Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Segédlet - Legfrisebb javítások

A GTA San Andreas szinte tökéletes állapotban került a lemezre, mindössze néhány elhanyagolható hibát észleltek a felhasználó. Végül a személyi számítógép mégis egy kis javítára szorult. A játék ugyanis rejtett tartalmakkal volt ellátva. Előhívható volt egy úgynevezett Hot Coffee Mod, ami lehetővé tette a szexuális kapcsolat létesítést, illetve teljes meztelenség volt látható a játékban.

Ez nem fér bele az ESRB, az amerikai korhatármeghatározó intézmény M (17+) osztályzásába. Ezért a fejlesztők kiadták a No More Hot Coffee v1.01 javítást az Amerikában, Európában és Ausztráliában, illetve a Németországban kapható változathoz, valamint kiadásra került egy 2nd Edition - másiodik kiadás -, amely már nem tartalmazta a felzaklató textúrákat.

A javítás az alábbi linkekről tölthető le:

Módosítva: 2019. 06. 02. 15:55 ▪ Szerző: VISALI
Segédlet
Segédlet
Internet
Grand Theft Auto V
Episodes from Liberty City
Vice City Stories
Liberty City Stories
Advance
Vice City
Grand Theft Auto III
GTA Classic
Max Payne 3