Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Segédlet - Visszajátszás

A Grand Theft Auto III személyi számítógépekre írt verziójábanban bevezetett visszajátszás lehetőséget ezúttal is beépítették a fejlesztők. Ezzel az utolsó 30 másodperc jeleneteit nézhetjük újra. Ezeket akár el is menthetjük a számítógépünkön. 

Ahhoz, hogy visszajátszuk a jelenetet az F1 gombot kell megnyomnunk. Ekkor eltűnik a HUD - tehát a radar és az állapotjelzők -, és az egér mozgatásával változtathatjuk a kameraállást. Az F2 lenyomásával elmenti a játék egy REPLAY.REP nevű fájlként, ami a Dokumentumokban a GTA Vice City User Files mappában lesz megtalálható. Csak egyet képes tárolni a program, így mindig készíts biztonsági mentést egy mappában. Természetesen a fájl nevét nevezd át. Az F3 gomb lenyomásával bármikor visszanézhető a klip, amely a szükséges mappában a REPLAY.REP nevet és formátumot viseli.

Módosítva: 2019. 06. 02. 15:59 ▪ Szerző: Visali Cullen
Segédlet
Segédlet
Internet
Grand Theft Auto V
Episodes from Liberty City
Vice City Stories
Liberty City Stories
Advance
Vice City
Grand Theft Auto III
GTA Classic
Max Payne 3