Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA V: Hogyan kaszálj legnagyobbat a tőzsdén?

A megjelenés óta rengeteg kérdést kaptunk a GTA V egyik fontos eleméhez, a tőzsdéhez. Most kissé megkésve, de itt egy leírás a teljesség igénye nélkül arról, amit a tőzsdéről tudni kell, beleértve azt is hogy hogyan lehet a legnagyobbat kaszálni a játékban.

Mi az a tőzsde?

Egy olyan piac, ahol bizonyos cégek egy értékpapírnak nevezett részvényt eladásra kínálnak, melyeket bárki megvásárolhat, és ezzel részesedik a cég értékéből, tulajdonából. Az értékpapíroknak van egy ára, melyet rengeteg minden befolyásol: a cég működése, a gazdasági hírek, illetve váratlan események.

A tőzsdén való kereskedés lényege mondhatni nagyon egyszerű:

  1. Vegyél értékpapírt alacsony áron,
  2. Majd add el, ha felment az értéke.

A Grand Theft Auto V-ben a való élet mintájára két lebutított értéktőzsdepiac is szerepel:

BAWSAQ (ejtsd: bauszek, hasonlóan a "ballsack", azaz herezacskó szóhoz – klasszikus GTA humor)

Többeknek ismerős lehet a GTA IV-ből. Ez a piac a Social Club-bal van összekötve, azaz az itt található árakat a játékosok vásárlási szokásai határozzák meg, hasonlóan a valódi tőzsdéhez. Ha nincs internetkapcsolatod, vagy rossz a Social Club, akkor nem tudod elérni a játékban ezt a piacot.

LCN (Liberty City National Exchange)

Az LCN árait játékbeli események szabják meg, ez jól is látszik a grafikonokon. Többnyire itt lehet majd nagy pénzeket keresni egyes missziók után.

Hogyan lehet maximálisat kaszálni?

A pénzre szükség lesz annak, aki ki akarja maxolni a játékot, mert például csak a golfpálya megvétele 150 millió dollárba kerül. Többeknek nem maradt ennyi pénz a sztori végére, és sajnos a tőzsdéhez kapcsolódó küldetéseken utólag nem lehet nyerni.

(Ennek egyszerű oka, hogy mission replay-nél a játék egy ideiglenes játékmenetet kreál, aminek semmi köze az eredeti mentéshez, csak a küldetés statisztikáit menti el.)

Ha tehát végeztél már a játékkal és nincs elég pénzed, nem sok mindent tudsz csinálni a tőzsdével. A legnagyobb pénzeket Lester küldetéseivel nyerheted, a tőkét pedig a rablások és a küldetéseken nyert pénzek fogják biztosítani.

Fontos tudnivalók!

  • A kereskedés reggel 8 órakor kezdődik minden hétköznap, emiatt az árfolyamokat is 8 után érdemes nézni. Az aktuális időt és napot a mobilon lehet ellenőrizni.

  • Franklin ágya 8 órával röpíti tovább az időt. Ehhez menteni sem kell, elég belépni a mentés képernyőre, majd kilépni onnan. Így tehát 3 "alvás" egy napot visz előre. Ez fontos lesz az árfolyam alakulása miatti várakozáshoz!

  • A szabotált cégek árfolyama idővel visszaáll eredeti árra, és ez nagyon fontos, mert minden manipuláció után kétszer fogunk kaszálni. Miután a rivális cég árfolyama az egekbe szökött és mi eladtunk, rögtön be kell vásárolni a mínuszban lévőből is, mert vissza fog állni eredeti árfolyamra.

  • Ha tőzsdés küldetést csinálsz, legyen internetkapcsolat a konzolodon, mivel a BAWSAQ oldala csak akkor működik.

  • Ne aggódj ha részvény vásárlásnál több millió darabot kell venned; minél tovább nyomod a vétel gombot, annál gyorsabb ütemben nő a szám.
  • A játék egyes verzióiban eltérhetnek a maximum százalékok.

Magyarázat a kifejezésekhez

Az alábbi leírásban négy kulcsszó fog szerepelni, ezek a következők:

  • BEFEKTETÉS KÜLDETÉS ELŐTT: Mielőtt elkezded az adott küldetést, vegyél annyi darab részvényt az adott értékpapírból, amennyi pénzed van karakterenként. Tehát MINDHÁROM karakterrel vásárolj be.

