Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Segédlet - Independence FM

A Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City PC verziójában csakúgy, mint a Grand Theft Auto IV-ben is a rádiócsatornák között szerepel egy Independence FM állomás is, mely a saját zenéinket játsza.

Ehhez egy mappába kell helyeznünk MP3 vagy WMA formátumú hangfájlainkat, mely a GTA IV alapjáték mappája is egyben, ezért mindkét játékban hallhatod ugyan azokat a számokat. A játék szünet menüjében az Audio menüpont tartalmát megtekintve bekapcsolhatod a zenék automatikus lejátszását (Automatic Scan), kereshetsz gyorsan (Quick Scan) és kerereshetsz részletesen (Complete Scan). A lejátszás módját is megválaszthatod. A Radio mód rádiószerűen játssza le a számokat, tehát műsorokat is hallgathatsz, de így nem válthatsz a számok között. A Shuffle véletlenszerű sorrendben, a Squential a fájlnév alapján játssza egymásután a s zámokat, és ekkor válthatsz majd a következő számra.

MP3 és MP4 számlistákat is betehetsz a mappákba, viszont ezek lejátszásához telepítsd fel a QuickTime-ot.

A Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City futtatására alkalmas Windows operációs rendszerek a következő mappában keresi majd a zenéket:

Operációs rendszer
Elérési útvonal
Windows XP SP3 C:/Documents and Settings/Felhasználónév/Documents/Rockstar Games/GTA IV/User Music
Windows Vista SP1
C:/Felhasználónév/Documents/Rockstar Games/GTA IV/User Music
Windows 7 C:/Felhasználónév/Documents/Rockstar Games/GTA IV/User Music
Módosítva: 2010. 06. 29. 13:40 ▪ Szerző: VISALI
Segédlet
Segédlet
Internet
Grand Theft Auto V
Episodes from Liberty City
Vice City Stories
Liberty City Stories
Advance
Vice City
Grand Theft Auto III
GTA Classic
Max Payne 3