Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Agent - Ismertető

Borítókép Fontosabb adatok
Név: Agent
Stílus: Akció
Fejlesztő: Rockstar North
Kiadó: Rockstar Games
Terjesztő: Take-Two Interactive
Hivatalos oldal: www.rockstargames.com/agent
Játékmódok: Single Player
Platform: PlayStation 3
Fejlesztés kezdete: 2007
Megjelenés: TBA
Adathordozó: Blu-ray lemez
Besorolás: ESRB: RP

A Rockstar North által fejlesztett Agent a tervek szerint egy akciójáték lesz, amely a hidegháború idejére, pontosabban az 1970-es évekbe repíti vissza a játékosokat. Sajnos még nem tudunk sokat róla, eddig mindössze egy logót és egy hivatalos bejelentést adtak ki, de feltehetőleg a Grand Theft Auto V megjelenése után megérkeznek az első képek, videók és előzetesek, hiszen a projekten már több éve dolgoznak.

Először 2007 júliusában a Sony saját PlayStation hírblogján jelentette be, hogy a Rockstar Games egy PS3-exkluzív sorozat készítésébe kezdett. Ezt követően csaknem két évig nem történt semmi érdemleges, majd 2009 júniusában a neves E3 konferencián bejelentésre került a játék, amely az Agent nevet viseli, és egyelőre csak annyit árultak el, hogy a játék az 1970-es években, a hidegháború idején játszódik, a kémkedés és a politikai gyilkosságok világában.

"A Rockstar Games örömmel jeleneti be Agent című játékát. A Grand Theft Auto sorozatért is felelős Rockstar North fejlesztésében az Agent kizárólag PLAYSTATION®3 rendszerre érhető majd el.

Az Agent visszarepíti a játékosokat az 1970-es évek hidegháborús csúcspontjára, a titkos hírszerzések, kémkedés és politikai gyilkosságok izzasztó légkörébe."Rockstar Games, Agent bejelentés

A rendezvény óta újabb két év telt el, majd megint hallatott magáról a játék. 2011 májusában a Take-Two negyedévi konferenciáján megerősítette, hogy az Agentet még mindig fejlesztik. Ezután egy hónappal később egy GameTrailers TV interjúban a Sony Computer Entertainment America vezérigazgatóját, Jack Tretton-t faggatták az Agent-ről, aki kitérő választ adott a játék PS3 exkluzivitására:

"JT: Ezt talán a Rockstarosoktól kellene megkérdezni, de az Agentet még mindig fejlesztik. Továbbra is megvan minden szándékunk a közös munkára.

GTTV: Tehát továbbra is PS3 exkluzív?

JT: Nem tudom, hogy végül hogy lesz. Még egyszer: ezt a Rockstartól kell megkérdezni, de mi mindenesetre nagyon örülünk a PS3 portnak, amikor majd piacra kerül."

Az első médiaanyag egy "véletlen" kiszivárgásnak köszönhetően került napvilágra 2011 augusztusában, amikor egy volt Rockstar North dolgozó, Leigh Dologhue online önéletrajzában megmutatott néhány képet az eddigi munkáiról, melyek között összesen nyolc, kis méretű Agent screenshot is szerepelt.

GTA GTA

Bár a játék még homályba burkolózik, arra mindenesetre számíthatunk, hogy a fejlesztők hozzák a formájukat és a legtöbbet próbálják meg kihozni magukból. Jellemző rájuk, hogy elképesztően jól tudják megalkotni a letűnt korokat, vagyis 70-es évek autói, zenéi és divatja biztos visszaköszön majd a játékban, melynek helyszíne egyelőre még nem ismert.

A Social Club játéklistáján is szerepel az Agent, így valószínűleg összeköttetésben lesz a játékosokat mégjobban összehozni hivatott rendszerrel és elérhetők lesznek hozzá egyéb érdekességek, mint valamennyi 2008. április után megjelent Rockstar játékhoz.

Reméljük hamarosan több információval tudunk szolgálni.

Módosítva: 2013. 07. 23. 15:05 ▪ Szerző: Visali
Agent
Agent