  • ELADÁS KÜLDETÉS UTÁN: Az előbb felvásárolt papírokat add el mindhárom karakterrel, ha befejezted a küldetést ÉS a papír árfolyama elérte a csúcsot. Ezt az egyes pontokban olvashatod.

  • VÉTEL KÜLDETÉS UTÁN: Mindhárom karakterrel vegyél annyi részvényt, amennyit csak tudsz, mert ezek az árak vissza fognak állni eredeti szintre.

  • ELADÁS ÁRSTABILIZÁLÓDÁS UTÁN: Add el az előző pontban vett papírokat, miután visszaálltak az eredeti árra. Ezt az egyes pontokban olvashatod.

  • Stabilizálódás: Amikor egy szabotált árfolyam visszaáll az eredeti szintre. Ez csak az időtől függ, ami lehet pár játékbeli óra, de akár nap is.

Ha újrakezded a játékot

Ha elszántad magad arra, hogy új mentést kezdesz a tőzsde miatt, akkor az alábbiak szerint csináld. Először is figyelj oda, hogy a rablásos küldetésekben a lehető legnagyobbat nyerj. Ehhez itt egy leírás angolul.

TIPP: Ha már úgyis újrakezded, figyelj oda a küldetések arany medáljára, mivel a "Solid Gold, Baby" nevű Achievement / Trófea jár 70 arany medál után, és később kevesebbet kell replay-ezned.

A legfontosabb az utolsó rablás lesz (The Union Depository). A trükk az, hogy Lester Assassination küldetéseiből csak az elsőt kötelező megcsinálni, a többit ráér a sztori UTÁN, amikor már elegendő pénzed van nagyot kaszálni a tőzsdén.

 

SPOILER VESZÉLY: Innentől több játékbeli történés is szerepel, ha nem vagy rájuk kíváncsi, ne olvasd tovább!

 

1. Kezdd el a játékot!
Haladj a küldetésekkel. Lester első küldetése a LifeInvader szabotálása lesz, de itt még nem tudsz manipulálni az árfolyammal.

 

2. The Hotel Assassination
Egy ponton muszáj lesz megcsinálnod Franklinnel Lester első bérgyilkos küldetését. Ebben a Bilkinton nevű gyógyszercég fejesét kell megölni, ami a riváls cég, a Betta Pharmaceuticals árfolyamát fogja növelni. A Betta Pharmaceuticals nagyjából 49.99%-nál áll meg, a Bilkinton pedig 5 nap után stabilizálódik 100%-ig.

BEFEKTETÉS KÜLDETÉS ELŐTT: [BET] BettaPharmaceuticals (BAWSAQ)
ELADÁS KÜLDETÉS UTÁN: [BET] BettaPharmaceuticals (BAWSAQ)
VÉTEL KÜLDETÉS UTÁN: [BIL] Bilkinton (LCN)
ELADÁS ÁRSTABILIZÁLÓDÁS UTÁN: [BIL] Bilkinton (LCN)

Ezen a ponton még nem sok pénzed van befektetni, de ha jól csináltad, lehet akár 4,3 millió (M), 1,1 millió (F), 600 ezer (T) dollárod is.

 

3. Vidd végig a sztorit!
Innentől ne csinálj több Lester küldetést, előbb vidd végig a fő küldetéseket. Tehát minden, ami nem L. Ha az utolsó rablást jól csináltad, karakterenként 40 milliód is lehet.

 

4. The Multi Target Assassination
Ebben a küldetésben a Redwood cigarettagyártó több vezetőjét kell likvidálni, ami kedvezően hat a rivális cigimárka, a Debonaire részvényeire. A Debonaire papírok nagyjából 56.5%-nál érik el a csúcsot, viszont a Redwood 300%-nál stabilizálódik!

BEFEKTETÉS KÜLDETÉS ELŐTT: [DEB] Debonaire (LCN)
ELADÁS KÜLDETÉS UTÁN: [DEB] Debonaire (LCN)
VÉTEL KÜLDETÉS UTÁN: [RWC] Redwood (LCN)
ELADÁS ÁRSTABILIZÁLÓDÁS UTÁN: [RWC] Redwood (LCN)

A Redwood néhány nap után stabilizálódik, minden harmadik alvás után nézd meg az árfolyamot.

