GTA Online társalgó

Spekulációk és beszélgetések a sorozat legújabb darabjáról.
Avatar
Rockstar69
Főzelékes Feri
Hozzászólások: 3670
Csatlakozott: 2011. 10. 25. 13:57
Tartózkodási hely: Debrecen

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: Rockstar69 » 2017. 06. 20. 15:48

Tudom, hogy megnézik, de azok sincsenek a helyzet magaslatán. Sok hülyeséget lehet olvasni ott.
Gyenge napok vannak...

Avatar
Luszie
Valedictorian
Hozzászólások: 3036
Csatlakozott: 2012. 06. 24. 16:55

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2017. 06. 20. 16:19

NikitaDragovich írta:
Rockstar69 írta:Az meg, hogy a Wikin mit írnak nem sokat számít, mivel bárki szerkesztheti, sok hülyeséget lehet olvasni ott.
Na jó, de azért ott ellenőrzik az adminok, hogy miket írnak oda a szerkesztők. Szóval nincsenek hülyeségek a GTA Wikiken. ;)
Rockstar69 írta:Az meg, hogy a Wikin mit írnak nem sokat számít, mivel bárki szerkesztheti, sok hülyeséget lehet olvasni ott.
Adom. Ezt főleg akkor veszed észre, amikor egy adott részt ki akarsz tolni 100%-ra. Ugyanis ekkor jössz rá, hogy a GTAwiki például mennyire hiányos és pontatlan. :D (az összes többi wiki-jellegű oldallal együtt)
"Whatever." (Ryder)

Avatar
Arminho
Vinewoodi sztár
Hozzászólások: 1737
Csatlakozott: 2013. 11. 01. 21:55
Tartózkodási hely: Vice City

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: Arminho » 2017. 06. 20. 16:35

Nemohalacska írta:Elvileg

1 - 25 Csomag = 1 Jármű
26 - 50 Csomag = 1 - 2 Jármű
51 - 75 Csomag = 2 - 3 Jármű
76 - 100 Csomag = 2 - 4 Jármű
Köszi Nemo! :D
Well look who's back

Avatar
Nemohalacska
Rajongó
Hozzászólások: 187
Csatlakozott: 2011. 02. 05. 22:45
Tartózkodási hely: Ponyville
Kapcsolat:

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: Nemohalacska » 2017. 06. 20. 22:07

Nincsmit. :D

Hát nemcsoda hogy bármiről is legyen szó, mindig több oldalt nézek át bizonyos témákban így amelyik adat a legtöbb helyen szerepel ugyanúgy arról már elmerem hinni azt hogy igaz lehet.

Avatar
Arminho
Vinewoodi sztár
Hozzászólások: 1737
Csatlakozott: 2013. 11. 01. 21:55
Tartózkodási hely: Vice City

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: Arminho » 2017. 07. 01. 19:55

