Egyéb játékok

Minden ami nem a Rockstar kezei közül került ki.
Avatar
Luszie
Valedictorian
Hozzászólások: 3036
Csatlakozott: 2012. 06. 24. 16:55

Re: Egyéb játékok

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2012. 10. 19. 13:15

dani.szentgali írta:Luszie:Én szívesen :) Xboxos vagyok :)
De amit hallani fogsz,az szerintem annyira nem fog tetszeni neked,mert én csak kölcsönkaptam a Fable3mat,de nekem nagyon nem jött be.Open World játék az is,de a grafikája szerintem nevetséges,a mellékfeladatok benne szintén(fát kell vágni a favágónak,meg ütni kell a vasat a kovácsnak)meg van egy hülye kutyád is benne,aki hűséges,de nem olyan komoly.A jó benne viszont,hogy magyar nyelvű.Bocs,hogy itt mocskolom azt a játékot,lehet hogy neked bejönne,de nekem felállt a szőr a hátamon tőle.Ez persze csak magánvélemény
Hmm, értelek. Semmi gond. :) Nem sértődök meg, mivel nem miattam lett olyan, amilyen. XD Remélem azért majd egyszer meg bírok szabadulni tőle..
"Whatever." (Ryder)

Avatar
Americanviking
McReary testvér
Hozzászólások: 598
Csatlakozott: 2012. 01. 03. 14:11
Tartózkodási hely: Tejút rendszer

Re: Egyéb játékok

Hozzászólás Szerző: Americanviking » 2012. 10. 19. 15:30

Én csak annyit tudok a Sleeping Dogshoz hozzáfűzni, hogy nem nagyon értek angolul és nem értettem, hogy uncle Po meghalt, vagy nem. :lol: Valaki elmagyarázná? :insecure:

Avatar
Kiscserko
Epsilonista
Hozzászólások: 1489
Csatlakozott: 2012. 04. 28. 21:03
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Egyéb játékok

Hozzászólás Szerző: Kiscserko » 2012. 10. 25. 22:25

Ismeri valaki innen a Split/Secondot? Látványos autóversenyzős robbantgatós. Sajnos a második rész projektjét törölték, mert a Disney Interactive-nak más "tervei vannak" -.- Amúgy egy nagyon hangulatos játék, először furcsa, de utána megszerettem. Sokan a Börnáut-hoz hasonlítják, de szerintem jobb. Ha valaki ismeri, esetleg megvan neki Ps3-on, az megtalálja a PSN ID-m a profilban, multizhatnánk ( az a része sajnos egyre kihaltabb )
GTAV is a dream come true.

The best f*cking game ever f*cking made.

"You forget a thousand things every day. Make sure this is one of them."

Avatar
Luszie
Valedictorian
Hozzászólások: 3036
Csatlakozott: 2012. 06. 24. 16:55

Re: Egyéb játékok

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2012. 10. 26. 09:22

Kiscserko írta:Ismeri valaki innen a Split/Secondot? Látványos autóversenyzős robbantgatós. Sajnos a második rész projektjét törölték, mert a Disney Interactive-nak más "tervei vannak" -.- Amúgy egy nagyon hangulatos játék, először furcsa, de utána megszerettem. Sokan a Börnáut-hoz hasonlítják, de szerintem jobb. Ha valaki ismeri, esetleg megvan neki Ps3-on, az megtalálja a PSN ID-m a profilban, multizhatnánk ( az a része sajnos egyre kihaltabb )
Ismerem, láttam is már. Érdekes játék.. Azt hiszem meg is van tesómnak még PS3-ra, ha el nem cserélte. :D
Nem nagyon játszottam vele, de ha nem tudnék mivel játszani, szerintem tetszene. Ez az, mikor az ellenfeleidet ki kell lőni nem, és xy tárgyakat kell az útról felkapdosni.
Érdekes játék, de semmiképp nem mondom rossznak... :)
"Whatever." (Ryder)

bodom26

Re: Egyéb játékok

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2012. 11. 21. 17:48

Megvettem ma a Hitman-t. Jó kis game. Fejlődött a elődhöz képest, főleg ami MI-t illeti. Rohadt nehéz átkurni az agyukat. :D Hamar felismernek, hiába öltözök át. Mondjuk én a legnehezebb fokozattal kezdtem. :D Szerintem fokozatosan kell vinni, egyre nehezebb és nehezebb fokozaton, és bisztos kapok majd dolgokat, ahogy haladok előre. Lehet kapok majd arra is valamit, hogy olyan könnyen ne ismerjenek fel. Majd meglátjuk. :D