 

5. The Vice Assassination
Most a Facade részvényeit kell szabotálni, ami a rivális Fruit cégnek kedvez. A Fruit részvények a küldetés után 24.99%-nál érik el a maximumot, a Facade pedig 30% körül stabilizálódik, és fontos hogy ebbe is befektess. Csak aludj addig, amíg a Facade eléri ezt a szintet.

BEFEKTETÉS KÜLDETÉS ELŐTT: [FRT] Fruit (BAWSAQ)
ELADÁS KÜLDETÉS UTÁN: [FRT] Fruit (BAWSAQ)
VÉTEL KÜLDETÉS UTÁN: [FAC] Facade (BAWSAQ)
ELADÁS ÁRSTABILIZÁLÓDÁS UTÁN: [FAC] Facade (BAWSAQ)

Ha jól csináltad, már 2,1 milliárd dollárod is lehet a küldetés után.

 

6. The Bus Assassination
Az előbbiektől eltérően itt csak a küldetés után kell bevásárolni, mert a Vapid részvényeit fogjuk szabotálni. A delikvens megölése után tehát a Vapid ára jócskán lecsökken, de néhány nap után 100%-ig visszajön.

VÉTEL KÜLDETÉS UTÁN: [VAP] Vapid (BAWSAQ)
ELADÁS ÁRSTABILIZÁLÓDÁS UTÁN: [VAP] Vapid (BAWSAQ)

 

7. The Construction Assassination
Ennél a küldinél olyan építési céget kell támadni, ami nem szerepel a tőzsdén, csak annak a riválisa, a GoldCoast. A küldetés után a GoldCoast értéke 80% körül éri el a maximumot.

BEFEKTETÉS KÜLDETÉS ELŐTT: [GCD] GoldCoast (LCN)
ELADÁS KÜLDETÉS UTÁN: [GCD] GoldCoast (LCN)

 

8. Hitch Lift 1 (Random Event)
Ezt a többitől függetlenül bármikor megcsinálhatod, de érdemes utoljára hagyni, amikor sok pénzed van. A Banham Canyonnál áll egy ember, akit el kell vinned a reptérig. Ha 2:20 alatt odaérsz vele, akkor ad egy tippet, hogy a Tinkle részvényekbe érdemes befektetni. Néhány nap alatt 32% körül csúcsosodik az árfolyama, ilyenkor add el.

VÉTEL KÜLDETÉS UTÁN: [TNK] Tinkle (BAWSAQ)
ELADÁS ÁRSTABILIZÁLÓDÁS UTÁN: [TNK] Tinkle (BAWSAQ)

A térképen itt van:

Ha jól csináltad a fentieket, jócskán 2 milliárd dollár felett járhatsz minden karakterrel. Ennyiből futni fogja minden ingatlanra, ruhára, fegyverre, kocsira, repülőre és bármire amit a játékban meg lehet venni.

A cikk trekkx leírása alapján készült.

2013.12.29 10:29  ▪ Forrás: Reddit  ▪ Írta: Gege

dani.szentgali
Offline
2013. 12. 31. 11:33
Kösz a tanácsot. Hát én jól elcsesztem ezt a tőzsdés dolgot, de nem igazán szeretném újrakezdeni emiatt az egész játékot. Amúgy is van egy saját, kissé időigényes módszerem arra, hogyan gyűjtsek például Michaelnek elég pénzt a golfpálya megvásárlásához.

NikitaDragovich
Offline
2013. 12. 31. 12:48
Köszönöm szépen! Biztos vagyok benne, hogy a következő végigjátszásban kipróbálom a tippjeiteket, hiszen nagyon elrontottam ezt az egész tőzsdés dolgot az első mentésemben, sőt az fáj legjobban, hogy Michaellel nem tudom megvenni a golfpályát és a legdrágább mozit. Mindegy, azért köszi .

adam10603
Offline
2013. 12. 31. 13:55
Nekem a játékban legjobban a Krapea részvények jöttek be. Amikor olyan 4.5-4.7 dollár körül van, akkor érdemes befektetni. Én pedig már láttam néha több mint 6.5 dolláros árfolyamot is ennél a cégnél, ez nagyjából +50% lóvét jelent beteszel 20 milliót (nagyjából ennyid van a játék végén), és kiveszel 30-at. Nem rossz

PSP
Offline
2013. 12. 31. 14:21
Köszönöm szépen a hírt! Angolul már olvastam még a megjelenés után nem sokkal, de azt hiszem, amikor szükség lesz maradok ennél. Szerencsére még csak a legelső rablásos misszió volt meg nekem.