Kipróbáltam az új játékmódot. Nem rossz, de azért hagy kívánnivalót maga után, az biztos. A feladat az, hogy két csapatra oszolva, egy helikopterből kiugorva találjunk és szerezzünk meg egy csomagot, majd vigyük el a célpontra. Tulajdonképpen capture egy kis plusz keresgéléssel. A csomagok el vannak rejtve és elvileg a Trackify nevű applikációval kellene őket megtalálni (valójában csak egy csomag van, de van kb. 4-5 láda, amit mutat a radar az applikációban), viszont olyan fényesen világítanak, hogy ejtőernyőzés közben simán meg lehet őket találni. Ráadásul ha esetleg nem sikerülne egy zuhanás alatt feltérképezni a terepet, akkor vissza spawnolhatunk a helibe. Bármikor. Plusz, az applikáció használata közben nem lehet lőni, úgyhogy a fent írt módszert használatosabb követni. Egyébként a ládáknak van nagyjából 10 meghatározott helye, úgyhogy pár menet után már figyelni sem kell, hogy hol vannak, elég csak oda elmenni, ahol találtunk korábban ládát. Nagyon jó ötlet, hogy kapunk magunkra éjjellátó, illetve hőérzékelő szemüveget, legalábbis annak tűnik egészen addig, amíg be nem kapcsoljuk, mert szart sem érnek. Az éjjellátóban nem látunk semmit, a hőérzékelő meg akárhogy is szeretnénk, nem mutatja ki, csak max. 3 méteres távból az ellenségeket. Úgyhogy ezeknek sincs sok értelme. Külön bénaság, hogy nem is látszanak a karakterek fejein ezek a kamerák (mondjuk a freemode-ban megvehető eszköz meg jó ronda, úgyhogy nem is annyira gond). Miután megtaláltuk a csomagot, a játék elveszi tőlünk a sprintkészségünket, illetve ugrani sem tudunk, mert nyilván az a kis cucc, amit zsebre vágunk annyira lelassít minket a súlya miatt. Lőni még azért tudunk. Annyi a jó benne, hogy automatikusan kocogásra áll a karakterünk, nem kell külön gombot nyomni, ha nálunk van a csomag. Szóval, a cél felé vesszük az irányt, az viszont minden pályán olyan rohadt messze van, hogy egy maratoni futó is elfáradna, mire odaérne. Ráadásul mi még le is vagyunk lassulva a "teher" alatt.
Én három meccset mentem, az első kettőt megnyertem a csapatommal könnyedén (nem voltunk sokan, az első meccsen 2-en egy csapatban, a másodikon és a harmadikon pedig 3-an). Aztán rájöttem a harmadik meccsen rájöttem, hogy miért nyertük az előzőket könnyen. Mert akkor nem velem voltak a gyökerek. Ha az utolsó meccsen egyszer fedeztek vagy a közelembe voltak, miközben viszem a csomagot, akkor sokat mondok. Én hülye meg 4 menetre raktam a meccset, mondván, úgy is nyerünk. Meg is untam hamar, úgyhogy türelmesen megvártam a meccs végét a heliben. Mert hát dupla pénzes játékból nem lépünk ki. Kell a lóvé az új kocsira. Egyébként egész sokat össze lehet szedni vele, én a három meccsből 120 ezret kaszáltam.
Összefoglalva, ez egy olyan játékmód, amiben nagyon nagy szükség van a kommunikációra és a csapatmunkára, úgyhogy csakis barátokkal szabad játszani, ha nem akarunk idegösszeomlást kapni. Most én csatlakoztam egy erős GTA-s csapathoz (majd erről a csapatról írok később bővebben), úgyhogy velük majd kipróbálom újra.
Well look who's back

Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2311
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2017. 07. 04. 15:01

Hát nem tudom. Biztosan jó lehet ez az új játékmód, de én már egy jó pár hete abbahagytam a GTA Online-t. Úgy döntöttem, hogy most pihentetem az Online-t, mert kurvára meguntam már és a PS Plusom is lejárt. Nagyon felidegesített, hogy minden ilyen drága ebben a játékban, ezért jóformán semmire sem volt pénzem. Most is alig van pénzem, és inkább abbahagytam a játékot. Talán egyszer majd veszek Shark Cardokat, hogy végre tudjak nagy épületeket és üzleteket vásárolni. Siralmas, hogy folyton farmolni kell a küldetéseket, hogy legyen egy kis pénzed. Hát ez van, majdcsak visszajön a kedvem az Online-hoz, (vagy nem). Én inkább már egy új GTA-nak örülnék. Itt lenne az ideje, hogy a Rockstar abbahagyja a GTA Online-t, mert én már a GTA VI-tal szeretnék játszani!
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3681
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2017. 07. 06. 19:34

