Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Segédlet - Segédlet

A GTAPlace.hu kínálatának egyik fontos eleme a Segédlet rendszerünk, mellyel segítséget nyújtunk a technikai problémákkal kapcsolatban, illetve tisztázzuk azokat a témákat, melyeket gyakran félreértenek a játékosok. Nem csupán kész cikkeket találsz itt, de linkeket is, melyek a fórum azon topikjaira irányulnak, melyekben segítséget kérhetsz a többi GTAPlace látogatótól, illetve egy e-mail címet is létrehoztunk, melyen kérdezhetsz. Négy lépésre osztottuk a segítségnyújtást. Haladj sorba rajtuk, ha az egyik nem vált be, akkor próbáld a következőt. Az adatbázis folyamatosan frissül, melyről Twitter oldalunkon szerezhetsz tudomást. Fontos, hogy csak az eredeti lemezen és hivatalos helyekről (Steam, LIVE Marketplace, PlayStation Store, AppStore, stb.) letölthető játékokkal foglalkozunk, törtekkel és módosítottakkal nem.

Cikk és tipptár

Az egyes Grand Theft Auto epizódokkal kapcsolatban írtunk néhány cikket, melyek a leggyakrabban gondot okozó problémákkal foglalkoznak, illetve egy "Gyakran Ismételt Kérdések" szerű kérdéstár is van a legtöbb részhez, melyekben a fórumon és e-mailben feltett kérdéseket összesítettük, és természeten válaszok is tartoznak hozzájuk. Ha konkrétan tudod mit keresel, az oldalsó menüből máris kiválaszthatod a keresett információt, ha pedig szükséged van egy rövid összefoglalóra, hogy megtudd melyik cikkben lehet kérdésedre a válasz, kattints az alábbi táblázatban az érintett GTA epizód nevére. Egy speciális részleg is van, mely az internettel összefüggő problémákhoz nyújt megoldást.

KATEGÓRIÁK
Internet (Games for Windows LIVE, Xbox LIVE, PlayStation Network, Social Club, stb.)
Grand Theft Auto V (új)
Max Payne 3
Grand Theft Auto: Chinatown Wars
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City (The Lost and Damned, The Ballad of Gay Tony)
Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto Vice City Stories
Grand Theft Auto Liberty City Stories
Grand Theft Auto: San Andreas
Grand Theft Auto Advance
Grand Theft Auto: Vice City
Grand Theft Auto III
GTA Classic (Grand Theft Auto, GTA: London 1969, Grand Theft Auto II)

Utoljára frissítve: 2013.08.30. -- Grand Theft Auto V cikk hozzáadva

Segítségkérés fórumon

Ha a cikkeinkben nem kaptad meg a választ a kérdésedre, bátran tedd fel azt a fórumunk megfelelő topikjában. Ha az alanti táblázatban az érintett GTA epizód nevére kattintasz, odakerülsz. A hozzászólás írásához azonban regisztráció szükséges, melyet itt tehetsz meg. Ez gyors és semmilyen megerőltető munkát nem igényel, és persze ingyenes is. Hogy miért érdemes? Ha fórumon kérdezel, sokkal több rajongó próbálhat megoldást találni a problémádra, ráadásul az e-mail-ben feltett kérdésekre, ha mi nem tudunk választ adni, a fórumon tesszük fel, de csak később, ezáltal sokkal többet kellene várnod a válaszra.

FÓRUMTOPIKOK
Grand Theft Auto Chinatown Wars
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City (The Lost and Damned, The Ballad of Gay Tony)
Grand Theft Auto IV
Grand Theft Auto Vice City Stories
Grand Theft Auto Liberty City Stories
Grand Theft Auto San Andreas
Grand Theft Auto Advance
Grand Theft Auto Vice City
Grand Theft Auto III
GTA Classic (Grand Theft Auto II, GTA1: London 1969, Grand Theft Auto)

Segítségkérés e-mailben

Rengeteg az olyan olvasó, aki csupán látogatóként böngészi oldalunkat, és nem érzi szükségét, vagy nem mer regisztrálni. Feltételezzük, hogy rendelkezel e-mail címmel, így létrehoztunk egy speciális e-mail címet, melyre beküldheted kérdésed. Ezt a fiókot naponta nézzük, és ha megérkezett a leveled, kapsz egy válaszlevelet, melyben közöljük, hogy dolgozunk a megoldáson. Amint tudjuk a választ a problémára, válaszolunk, ami akár mindjárt a visszajelző üzenetben is benne lehet. Ha szükséges a Grand Theft Auto epizódok forgalmazójával is felvesszük a kapcsolatot, hogy mindenképp orvosoljuk a hibákat.  Ha technikai segítséget kérsz, feltétlenül írd meg az e-mail-ben , hogy milyen platformon játszol, ha személyi számítógépen, nevezd meg alaplapod, processzorod, videokártyád, RAM-od típusát,  az operációs rendszered, valamint hogy milyen beállításokkal játszol. A Grand Theft Auto IV és Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City esetében egy Benchmark is elég, csak tüntesd fel a rendszermemóriád mennyiségét. A spamszűrés segítése miatt nem írtuk ki a címen a kukac és a pont jelet, de természetesen a szögletes zárójelben levő szavak speciális karaktert jelentenek. Természetesen a szóközöket se írd.

segedlet [kukac] gtaplace [pont] hu

Hivatalos Support oldal

A fejlesztők létrehoztak egy speciális Support oldalt, ahol cikkekkel segítenek a játékosoknak az esetleges problémák kiküszöbölésére. Ez azonban angol nyelvű. Az alant látható linken érhető el. Ha nem értesz angolul, de megtalálod a cikket, amit keresel, írd meg nekünk az előző lépésben feltüntetett e-mail címre a cikk linkjét, és lefordítjuk neked. Az oldalon keresés is van, mellyel kereshetsz konkrét epizóddal, vagy platformmal kapcsolatban.

support.rockstargames.com

 


Örülnénk, ha ennek a segédlet rendszernek a híre valamennyi GTA játékoshoz eljutna.
Bátran linkeld az következő hivatkozást:
http://gtaplace.hu/cikkek/segedlet
A legtöbb fórummal kompatibilis a következő kód: [URL=http://gtaplace.hu/cikkek/segedlet]GTA Segédlet[/URL]

Módosítva: 2013. 08. 30. 19:12 ▪ Szerző: GTAPlace.hu Csapata
Segédlet
Segédlet
Internet
Grand Theft Auto V
Episodes from Liberty City
Vice City Stories
Liberty City Stories
Advance
Vice City
Grand Theft Auto III
GTA Classic
Max Payne 3