom, hogy vannak velük bajok.

A "nyallerhaverja" sztorihoz hozzászólva csak annyit, hogy ezen csak az sértődik meg, aki magára veszi.

Lezárt