Hát akkor közlöm veled, hogy a GTAVI-tal még egy jó hosszú ideig nem fogsz játszani! :D Még az RDR2 se jött ki sőt, el is csúsztatták jövő év tavaszára. Aztán benne van a pakliban az is, hogy jövő őszre csúsztatják majd. A R* pedig nem arról híres, hogy komolyabb kaliberű játékait egyszerre vagy egymáshoz közeli időpontban adja ki vagy egyáltalán reklámozza. Felejtsd el a GTAVI-ot! Mire megjelenik az első trailere vagy egyáltalán a bejelentés, lehet, hogy már barátnőd lesz és nem is fog érdekelni a videojátékozás. :D Ha belegondolsz, jelen állás szerint az RDR2 megjelenik (legjobb esetben) jövő tavasszal. A R* nagy valószínűséggel kitalál majd ehhez is egy GTA Online szerű addiktív multit, amihez megint kitalál méregdrága DLC tartalmakat, amivel megint begyűjt egy csomó hülye játékost meg shakcard vásárló buzin keresztül egy valag pénzt és ezt itt is el fogják játszani pár évig. Szóval nem akarlak kiábrándítani, de várhatod te az új GTA-t amennyire csak akarod. Amíg a multiplayeren keresztül dől a lé, meg amíg egy másik brandet is össze-vissza csúsztatgatnak megjelenés szempontjából, addig ne is álmodj új GTA-ról. Ha mázlink van, akkor talán 2020-ban bejelentik az új GTA-t, és a szokásos csúsztatással számolva megjelenik jó esetben 2022-ben. Ráadásul az új rész minősége is erősen megkérdőjelezhető a GTA Online által szarrá baszott GTAV után, szóval lehet, hogy az új GTA megjelenésében sem lesz semmi köszönet. :D Esélyes, hogy ugyanaz lesz, mint az V-nél, hogy egy fél évig el leszünk tőle ájulva, majd az új GTA Online ezt a hajót is az óceán fenekére küldi. :D Lehet, hogy csak én vagyok nagyon pesszimista, de sajnos nem lenne túl nagy meglepetés, ha ez történne.
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

Avatar
totyak
Díler
Hozzászólások: 900
Csatlakozott: 2010. 03. 07. 17:46
Tartózkodási hely: Székesfehérvár

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: totyak » 2017. 07. 06. 20:15

Nem csak te vagy pesszimista, valószínűleg ez lesz a menet, amit leírtál. 2019-2020 előttre én sem várom az új GTA-t. Basszus, de vén leszek már akkor. De nekem a GTA örök, még akkor is, ha néha ekézem.
[color=#BF0000]A teljes Grand Theft Auto IV széria kijátszva 100%-ra és minden achievement megszerezve.[/color]

[url=http://www.kephost.com/view3.php?filena ... m8hjgn.bmp]Minden 100%[/url]
[url=http://www.kephost.com/view3.php?filena ... sl187w.bmp]Összes Achievement[/url]

Avatar
A mocsok oltalmazója
Rajongó
Hozzászólások: 144
Csatlakozott: 2011. 11. 02. 17:04
Tartózkodási hely: Tshepel

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: A mocsok oltalmazója » 2017. 07. 06. 22:43

dani.szentgali írta:a GTA Online által szarrá baszott GTAV
fjrewkgipwqhbn eignveqwipjfnqeigbqbgwiiefqwepijáqwepopqeojfgqewopfjwegf.
Kérlek.


Szerintem tök jó az online. Kis változtatásokkal simán mehet a gta ilyen irányba. Én jól fogok szórakozni. Timeg írjátok a mérges komenteket.
je

Avatar
Rockstar69
Főzelékes Feri
Hozzászólások: 3670
Csatlakozott: 2011. 10. 25. 13:57
Tartózkodási hely: Debrecen

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: Rockstar69 » 2017. 07. 06. 22:52