Avatar
asd14asd
Puding
Hozzászólások: 109
Csatlakozott: 2011. 07. 06. 11:37
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Egyéb játékok

Hozzászólás Szerző: asd14asd » 2012. 11. 26. 07:06

Én is beszereztem a Hitman-t. Rohadt jó. Játszottam 1 órát, aztán elromlott az XBOX-om. xD Képzelhetitek milyen ideges voltam. Ennyit várok egy játékra és pont akkor megy tönkre a gép. :(

bodom26

Re: Egyéb játékok

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2012. 11. 26. 08:17

asd14asd: Tényleg zsír, csak! A spoiler alatt negatív vélemény van tőlem, ha nem akarod elolvasni nem muszáj.Mikor azt írtam, hogy milyen atom jó game, még nem tudtam, hogy ez a Hitman már nem a klasszikus Hitman. Tényleg nagyon jó meg minden, de ez már egy akció játék lett. Nem kicsit. Számomra elveszett az az érzés, hogy én vagyok a bérgyilkos. Nem akarok mindent lelőni, csak annyit mondok, hogy fegyvert nem vehetsz és nem fejlesztheted csak multiban és a játékmenet is teljesen más már. Nem mindenütt, de jópár helyen a sztori átveszi az irányítást, és az nem kicsit illúzió romboló. Visszatérve a fegyverekre, azért néhányat adhattak volna egyjátékos módba is. Ettől függetlenül jó kis játék. Csak annyi, hogy ez a rész már egy, a sztorira és látványos elemekre hajazó játék lett. Mondjuk ettől neked még lehet teljesen okés lesz. Ha jó lesz a boxod, jó játékot neked. :)

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3681
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Egyéb játékok

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2012. 11. 26. 16:10

kicsi OFF:Elromlott az XBOXod?Nos,én is azt hallottam haverjaimtól,hogy egy barom voltam,hogy ilyen gépet vettem,mert ők is vettek és így is-úgy is elromlik,meg nekik 3 hónapig volt jó.Mondjuk mondtam nekik,hogy ha a fehéret vették meg,akkor ne csodálkozzanak.Mindegy.Lényeg,hogy nekem már több mint 3 és fél éve(!)megvan a box,már van rajta liveom is meg 36 játékom,valamennyit többször végigjátszottam,és az egyetlen negatívum,hogy a kontroller kezd már kicsit tönkremenni.Persze lehet azért,mert én állítólag a legszívósabbat,az ELITE-t vettem meg(szinte minden helyen azt hallottam,hogy az nem romlik el),nem vitatkozásból írtam,csak leírtam a tapasztalataimat.Ettől függetlenül én is kívánom,hogy mihamarabb megjavítsák és játszhass a Hitmannel(bár én nem vagyok nagyon oda ezért a játéksorozatért)és ha valahol úgy érzitek,hogy spoilereznem kellett volna,akkor szóljatok rám,javítom! :)
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

Avatar
Luszie
Valedictorian
Hozzászólások: 3036
Csatlakozott: 2012. 06. 24. 16:55

Re: Egyéb játékok

Hozzászólás Szerző: Luszie » 2012. 11. 26. 16:52

Szerintem itt nincs hol spoiler-ezni...

Amúgy akkor a fehér és a fekete között ez a lényeges különbség? Érdekes..

Nekem most a PS2 kar amit vettük..az egyiknél (a SONY-snál) a bal analóg kar néha "beakad" (mármint a játékba)..és mondjuk pl CJ magától megy ide-oda. Ez mondjuk célzásnál szokott valami über irritáló lenni.
Azt hiszem PS2-n alapból ez a nagyon rossz célzás van. A célponttal SZEMBE állok, rá akarok célozni, és akkor a karakter valamerre elnéz és egy full random helyet (még az is lehet hogy nincs is ott semmi) akar lelőni.. hát ilyenkor nagyon boldog szoktam lenni. Egyszerűen elveszi a kedvemet a játéktól, mert simán meg tudnám csinálni a küldit, de a játék hülyesége miatt nem bírom..
A GTA IV-n nem érződött, hogy szar lenne a célzás konzolon, de SA-nál valami borzalom. Hacsak nem valami bug, de a lényegen nem változtat.