Más: http://www.rockstargames....king-noise.html

dani.szentgali
Offline
2013. 12. 31. 18:36
NikitaDragovich: Ne aggódj, meg fogod tudni vásárolni! Nekem erre van egy külön módszerem, ami rohadtul időigényes, de megéri! Legyél egy darabig csak Franklinnel és Trevorral, Michaelt meg hagyd békén. Míg F-el és T-vel baromkodsz és lehetőleg sokszor meghalsz, hogy minél gyorsabban teljen az idő, addig Michael egyre több pénzt fog felhalmozni a többi ingatlanból, mert ugye minden hét elején kapnak a karakterek egy rakás pénzt a megvásárolt ingatlanoktól. Szóval nincs más dolgod, mint jó pár valóságbeli napig és jó pár játékbeli hétig csak Trevorral meg Franklinnel játszanod, és majd egy idő után Michael körmére nézned, hátha összegyűlt a pénz. Én nemrég kezdtem el ezt a módszert alkalmazni és legutóbb, amikor megnéztem Michaelt, már elég sok pénzt gyűjtött össze. Igaz, hogy a másik két karakter meg elég sok pénzt veszít ezzel a módszerrel, de szerintem mindenképp megéri a veszteségek ellenére, hisz így a játék újrakezdése nélkül is megszerezheted a golfpályát meg a mozit. Igaz, mint mondtam, rohadt időigényes, de ha nem akarod újrakezdeni az egész játékot, akkor csak ez a módszer van.

gyuszaa
Offline
2013. 12. 31. 19:09
Kicsit elkéstetek ezzel. Az assasination küldetések elég nyilvánvalóak, ha odafigyelsz egy kicsit is.

dvflls
Offline
2013. 12. 31. 20:14
Hali! Nekem csak most a napokban sikerült hosszabb időt eltöltenem a játékkal, (PC-re várom) ugyan végig még nem játszottam de már számos dolgot is észrevettem ami mellett nem tudok elmenni és konkrétan zavar (a IV-hez képest is):


-az autók irányítása és fizikai (?) viselkedése gyalázatos és ostoba, néhol a kasztni úgy rángatózik mint a kocsonya, kár érte mert minden eddiginél szebb és részletesebb járgányokat kaptunk. (Erre PC-n nyilván lesz megoldás, rövid babrálással a HANDLING fájl(ok)ban.

Az autókat extrém módon nehéz szándékosan felborítani az irreális tapadás okán, és a levegőben való "írányítással" gyakorlatilag teljesen hazavágták a Stuntolni vágyók örömét..

-Ki sem térek arra, hogy a játékban fellelhető összes fegyver és használati eszköz egyszerre nálunk lehet, akár egy szál trikóban vagyunk is.

-A "Telepről" aprópénzért kiváltható elveszett autók rendszere meglehetősen bugyuta és az előző éra semmiből termő autóinak ostobaságait idézi

-Jobbára NEM létező törésmodell, egy izmosabb frontális csattanás után az autó elején egy-egy karcolás jelent csak meg illetve a lökhárító deformálódik, nagyobb sérülés azon a járművön jelenik meg aki kapja az ütést.. Egyszóval rosszabb mint a mai NFS játékokban. Ugyanakkor ki kell emelni a golyó- és vérnyomokat illetve a szélvétő törését ami több mint élethű. Viszont a GK tesztjében egy kommentelő írta, hogy egy fájl kicserélésével beállítható jobb törésmodell is (IV) erről tudtok esetleg valamit? - Nem is csoda, hogy a R* nem merte megmutatni törést a megjelenés előtt a képeken, videókban, bár betudható annak, hogy a rommá tuningolt vasakat egy véletlen koccanással tönkretenni egy idő után valóban frusztráló lenne és ez lehet az egyik oka az arcade-osításnak. (PC-n szintén lehetséges a későbbi babrálás majd)

-Számos helyen tetten érhető a spórolás a R* részéről, például a leges legfájóbb pont, hogy eltűntek a Vice City óta a játék védjegyének számító bejárható, enterable gyorséttermek, de nem csak az, az éttermek a játékból teljesen eltűntek illetve jelen vannak csak már nem mehetünk be. Eltűn a biliárd és a bowling is, az egész térképen csak egy Darts van, valamint egy Sztriptíz bár.. stb..

-Összességében kevesebb a belső tér a játékban ahova be lehet menni szabadon.