Ennél tovább már csak nem csúsztatják az RDR-t. Ha meg megjelenik azért nem tudják annyira elhúzni, mint egy GTA-t. Ha megpróbálnák ezt tolni, mint a GTA Online-nál, nagyon csúnya darálás lenne a Rockstar posztjai alatt, lásd: Max Payne 3. Jövő ősszel már illene bejelenteni az új részt és akkor 2020-ban jöhetne. Így is elég durva lesz. Mondjuk a Rockstar szempontjából jó lesz, mert akkorra már meg fog érni egy konzolgeneráció váltás, úgyhogy eltudják játszani azt, mint a GTA V-tel, tehát 2x eltudják adni ugyanazt a játékot. A Rockstarnak nagyon jó ez, mi játékosok viszont szívunk. Ilyen sekélyes időszaka nem volt még a Rockstarnak. Most lesz 4. éve, hogy nem adtak ki új játékot. Azelőtt meg mindenévben jött valami (RDR, Midnight Club, L.A. Noire). Csak sajnos őket ez nem érdekli, mert jól megvannak a GTA V-ből, a Sharkcardokból meg a régi részek eladásaiból. Ilyenkor sajnálom, hogy nincs egy jó konkurenciája a GTA-nak, hamár a bevételek nem ösztönzik őket. :(

Nekem a GTA Online-nal nincs bajom, de kurvára unalmas már Los Santos. Ami miatt viszont a legjobb kéne egy új rész, az az hogy rendbe hozzák ezt a moslék fizikát meg vezetést. Na, meg azért a GTA részek mindig különböznek és csak jó lenne már a sok forradalmi újítás.
Gyenge napok vannak...

Avatar
NikitaDragovich
Őrszem
Hozzászólások: 2311
Csatlakozott: 2011. 12. 07. 20:10
Tartózkodási hely: Bogyiszló, Tolna megye, Magyarország
Kapcsolat:

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: NikitaDragovich » 2017. 07. 07. 17:30

Jó volt elolvasni ezeket a kommenteket. Tökéletesen egyetértek mindenkivel. :D
Ja, szerintem is eléggé unalmas már Los Santos és Blaine County. Bevallom őszintén, hogy én jobban szerettem Liberty Cityt, mert ott minden lehetőséget kihasználtak, és emiatt nem is tűnt üresnek, ellenben Los Santossal és Blaine Countyval. Nagyon örülnék annak, hogy ha beletennék a GTA Online-ba Liberty Cityt, még az új RDR előtt.

Egyébként szerintem a GTA VI-ban biztosan kijavítják a GTA V rossz fizikáját és vezetését. Sőt, szerintem a rendőrökön is változtatni fognak, köszönhetően a sok negatív visszajelzésnek.
dani.szentgali írta:Felejtsd el a GTAVI-ot! Mire megjelenik az első trailere vagy egyáltalán a bejelentés, lehet, hogy már barátnőd lesz és nem is fog érdekelni a videojátékozás. :D
Igen, valószínűleg igazad van ebben. Addigra már barátnőm is lesz, és addigra már a regényem is ki lesz adva. :P :lol: Mondjuk, ettől függetlenül továbbra is érdekelni fog a videojátékozás. Továbbra is várni fogom a GTA VI-ot. ;)
„Az élet bonyolult. Embereket öltem. Embereket csempésztem. Embereket adtam el. Talán itt a dolgok másképp alakulnak majd.” -Niko Bellic

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3681
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2017. 07. 07. 19:25

A mocsok oltalmazója írta:
dani.szentgali írta:a GTA Online által szarrá baszott GTAV
fjrewkgipwqhbn eignveqwipjfnqeigbqbgwiiefqwepijáqwepopqeojfgqewopfjwegf.
Kérlek.


