Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Segédlet - Deaktiválás - Revocation

Ha nem rendelkezel internetkapcsolattal a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City-t csak úgy mint az aktiválást egy másik számtógépről kell elvégened deaktiválást, amely csatlakozik a világhálóra. A folyamathoz egy adathordozó szükséges.

Az eltávolítás után a játék felajánlja, hogy deaktiváld a játékot. Ezt meg kell tenned, ha nem újratelepíteni akarod a játékot. Kattints a Revoka Activation Manually gombra. A játék generál egy Revocode-ot. Ezt másold be egy jegyzettömb dokumentumba, majd mentsd el egy adathordozóra. Jegyezd fel a Serial kódodat is, ami a dobozban levő kiskönyv hátlapján látható. Menj egy internetkapcsolattal rendelkező számítógéphez majd kattints az alábbi linkre:

https://support.securom.com/rockstarunlock/GTA_EFLC/index.php?c=revoke

Itt görgess a lap aljára. Itt két szövegmezőt láthatsz. A felsőbe másold a Serial kódot, az alsóba a Revocode-ot. Ezután kattints a Revoke Activation-re. Ezúttal nem kell letöltened semmit, cszpán online is kijelentetted a játékodat.

Online aktiválás esetén ugyanúgy megjelenik az eltávolítás végén az ablak, de kattints a Revocation Online gombra. A játék automatkiusan deaktiválja a játékot az interneten is.

A lap tetején azonban felfigyelhetsz egy Revocation Tool programra, melyet ide kattintva lehet letölteeni. Ez akkor hasznos, ha véletlenül Exit-et nyimtál az eltávolítás végén. Töltsd le számítógépedre vagy az adathordozódra. Futtasd a saját számítógépeden, amelyre a játék telepítve volt és akár online akár manuálisan - az előbbit terészetesen csak internetkapcsolattal tudod, - majd deaktiváld a játékot. Akkor is ezt a programot töltsd le, ha nem szeretnéd újratelepíteni a játékot, de szeretnéd deaktiválni a licenced. A letöltött fálj egy ZIP formátumú csomag, melyet csomagolj ki, majd futtasd a GTAEFLC_revoke.exe fájlt.

Módosítva: 2010. 07. 13. 15:34 ▪ Szerző: Visali Cullen
Segédlet
Segédlet
Internet
Grand Theft Auto V
Episodes from Liberty City
Vice City Stories
Liberty City Stories
Advance
Vice City
Grand Theft Auto III
GTA Classic
Max Payne 3