Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Segédlet - Telepítési útmutató

A GTA Vice City sokak szerint a legjobb epizód a Grand Theft Auto sorozatból, ugyanis az 1980-ban játszódó rész az egyik legszínesebb epizód a sorozat történetében. Miami, napfény, nosztalgia...mi kell még ide?

A játék telepítése:

  1. Helyezzük be a ´Grand Theft Auto: Vice City DVD (Disc 1)´ névvel ellátott lemezt a DVD-ROM meghajtóba!
  2. Válaszd ki az 5 kiválasztható nyelv közül azt az egyet, amelyiket a legjobban érted, ha egyiket sem, akkor válaszd az angolt, mert ahhoz a nyelvhez írtuk a leírást.
  3. A következő lépésben elindul a Grand Theft Auto: Vice City telepítése, kattints a Next gombra.
  4. Megjelenik a játék licencszerződése, amit az "I accept the terms of the licence agreement"-re kattintva fogadhatunk el.
  5. Ezután a telepítő megkérdezi a felhasználónevünket és a vállalatunk nevét. Nyugodj meg, nem fogják semmire sem használni ezt az adatot, ezért bármit beírhatsz ide. Alul pedig kiválaszthatjuk, hogy mindenki számára telepítse a játékot, aki használja a számítógépet, vagy csak saját magunknak.
  6. A telepítés helyére kérdez rá az installer. Alapnak a C:Program FilesRockstar Games helyet adja meg, amit a change opcióval egyénien változtathatunk. Next gombra kattintva léphetünk tovább.
  7. Megkérdezi a telepítő, hogy szeretnénk-e a játékhoz telepíteni a Vice City Radio Station-t is, ami a 2. DVD-n van. Mi a rádióállomásokkal folytatjuk tovább a telepítést.
  8. Elkezdődik ténylegesen a telepítés az Install gombra kattintva. A folyamatot a cancel gombbal szakíthatjuk meg.
  9. A telepítés közben az installer kéri a ´Grand Theft Auto: Vice City DVD (Disc 2)´-t, amin a rádióállomások és az audio fájlok vannak. Helyezzük be a lemezt a meghajtóba és mutassuk meg a DVD helyét a telepítőnek. Az OK gombbal folytassuk a játék telepítését.
  10. A telepítés végén a finish gombra kattintva fejezhetjük be az installálást.
Módosítva: 2019. 06. 02. 15:57 ▪ Szerző: Kovics
Segédlet
Segédlet
Internet
Grand Theft Auto V
Episodes from Liberty City
Vice City Stories
Liberty City Stories
Advance
Vice City
Grand Theft Auto III
GTA Classic
Max Payne 3