Szerintem tök jó az online. Kis változtatásokkal simán mehet a gta ilyen irányba. Én jól fogok szórakozni. Timeg írjátok a mérges komenteket.
Az lehet, hogy tök jó a GTA Online, nem is ezzel van a baj. Anno én is elvoltam vele, amikor még megvolt a játék. A gond csak az, hogy az Online folyamatos foltozgatása meg fejlesztése miatt szívtak azok a játékosok, akik még singleplayer játékként ismerték a GTA-t. Félreértés elkerülése végett nincs különösebb bajom az Online-nal (a sok csalót meg idegesítő játékost, valamint a piszkosul magas árakat/hozzájuk viszonyítva kevés pénzjutalmakat és némely bugot leszámítva persze), nekem azzal van a bajom, hogy a singleplayert teljesen elhanyagolták és leszarták az Online túlhypeolása meg fejlesztése mellett. Ha a multi mellett kapott volna komolyabb hangsúlyt és több figyelmet a singleplayer, és nemcsak 69 nyomorult főküldetést tudtak volna belepakolni az első többkarakteres GTA-ba meg kihasználták volna a területet és nemcsak az Online majmolását csinálták volna, akkor ezalatt a lassan négy év alatt egyszer sem szóltam volna le a GTA Online-t, mert nyilván az is kell, a mai világban kötelező egy fejlett többjátékos mód. Csak közben a R*-ral az élen mindenki elfelejtette, hogy a GTA nem egy COD, Battlefield vagy más egyéb multiplayer orientált játék, és most ott tartunk, hogy kb. minden a GTA Online-ról szól. A hozzám hasonlók, akik meg az V előtti részekkel játszottak, nyilván nem ezt várták a R*-tól. Nyomassák csak a multit olyan mértékben, amilyenben csak akarják, DE NE vegyék el vele a singleplayer kenyerét! Meg kéne találni az egyensúlyt, mert a GTAV-nél láthatóan nem sikerült.
Rockstar69 írta:Ennél tovább már csak nem csúsztatják az RDR-t. Ha meg megjelenik azért nem tudják annyira elhúzni, mint egy GTA-t. Ha megpróbálnák ezt tolni, mint a GTA Online-nál, nagyon csúnya darálás lenne a Rockstar posztjai alatt, lásd: Max Payne 3. Jövő ősszel már illene bejelenteni az új részt és akkor 2020-ban jöhetne. Így is elég durva lesz. Mondjuk a Rockstar szempontjából jó lesz, mert akkorra már meg fog érni egy konzolgeneráció váltás, úgyhogy eltudják játszani azt, mint a GTA V-tel, tehát 2x eltudják adni ugyanazt a játékot. A Rockstarnak nagyon jó ez, mi játékosok viszont szívunk. Ilyen sekélyes időszaka nem volt még a Rockstarnak. Most lesz 4. éve, hogy nem adtak ki új játékot. Azelőtt meg mindenévben jött valami (RDR, Midnight Club, L.A. Noire). Csak sajnos őket ez nem érdekli, mert jól megvannak a GTA V-ből, a Sharkcardokból meg a régi részek eladásaiból. Ilyenkor sajnálom, hogy nincs egy jó konkurenciája a GTA-nak, hamár a bevételek nem ösztönzik őket. :(

Nekem a GTA Online-nal nincs bajom, de kurvára unalmas már Los Santos. Ami miatt viszont a legjobb kéne egy új rész, az az hogy rendbe hozzák ezt a moslék fizikát meg vezetést. Na, meg azért a GTA részek mindig különböznek és csak jó lenne már a sok forradalmi újítás.
Én is unom már a GTAV-öt és jó lenne, ha tényleg jönne már egy új rész, de ahogy te is mondtad, a R* tök jól elvan, gyakorlatilag nulla erőfeszítéssel is megkeresik azt a pénzt, amit pár évvel ezelőtt csak kemény munkával és minőségi, új projektek fejlesztésével tudtak. Így meg basznak majd új részt kiadni. Egyáltalán nem hiszek abban, amit mondasz. Szerintem jövőre nem lesz semmilyen bejelentés. Tartom magam ahhoz, hogy egy RDR2 Online-nal eljátsszák majd ugyanazt, mint amit a mostani GTA Online-nal is eljátszottak, és majd csak 2020 év vége felé fogják bejelenteni az új GTA-t, majd 2022 környékén ki is adják.
NikitaDragovich írta:Jó volt elolvasni ezeket a kommenteket. Tökéletesen egyetértek mindenkivel. :D
Ja, szerintem is eléggé unalmas már Los Santos és Blaine County. Bevallom őszintén, hogy én jobban szerettem Liberty Cityt, mert ott minden lehetőséget kihasználtak, és emiatt nem is tűnt üresnek, ellenben Los Santossal és Blaine Countyval. Nagyon örülnék annak, hogy ha beletennék a GTA Online-ba Liberty Cityt, még az új RDR előtt.

