Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!



Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Segédlet - PC hibaelhárítás

Ahogy semmi sem tökéletes, Grand Theft Auto V számítógépes verziójának telepítése és indítása után is előfordulhat probléma, kérdés, illetve van néhány hasznos trükk, amit jó ismerni. A hivatalos Rockstar Support cikkek alapján kérdések-válaszok formájában összegyűjtöttük és lefordítottuk nektek a legfontosabbakat.

 

K: "The Rockstar update service is unavailable (code 1)" hibaüzenetet kapok / a játék elakadt a frissítés töltése közben. Mit tegyek?

V: Az egyik lehetséges ok, hogy olyan karaktert tartalmaz a Windowst felhasználói neved, amit nem támogat a játék. Az engedélyezett karakterek a következők: az angol ábécé kis és nagybetűi, arab számok 0-tól 9-ig. A fiók átnevezése sajnos nem megoldás, helyette egy új felhasználói fiókot kell létrehozni, ami csak az engedélyezett karaktereket tartalmazza, és rendelkezik rendszergazdai jogosultságokkal, majd azzal futtatni a játékot. Fiókot a Vezérlőpult / Felhasználói fiókok hozzáadása vagy eltávolítás ablakban tudsz. A típusánál az alapértelmezett Általános jogú felhasználó helyett válaszd a Rendszergazdát.



K: "Unable to detect Windows Media Player on oyur system. Please install Windows Media Player, then retry the installation." hibaüzenetet kapok, mit tegyek?

V: Nyisd meg a Vezérlőpult / Programok / Windows-szolgáltatások be- és kikapcsolása ablakot. A Médiakezelési szolgáltatások alatt találod a Windows Media Playert, amit be kell pipálnod, majd az OK gombra kattintanod.

 

K: Nem játszottam GTA Online-ban PlayStation 3-on/Xbox 360-on 2013 decembere óta, de szeretném, ha minden járművem átkerülne PC-re. Hogyan tudom ezt biztosítani?

V: Lépj be újra a GTA Online-ba PlayStation 3-on/Xbox 360-on. Ehhez el kell fogadni a legújabb frissítés telepítését. Lépj be a szünet menübe, az ONLINE fülre kattintva pedig kattints a "Leave GTA Online" menüpontra, hogy mentésre kerüljön a játékállás.



K: Milyen parancssorok (commandline) használhatóak a GTA V esetén?

V: A GTA V-nél használható parancssorok listája itt olvasható. A játék gyökérkönyvtárában létre kell hozni egy "commandline.txt" fájlt, és abba kell bemásolni a választott parancsokat.



K: Nem tudom használni az iFruit okostelefonos alkalmazást a PC verzióhoz. Támogatja az applikáció a számítógépes verziót?

V: Az iFruit alkalmazás egyelőre még nem támogatja a PC verziót, az egy jövőbeni frissítés után lesz elérhető.


K: “ERR_GEN_ZLIB_2 Failed zlib call. Please reboot or reinstall the game.” hibaüzenetet kapok a játék indításakor. Tényleg újra kell telepítenem a játékot?

V: Sajnos a számítógép újraindítása nem elég. Valószínűleg telepítéskor megsérültek a fájlok. Ha lemezes verzióval játszol, akkor próbáld meg javítani a játékot (Repair opció), Steames verzió esetén pedig a game cache hitelesítése segíthet. Ha továbbra is fennáll a probléma, vagy egyéb digitális kiadást vásároltál, a játék újratelepítése javasolt.

Módosítva: 2015. 04. 14. 09:03 ▪ Szerző: wantoo és Visali
Segédlet
Segédlet
Internet
Grand Theft Auto V
Episodes from Liberty City
Vice City Stories
Liberty City Stories
Advance
Vice City
Grand Theft Auto III
GTA Classic
Max Payne 3