-Borzasztó gyér a forgalom, ahhoz képest meg főleg hogy egy olyan állam adja a játék színterét ami autóra épül. Még pont Packie meg is említi egy menekülés közben, hogy "..pedig ebben a városban minden seggfejnek van autója" - PC-n nyilván növelhető lesz ez is gyárilag.

-Nem láttam az utcán rendőrt-járőrt amikor épp nem üldözött valakit illetve gyalogos rendőröket is csak a rendőrség előtt ácsorogni. (Majd valaki remélhetőleg megcáfol aki mégis.) - Igen autópályák mentén is állnak autókkal mint ha mérnének, de csak dísznek vannak, száguldás esetén semmit nem csinálnak.

-A kocsiban nem lehet leállítani illetve járva hagyni a motort, én legalábbis nem jöttem rá hogy lehet e. (Visszalépés megint)

-A megtervezett rablásokból elfért volna kétszer ennyi, még ha legtöbbnél kétféle megoldás is van.

-Relatíve kevesebb főküldetés van, kimondottan zavart, hogy Franklinnek összesen kb 7 saját küldetése van, pedig szívesen elgettóztam volna még egy kicsit a modern érában.

-Továbbra is rekordsebességgel tűnedeznek el az autó(in)k, legyen az akár egy pimpelt Bugatti Veyron.

-Kevés időtöltési lehetőségünk van a haverokkal.


Összefoglalva én úgy gondolom, hogy a Rockstar már nagyon kifutott a fejlesztési időből (PL éttermek hiánya), még annak ellenére is, hogy bő fél évvel a tervezettnél később dobta ki a játékot, és nem engedhetett meg magának még egy második halasztást, ráadásul úgy hogy mire kiadná már rég kint vannak az új konzolok, nem beszélve üzletileg is elestek volna a milliárdos bevétel egy részétől.

Úgy emlékszem ígértétek, hogy írtok tesztet a játékról, a neten csak meglehetősen elfogult 10 pontos cikkeket találtam csak... Mostanra gondolom a szerkesztők nagyrésze teljesen kijátszotta, én úgy vettem észre hogy Gege és Visali akik kevésbé elfogultak és számos ponton csalódtak a játékban, utóbbi hozzászólásaik és cikkeik alapján, de lehet tévedek.

Hosszú lett sry.

Gege
Offline
2014. 01. 01. 18:26
dvflls: Ez nagyon jó meg minden, de legközelebb a fórumba légyszíves.

truupi
Offline
2014. 01. 01. 23:57
Szuper a cikk, épp pár napja olvastam el angolul is. Mindössze annyit tennék hozzá, hogy az eredeti postban a "The Vice Assassination"-höz nem az van írva, hogy itt már 2,1 milliárdod lehet ha jól csináltad, hanem hogy ezen a lépése(ke)n múlik, hogy a végén mindössze 1,5 milliárdod vagy (a maximum) 2,1 milliárdod lesz-e. Csak azért, hogy nehogy valaki azt higgye, hogy addigra elrontott valamit!

erik83
Offline
2014. 01. 02. 22:37
a leg egyszerubb ha trevoral tobszor elmentitek a jatekot es hamar elrepul 1 jatekbeli het,mivel trevor 12 orat alszik.Egy kicsit hosszu folyamat de megeri,es mindharom karakter csak nyer vele

truupi
Offline
2014. 01. 03. 03:12
erik83:
Ez szép és jó, de ha itt ( http://www.ign.com/wikis/...ies_You_Can_Buy ) lejjebb görgetsz, kiderül, hány száz hétbe is telik, mire egy ilyen ingatlan legalább az árát visszahozza... szvsz az ember jobban teszi, ha azt az időt inkább "hasznosan" tölti el a konzol előtt vagy megcsinál kompletten egy új karriert...

Wanderer
Offline
2014. 01. 09. 00:06
Minek akartok tőzsdével száz milliókat könnyedén? Így is egyenlő a nullával a játék szavatossága.

csokigta
Offline
2014. 01. 31. 19:13
Wanderer írta:
Szerintem te nem tudod miről beszélsz.. Mert ha a Gta V-ről akkor jó hü..e vagy, menjél akkor máshova, ha a Gta V nem tetszik, gondolom azért mondod, mert nincs mivel le játszanod, tudod amivel nincs, azt nem lehet, szóval menjél PC-re Gta 3-azni és csöndbe maradj, de a Gta V-t ne oltsad, hogy szar öcsi...