Egyébként szerintem a GTA VI-ban biztosan kijavítják a GTA V rossz fizikáját és vezetését. Sőt, szerintem a rendőrökön is változtatni fognak, köszönhetően a sok negatív visszajelzésnek.
dani.szentgali írta:Felejtsd el a GTAVI-ot! Mire megjelenik az első trailere vagy egyáltalán a bejelentés, lehet, hogy már barátnőd lesz és nem is fog érdekelni a videojátékozás. :D
Igen, valószínűleg igazad van ebben. Addigra már barátnőm is lesz, és addigra már a regényem is ki lesz adva. :P :lol: Mondjuk, ettől függetlenül továbbra is érdekelni fog a videojátékozás. Továbbra is várni fogom a GTA VI-ot. ;)
Én nem szerettem soha LC-t, nekem egy túlzottan zárt betondzsungel volt. Az viszont igaz, hogy azt a betontömböt jobban kihasználták, mint LS-t és BC-t, ami elég szégyenletes. LC-t viszont szinte biztosan nem fogják belerakni a GTA Online-ba. Az túl nagy meló lenne, sokkal kényelmesebb a hülye mini DLC-kkel meggazdagodni.

Nekem nem volt különösebb bajom a GTAV fizikájával sem a vezetéssel. Nyilván nem szimulátor szintű egyik sem, de egy GTA kaliberű Open World játékba nekem nem kell ennél élethűbb. Elvoltam velük, nekem nem kell kimondottan jobb egyikből sem. A rendőrös dologban viszont egyetértek, a zsaruk tényleg nagyon szarul lettek megcsinálva. A legnagyobb baj az velük, hogy szinte lehetetlen őket lerázni, ráadásul mindegyik előbb lő, aztán kérdez. Ezt tényleg orvosolni kéne az új részben, mert ez engem is nagyon idegesített.
Azt sose tudhatod, hogy meddig fog érdekelni a videojátékozás, de kívánom neked, hogy igazad legyen és még akkor is érdekeljen, amikor a legújabb GTA megjelenik! ;)
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

Avatar
Rockstar69
Főzelékes Feri
Hozzászólások: 3670
Csatlakozott: 2011. 10. 25. 13:57
Tartózkodási hely: Debrecen

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: Rockstar69 » 2017. 07. 07. 22:04

Az oké, hogy eljátszák, de mellette tudják tolni a hájpot. Mint például most is. Már rég bejelentették az RDR-t meg csepegtetik az infókat, de mellette nyomják a GTA Online-t. Ha évekig csendbe maradnának az RDR megjelenése után egy GTA-t illetően, az inkább visszafelé sülne el, és még az RDR-rel szemben is ellenszenvet váltana ki.
Gyenge napok vannak...

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3681
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2017. 07. 08. 13:54

