Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Segédlet - Telepítési útmutató

A GTA San Andreas a 6. epizódja volt a Grand Theft Auto sorozatnak és mondhatjuk, hogy az egyik legsikeresebb része a GTA-knak, hiszen még manapság is rengetegen játszanak a játékkal.

Ebben a cikkben a játék installálását fogjuk bemutatnipár lépésben.

 1. Helyezd be a ´Grand Theft Auto: San Andreas DVD´ névvel ellátott lemezt a DVD-ROM meghajtóba!
 2. Az előugró ablakban kattints az ´Install: GTA San Andreas´ gombra.
 3. Válaszd ki az 5 kiválasztható nyelv közül azt az egyet, amelyiket a legjobban érted, ha egyiket sem, akkor válaszd az angolt, mert ahhoz a nyelvhez írtuk a leírást.
 4. A következő lépésben elindul a Grand Theft Auto: San Andreas telepítése, kattints a next gombra.
 5. A szabályzatnál válaszd ki az "I accept the terms of the license agreement" opciót, tehát elfogadod a játék szabályzatát. Itt még lehetőséged adódik a szabályzat kinyomtatására a Print gomb segítségével. Ezután Next gomb.
 6. A rendszerkövetelmények jelennek meg ezután, ahol egy kérdést tesz fel neked, hogy bírja-e a géped ezt a telepítést, avagy nem. Yes-re kattintva elfogadod a követelményeket, No-ra kattintva pedig kiléptet a telepítőből. Ezt a ReadMe-t is ki tudod nyomtatni a Print gomb segítségével.
 7. A folytatásban megkérdezi a telepítő, hogy teljes (complete), vagy egyéni (custom) telepítést választassz-e. A complete lehetőség az összes programot beleérti, ami a játékban van, a customot választva pedig egyénien választhatjuk ki a kívánt programokat, ez inkább azoknak szól, akiknek kevesebb helyigény van a számítógépén. Custom választásánál egy plusz lépés lesz, a játék megkérdezi, hogy Radio Station verziót szeretnénk-e, vagyis hogy a játék a HDD-ről olvassa-e a zenéket, vagy a lemezről.
 8. Ezután a telepítés helyére kérdez rá az installer. Alapnak a C:Program FilesRockstar Games-t adja meg, amit a browse gombbal egyénien változtathatunk. Next gombra kattintva
  léphetünk tovább.
 9. A telepítő megkérdezi, hogy szeretnénk-e regisztrálni most a San Andreas online-ra, amit majd később is megtehetünk a Start Menü-Register Online opcióra kattintva.
 10. Az installálás előtt még rákérdez a telepítő, hogy szeretnénk-e az asztalra egy GTA SA parancsikont.
 11. Mégegyszer leírja azokat az opciókat amiket választottunk (telepítés helye, mérete stb.)
 12. Ezek után ténylegesen elkezdődik a telepítés, amit a cancel gombbal megszakíthatunk.
 13. A telepítés végén a Finish gombra kattintva fejezhetjük be az installálást.
Módosítva: 2019. 06. 02. 15:54 ▪ Szerző: Kovics
Segédlet
Segédlet
Internet
Grand Theft Auto V
Episodes from Liberty City
Vice City Stories
Liberty City Stories
Advance
Vice City
Grand Theft Auto III
GTA Classic
Max Payne 3