Wanderer
Offline
2014. 02. 01. 15:39
csokigta: Figyelj csokigta! Az, hogy nekem harmatgyenge ez a játék, az téged a világért se zavarjon, játsz vele nyugodtan.
Míg csak videón meg képeken láttam ezt a fost nagyon tetszett, de mikor kipróbáltam, kritikán alúl teljesített! Nem vagyok pc-s, konzolos vagyok, úgyhogy nem irigységből írom azt, amit írok. Meg van a játék már három hónapja úgyhogy tudom miről beszélek öcsikém. Nekem szar és kész. Egyépként nem a GtaV miatt járok fel ide.
Ja és a mihez tartás végett, én akkor kezdtem Gta-zni, amikor neked még a Hupikék-Törpikék korharáros volt ÖCSI! Nekem ez a sorozat nagy kedvencem VOLT! De jött a Gta V és minden megváltozott. Viszont az élet nem áll meg, hiszen a jövő megállás nélkül pulzál.. Találkozunk a GTAVI-nál felebarátom!

Zider20g
Offline
2014. 02. 06. 16:43
Wanderer:
Ritka gyerek vagy kinek ez nem tetszik de elárulod nekem hogy mi nem tetszet a hangulat vagy a nehézség fejtsd ki légyszíves mert szerintem nem csak én nem értelek.

Wanderer
Offline
2014. 02. 06. 17:54
Ritka vagyok? Hát végül is csak egy van belőlem. Azért nem egyedül vagyok azzal, hogy nem tetszik ez a játék.
1997-ben vett le a lábamról ez a sorozat és ez a szeretet 2009-ig tartott. A kérdésedre meg nem válaszolok, mert már írtam nem a GTAV miatt járok fel ide. Így is öngolt rúgtam már azzal, hogy itt írogatok a játékkal kapcsolatban.

Shotgun
Offline
2014. 02. 08. 06:01
Azért vissza lehet venni. A hozzászólásokat moderáltam, aki pedig folytatja, annak meg a figyelmeztetés, utána meg ban.

Rockstar69
Offline
2014. 02. 09. 08:53
Zider20g: Nekem se tetszik a játek, és ismerek még olyanokat, akiknek nem tetszik.

PSP
Offline
2014. 03. 26. 18:44
Na, immáron örömmel jelentem hogy tényleg ezt a cikket használtam (oké, alap hogy a neten az angolul fellelhetők voltak előbb, de sokszor azoknak pont az is a hátrányuk, pl. téves vagy hiányzó infók miatt), és meg is lett mindhárom karakterrel (legrosszabb esetben Trevorral nem, de szerintem még vele is) a maximális pénz, szóval ez a 217.4 milliárd. Durva. Kár, hogy egyébként elkölteni ennyit nem lehet...
Ja, megvettem a taxis céget is ugye, és jött a hívás a privát taxizásról (tehát amikor xy nem taxival, hanem a te kocsidban akar utazni hogy te utaztatod, ilyen VIP emberek meg ilyesmik), de nem nyomtam arra hogy elfogadom... azóta nem kaptam hívást... sokaknak a neten ugyanez a gond. Ezzel az a probléma hogy se a 100% nem teljesíthető így, se a trófeát nem kapom meg érte. R* tuti tud a problémáról kb. november óta, valakinek írtak is, de nem értették meg a gondot. Mit lehet tenni szerintetek? Úgy érzem nem sokat egy új játék kezdésén kívül... Aki a cégeket veszi figyeljen erre oda majd a későbbiekben.
Nektek pedig köszönöm szépen a cikket, most már valóban hasznos volt.

Increay
Offline
2014. 04. 01. 20:20
Üdv! Valamelyik nap találtam ezt és úgy voltam vele hogy kipróbálom Namármost az 1. Lesteres küldit meg is csináltam mikor kaptam egy üzit hogy mielőtt megcsinálom az FIB-nek a küldit előtte csináljam ki a csávókát... kinyírtam és mivel nincs net a boxomon egyből küldi után(tehát nem vártam meg amíg a BAWSAQ-os tőzsde max lesz mivel nem tudom használni) befektettem az LCN-n a Bilkintonba. 1 hétig kb semmi nem történt sőt még a return percentage is minuszban volt pedig a marketben magasabb volt az érték mint amikor vettem aztán meg beállt ilyen -15%-ra. Amikor letelt az 1 hét Trevorral mentettem és hirtelen felugrott 41re a return percentage... viszont Michaellel csak vmi 8 Franklinnel meg csak 3... miért lehet ez?? hiába alszok a többiekkel csak a napok mennek alul az LCN a grafikonon de a többi nem változi3k... Trevornál 41, MIchaelnél 7, Franklinnél pedig 3 a ret percentage... Ha valakinek volt már ilyen vagy tud rá valami magyarázatot akkor szívesen meghallgatom az is lehet hogy várni kell bár letelt az 5 nap ami le van írva

