Oldal: 1 / 1

Fogjunk össze!

Elküldve: 2013. 06. 09. 17:15
Szerző: Norton
Ha együtt összefognánk a San Andreas cikket elkészítenénk mint rajongók mint adminok.
A játékot már nagyon régóta kiadták és semmi cikk nincs róla. Pedig sokaknak ez a Gta-k közül a kedvence mert ez van tele a legtöbb élménnyel. Számomra mondhattok bármit,de nekem sok tudásom van a játékról és gondolom mindenki másnak is. Ezzel nem azt akarom mondani hogy hagyunk hátra minden munkát és kezdjünk neki ennek,hanem rövid idő alatt ugyan olyan lenne a San Andreas cikk is min a Vice City vagy a GTA IV amelyeken FULL tele van minden, tehát már semmi újdonság nem lehet bele tenni és hibái se vannak! 5 éve nem nyúlt a San Andreas cikkhez senki és azóta úgy van ahogy hagyták!
Idézem:"A cikk legutoljára ekkor lett frissítve: 2008. 08. 19. | Jelenlegi állapot: 50%" Úgyhogy arra kérek minden lelkes rajongót és aktív Adminisztrátort hogy a közeljövőben a fórumozók segítségével kezdjünk neki a GTA San Andreas cikkhez!

Köszönöm! :)

Re: Fogjunk össze!

Elküldve: 2013. 06. 09. 17:19
Szerző: Lackoka
Nekem nincs ellenvetésem, ha az adminok beleegyeznek akkor írok amire szükség van! :)

Re: Fogjunk össze!

Elküldve: 2013. 06. 09. 17:42
Szerző: Rockstar69
Én Shotgun válaszára várok. Ha minden jól megy én fel tudom tölteni cikkekkel.

Re: Fogjunk össze!

Elküldve: 2013. 06. 09. 17:54
Szerző: The Cleansing Fire
Engem nem zavar.

Re: Fogjunk össze!

Elküldve: 2013. 06. 09. 18:01
Szerző: totyak
Nem akarok én lenni az ünneprontó, de, ha mindannyian totálisan tisztában vagytok a SA világával kapcsolatban minden kérdésben, akkor minek siettetitek a cikkek elkészültét, hiszen nincs rá szükségetek. Majd elkészülnek azok is, ettől nem lesz kevesebb az oldal. Meg aztán véleményem szerint az oldal eredeti cikkírói jobban szeretik (szerethetik), ha saját nyelvezetük, igényeik szerint vannak megfogalmazva az írások. Most 5-6 vagy több ember nekiáll írni, mindenki más stílusban, abból nem lesz egy kerek, egész oldal, akárhogy is szeretnétek.

De majd az illetékesek biztosan állást foglalnak az ügyben.

Re: Fogjunk össze!

Elküldve: 2013. 06. 09. 18:04
Szerző: The Cleansing Fire
Más nem feltétlenül van tisztában ezzel.
Én az újítások helyett inkább a már elkészült cikkeket nézném át, mert például a LCS ruháknál, fegyvereknél, autóknál nagyobb képek és leírások szerintem nem csak nekem hiányoznak.

Re: Fogjunk össze!

Elküldve: 2013. 06. 09. 18:15
Szerző: Rockstar69
Egyébként lehet beküldeni cikket! :) Én is így írtam a TLAD-Járművek cikket!

Re: Fogjunk össze!

Elküldve: 2013. 06. 09. 18:17
Szerző: The Cleansing Fire
Én meg a TLAD szereplőket. De most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy nem az adminokkal próbál egyeztetni, mint például én az L.A. Noire cikkekkel, hanem összetoborozni egy kis csapatot. Meg ha nem tetszik az írás az adminoknak, úgyse rakják ki.
Elvileg egy csomó cikk meg is van írva...

Re: Fogjunk össze!

Elküldve: 2013. 06. 09. 19:10
Szerző: Bence (Visali)
Ebben a kérdésben nem Shoti a kompetens.

Köszi, de nincs szükség rá. ;) Dolgozom rajta, ezt a frissített 100% elérése cikk is mutatja. Egyébként a cikkek java már rég megvan szövegileg, csak rendbe kell tenni, illusztrálni képekkel, formázni a szöveget, stb. Anno asszem még a GTA IV szekció miatt hagytam félbe, és azóta úgy állt, de egy ideje újra nekiálltam a munkának. :) (Na ennyit a meglepiről. :()