Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Segédlet - Offline aktiválás

Ha nem rendelkezel internetkapcsolattal a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City-t egy másik számtógépről kell aktiválnod, amely csatlakozik a világhálóra. A folyamathoz egy adathordozó szükséges.

Három lépésből megoldható az aktiválás. A telepítés után, mikor a játék ellenőrizni szeretené, hogy eltelt-e már a mejelenési dátum a felgbró ablak bal alsó sarkában kattints a Manual Activation gombra. Itt kapsz egy Unlock Request Code-ot, melyet írj le egy papírra, vagy másold be egy jegyzettömb dokumentumba és mentsd el azt az adathordozódra.

Ezután menj át a másik géphez, ahol aktiválni tudod a játékot. Menj az alábbi linkre:

https://support.securom.com/rockstarunlock/GTA_EFLC/index.php?c=offline

Itt görgess a STEP TWO-hoz. Itt lesz két szövegmező. Az elsőbe másold be az Unlock Request Code-ot, amit kaptál, a másikba pedig a játékhoz kapott füzet hátoldalán lévő Serial kódot. Ezután kattints a Generate Unlock Code.

Ha mindent helyesen írtál be megjelenik az Unlock Code, amit másolj be egy jegyzettömb dokumentumba és mentsd el az adathordozódra. Ezután a sárga linke kattintva töltsd le az Offline Installer-t. Ezt ide kattintva is megteheted. Mentsd el az adathordozódra, és térj vissza az epizodikus tartalmak telepítéséhez. Másold be az Unlock Code-ot a mezőbe, a Product Code után a Serial kódot, és kattints az Activate-re. Ezután csomagold ki az Offline Installer-t, majd telepítsd.

Módosítva: 2016. 01. 17. 18:19 ▪ Szerző: VISALI
Segédlet
Segédlet
Internet
Grand Theft Auto V
Episodes from Liberty City
Vice City Stories
Liberty City Stories
Advance
Vice City
Grand Theft Auto III
GTA Classic
Max Payne 3