Rockstar69 írta:Az oké, hogy eljátszák, de mellette tudják tolni a hájpot. Mint például most is. Már rég bejelentették az RDR-t meg csepegtetik az infókat, de mellette nyomják a GTA Online-t. Ha évekig csendbe maradnának az RDR megjelenése után egy GTA-t illetően, az inkább visszafelé sülne el, és még az RDR-rel szemben is ellenszenvet váltana ki.
A Red Dead Redemption 2 mikor is lett bejelentve? Emlékeim szerint tavaly ősszel. A GTA Online mióta létezik és mióta hájpolják? 2013 novembere óta. Ez pedig azt jelenti, hogy a GTA Online megjelenésének és hájpolásának kezdete és az RDR2 bejelentése között pontosan 3 év telt el. Tehát évekig nyomták a GTA Online-t, mielőtt bejelentették volna az újabb játékukat. Itt is évekig kussoltak, nyomatták a szar mini DLC-ket és egyszer csak bedobták az RDR2-t. Az RDR2 nem egy új GTA? Meglehet, de ettől még nem hiszem, hogy kisebb rajongói tábora lenne. A R* meg láthatóan leszarja azt, hogy a marketingpolitikájuk kinek tetszik és kinek nem. Ahogy azt is leszarják, hogy melyik játékukkal szemben váltanának ki ellenszenvet. Amíg megveszik és játszanak vele, addig nem fogja érdekelni őket semmi. Lásd: a már lassan négy éve tartó GTA Online hájpot. Magasról szarnak rá, hogy kinek kell(ett volna) sztori DLC a GTAV-höz. A R* már jó ideje nem olyan lelkizős banda ahhoz, hogy ne csináljanak mindent úgy, ahogy ők akarnak. Ha tovább nyomják a GTA Online-t és mellette kifejlesztenek egy hasonló tematikájú RDR2 Online-t, akkor gyakorlatilag akármeddig húzhatják az új GTA bejelentését/megjelenését. Hidd csak el, nem fogják tolni az RDR2 Online módja mellett az új GTA-t, max csak évek múlva. Az RDR2 Online-nal is elvegetálnak majd két-három évig, ami azt jelenti, hogy 2020-2021 környékén fogunk a leghamarabb hallani egy új GTA-ról.
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

Avatar
Rockstar69
Főzelékes Feri
Hozzászólások: 3670
Csatlakozott: 2011. 10. 25. 13:57
Tartózkodási hely: Debrecen

Re: GTA Online társalgó

Hozzászólás Szerző: Rockstar69 » 2017. 07. 08. 16:44

Nem, nincs akkora rajongói tábora, mint a GTA-nak, és ez a lényeg. A Red Dead Redemption-ből 14 milliót adtak el, a GTA V pedig már 80 millió leszállított példánynál jár. Ráadásul a GTA-k PC-re is megjelennek. Ha 3 évig próbálnák meg húzni az RDR-t, a játékosok gyűlölnék. Emlékezz csak vissza mi ment egy Max Payne 3-as hír, poszt, videó, stb alatt. Oké, hogy Rockstar játék meg k**va jó, de teljesen más világ, mint egy GTA. Nem pótolhatja egyik a másikat. Az meg nem teljesen mellékes, hogy melyik játékkal szemben váltanak ki ellenszenvet, mert az az eladásokon is megmutatkozik, vagy súlyosabb esetben az egész brandre káros lehet. Éppen ezért szerintem bölcsebb lenne, ha nyomnák a párhuzamos hájpolást, mint ahogy most teszik az RDR 2-GTA Online párossal. A Max Payne 3 után szerintem a Rockstar is így gondolja.

Egyébként tényleg nem kötekedésből kérdezem, de te miért akarsz sztori DLC-t? Te mindig szidod az ilyeneket. Még az EFLC-t se kedveled, pedig azok elég tartalmasra sikerültek. Másrészt meg az eddigi GTA-khoz (a GTA IV-et leszámítva) nem jöttek DLC-k, mégis jól megvoltunk velük. Ráadásul ha jönne is egy, mitől lenne jobb? Gyakorlatilag csak egy küldetés pakkot kapnák, mert fegyverek meg autók jönnek a GTA Online frissítésekkel. Ha kaptunk volna 1-2 éve egy sztori DLC-t mivel lennénk előrébb? Már rég ráuntunk volna és ugyanúgy halott lenne a singleplayer. Alapból jobb egyjátékos módot kellett volna csinálni, mert ezt akárhogy DLC-znék nem lenne jobb.
Gyenge napok vannak...

Válasz küldése