kilcen
Offline
2014. 04. 20. 22:51
Én a BAWSAQ-ban a CREWS-nél vettem meg az összes részvényt 20 millióból. Akkor vettem meg amikor 200 valamennyi %-ig le volt menve az ára. Utána egy két napra ránéztem hogy hogy állok és ott figyelt a +40 Millió dollár azonnal kivettem nem gondoltam volna hogy ekkora szerencsém lehet

kispocak
Offline
2014. 05. 16. 19:52
gyuszaa: Miért késtek volna el? Nem mindenki rohan egyből GTA-t venni a megjelenés napján.Nem mindenki tud angolul sem.Viszont van aki többször végigjátsza. Ha most fordították volna le,még az sem lenne késő. Én is köszi a cikket!
khm... először is bocs a hibajelentésért,ritkán írok ide,nem tudtam hogy két kommentem nem lehet egymás után.(meg először nem írta ki hogy ez van)
szóval ezt akartam írni:
üdv! PS4-en egy apró,de fontos változást vettem észre ezzel a cikkel kapcsolatban: a 8. Hitch lift-es random eventnél már mielőtt elindulunk az emberkéért,vásárolni kell,mert mikor visszük a reptérre már megy felfelé az árfolyam.Utána kicsit kell várni-én egyszer aludtam csak és 32,95%-ig ment fel.Minden más maradt.Észrevette valaki? Egyáltalán játszik vele valaki PS4-en? szerencsére sűrün mentegettem hogy a legtöbbet hozzam ki belőle,így nem volt problémám,addig kisérleteztem amíg jó nem lett.

Vernigloz
Offline
2015. 02. 10. 13:34
ps4-en májusban?

kispocak
Offline
2015. 02. 17. 18:50
Vernigloz: nem.Két komment egy embertől nem lehet egymás után.Mivel én voltam az utsó,szerkesztettem azt,de a dátum nem a szerkesztés időpontja lesz hanem marad az eredeti.De ha alaposan olvasod,ki lehet bogarászni honnan kezdődik a "friss" kommentrész. mellesleg akartam most is kicsit szerkeszteni rajta hogy jobban elkülönüljön,de nem engedi a szerkesztést.

brendon20
Offline
2015. 04. 22. 18:56
sziasztok én a bawsagot nem tudom használni mivel nincs liveom de ha az lcn.eket megcsinálom akkor kb mennyit tudok kaszállni ?

Bence (Visali)
Offline
2015. 05. 07. 13:15
brendon20: Ami az LCN részvényekre vonatkozik a cikkben, azok ugyanúgy működnek. Tehát ha pl a küldetés előtt az LCN-en kell befektetned, akkor a cikkből a küldetés előtti befektetés nyereségét kapod meg, amit feltüntettünk.

sginers
Offline
2015. 06. 17. 22:34
Azt csináltam végig amit mondtál erre meg csak 20.000.000$-m van pls help

BDanee24
Offline
2016. 10. 20. 00:07
Egy kis kiegészítés, PC-n, valamilyen frissítésnek köszönhetően gondolom én, a 7. pontnál lévő küldetés csak 41%-ig ment fel, hiába aludtam többet, utána csak lement, plusz a random eventes küldetés előtt érdemes már bevásárolni, mivel amint végeztem a küldetéssel, már akkor felment az árfolyam 2-3%-ot, 1-et aludtam és már 33%-on volt, a többit viszont nagyon szépen köszönöm, így lett 1,6-1,7 milliárdom karakterenként

brenor
Offline
2017. 03. 12. 09:25
Szerintem elég körülményes ez az egész tőzsdézés. Tőzsde helyett maradhatott volna a vice city féle ingatlan rendszer.

Hozzászólok

Szekciók
Kiemelt YouTube Listák
Más Rockstar játékok
Hivatalos oldalak
Partnereink