A tegnapi bugomat ne is meséljem az SA-nál.. :D


És tessék, én is offoltam egyet. Vagyis igazából onnak lehet mondani, mert GTA-ról szólt. Szóval mindenféleképpen off volt, mert offnak nem mondható, mert ide nem nagyon passzol, de alapból a topicba sem passzol.. Nem baj. :)
"Whatever." (Ryder)

bodom26

Re: Egyéb játékok

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2012. 11. 26. 17:57

De van, ha neki is pont ezekért a dolgokért lesz kevésbé jó a játék.
Update: Ja ezt dani-nak írtad. Bocs.

dani.szentgali: Amikir kijött az xbox360, sok embernek elromlott, mert gyári hibás volt. Aztán ezt javították, azt hiszem új alaplapot kapott a gép, de ez nem bisztos. Utána ezekkel már semmi baj nem volt. Nem tudom a haverjaid mikor vették, de nekem a fehér van, és még mindig bírja, pedig már több mint 3 éves. Csak az olvasó szarakodott mostanában, de azóta már azzal sincs semmi problem.

Avatar
asd14asd
Puding
Hozzászólások: 109
Csatlakozott: 2011. 07. 06. 11:37
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Egyéb játékok

Hozzászólás Szerző: asd14asd » 2012. 11. 26. 20:11

Dani.szentgali: az, hogy ELIT gép, szerintem semmiben sem különbözik a fehér box-tól, csak annyi, hogy több extra jár hozzá. Ugyan olyan alaplap van benne, és ha szerencséd van, akkor Jasper-es, amiről azt hallottam, hogy a legjobb.
Amúgy nekem már közel 5 éves, most 1 ledes lett, azt mondták, hogy már a végét járja.. :( Közelít a 3 ledes hibához ez az 1 led-es cucc. Érik már egy Slim vétele, még a GTA V előtt.. :D
Bodom26: igen, az nekem is feltűnt, hogy nem az a régi stílus, de azért így is elég ütős. :)

bodom26

Re: Egyéb játékok

Hozzászólás Szerző: bodom26 » 2012. 11. 26. 21:11

Azt mondod, hogy ennek ellenére ütős? Na az tutifix!! Ebben egyetértünk. :)

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3681
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Egyéb játékok

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2012. 11. 27. 13:47

Na bocs,a FEHÉR alatt én a legelső kiadott X360okat értem,bocs hogy nem voltam konkrét.A haverjaim is valszeg azt a boxot szerezték,azért romlott el nekik.Amúgy nekem most van meg 3 és fél éve kb.Ez most hülye kérdés lesz,mert nem ti vagytok a Microsoft,előre is sorry érte,de szerintetek még kb. mennyi ideje van hátra,ha minden hétvégén használva van?És az első kontrollerem már nagyon régi és agyonhasznált,és azt szeretném kérdezni,hogy ha a második kontrollert akarom berakni,mert az elsőn már élvezhetetlen a játék,akkor elég csak azzal(a második kontrollerrel)bekapcsolnom a gépet,és automatikusan be fog állni 1es kontrollernek,vagy állítanom kell-e valamit rajta?(például meg kell-e mégegszer nyomnom rajta azt a kis fekete gombot,hogy érzékelje,vagy a profilommal(xboxliveos)kell valamit csinálni?)Előre is köszi a választ,és bocs az offért. :)
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

Avatar
asd14asd
Puding
Hozzászólások: 109
Csatlakozott: 2011. 07. 06. 11:37
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Egyéb játékok

Hozzászólás Szerző: asd14asd » 2012. 11. 27. 14:24

Dani: hát, ha jól szellőző helyen van a box, akkor nagy baja nem lehet. Ami a kontrollert illeti, szerintem meg kell nyomnod a kis gombot, hogy érzékelje. 1-es kontroller meg alapból az lesz. :D Csak akkor van ilyen, hogy egyes meg kettes számú, hogyha ketten játszotok az XBOX-on. Ilyenkor az az egyes, amelyiket először kapcsolod be. Remélem segítettem!

Avatar
dani.szentgali
Régi motoros
Hozzászólások: 3681
Csatlakozott: 2012. 05. 17. 11:47
Tartózkodási hely: Hungary
Kapcsolat:

Re: Egyéb játékok

Hozzászólás Szerző: dani.szentgali » 2012. 11. 27. 17:22

asd14asd:Igen,köszönöm szépen a segítséget,segítettél :) És az számít,ha mindig letisztítom a boxon azokat a lyukakat meg a lemezbeolvasót is óvatosan kitörlöm?Tehát ezzel is tudom kicsit növelni az élettartamot?
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan

Válasz küldése