Az oldalon TILOS kiszivárgott Grand Theft Auto V információkat, képeket és videoanyagokat megosztani, közzétenni, vagy leírni! Kérünk titeket, tiszteljétek meg ezzel a Rockstar Games sokéves munkáját, és ne rontsátok el mások játékélményét!
  • 2017. 08. 29. 11:29
Avatar
dani.szentgali
Fejvadász
Luszie írta:
Így, hogy Chloé a főszereplő, nagyon Tomb Raider feelingje van ennek a résznek. :D
Egyébként (asszem) a legújabb Tomb Raider-ben van is egy olyan rész, mint a 6. videód elején. Érdekes.


Igen, ez az én fejemben is megfordult, hogy kicsit Tomb Raideres lett a női főszereplők miatt. :P Én galád férfiként amúgy személy szerint szívesebben bámultam úgy cirka 8-9 órán keresztül Chloé meg Nadine hátsóját, mint az első négy részben Nate meg Sully, vagy épp Sam hátsóját. :ninja:
Nem játszottam a legújabb Tomb Raiderrel, így nem tudom hogy a hatodik videóm elején lévő rész mutat-e hasonlóságot a TR jelenetével, de majd nézek róla videót. :P Amúgy biztos igazad van. :)

Egyébként nem meglepő, hogy az UC és a TR között vannak ismerős elemek vagy akár jelenetek, ez a két kalandjáték már régóta vívnak párharcot egymással. Én csak az előző generációs TR-rel játszottam, ami tetszett is. Viszont nekem talán annyival tetszettek jobban az UC részek, hogy a TR-ben (legalábbis az előző generációsban, a mostani Rise Of The Tomb Raider-ről nem tudok nyilatkozni, mert csak kb. 5 percet játszottam vele haverom PC-jén) tök egyedül vagy, és így valahogy nincs akkora feelingje, mint amikor az UC-ben a karakterek beszólnak egymásnak, vagy megpróbálják megmenteni egymást. Meg a régi TR-ben a fejtörők (egy-két kivétellel talán) csak amolyan mellékfeladatok voltak a lövöldözés meg gyilkolászás mellett, ami egy idő után már idegesítő volt. Szóval nincs bajom a TR-rel, meg Lara feneke is megér egy misét, simán versenyezhet Chloé-éval, de viccet meg férfi humort félre téve, az Uncharted szerintem jobb, mint a Tomb Raider. :)
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan
  • 2017. 08. 29. 11:41
Avatar
dani.szentgali
Fejvadász
És itt az újabb, egyúttal befejező videó az Uncharted: The Lost Legacy-hez. Nagyon jó játék volt! Majd a későbbiekben írok róla egy összefoglalót az UC topicban (úristen, most jut eszembe, hogy az első három résszel is adós vagyok :P ), de most inkább belinkelem az utolsó The Lost Legacy-s videómat. :) Nézzétek meg nyugodtan, mi lett Chloe Frazer és Nadine Ross kalandjának a vége: https://www.youtube.com/watch?v=yUyVTMG ... BDKw17pmOM
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan
  • 2017. 10. 08. 12:14
Avatar
dani.szentgali
Fejvadász
Sziasztok!

A múltkori videóim után azt a visszajelzést kaptam többetektől is, hogy a videóim kicsit unalmasak meg ingerszegények, többek közt azért, mert nem beszélek a videók alatt. Így hát tegnap végre volt egy kis időm játszani a Star Wars Battlefront 2 bétájával, és készítettem két videót, amiben beszélek is. :) Lehet kicsit elrontottam, mert a játékot nem halkítottam le kellőképpen, így nem biztos, hogy mindig tisztán hallható meg érthető az, amit mondok, de igyekeztem, meg sajnos hiába kerestem a PS-en olyan opciót, hogy a játék legyen halkabb a headset mikrofonhoz képest, de remélem azért így is élvezhető lett a két új videó! :)

STAR WARS BATTLEFRONT 2 (2017) GAMEPLAYS:
https://www.youtube.com/watch?v=AoNvm3Mmg3A
https://www.youtube.com/watch?v=E6_JfHR4zpo
"We've got lawmen in three different states after us." - Arthur Morgan


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég


Keresés:


Az eredeti stílus ©Matti munkája, módosította GTAPlace.hu
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség