Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Segédlet - MP3 rádióállomás

A GTA San Andreas-ban ahogy már az előző két külsőnézetes Grand Theft Auto epizódban szintén hallgathatjuk saját zenéniket, ám ezúttal nem mint MP3 Lejátszó választhatjuk ki egy járműbe ülve, ugyanis User Track Player néven saját rádiócsaornaként működik attól függetlenül, hogy másoltunk-e számokat a szükséges mappába.

Ez annak tudható be, hogy a fejlesztők valóban megpróbáltak egy testreszabható rádióállomást készíteni, ugyanis néhány reklámot is hallhatunk az egyes számok között.

Az MP3 vagy WMA formátumú hangfájlokat a Dokumentumok > GTA San Andreas User Files > User Tracks útvonalon elérhető mappába kell másolnod, majd a játékot elindítva a szünet menü audóbeállításai alatt (Options > Audio Setup) a Scan menüpontra kattintva ismertetheted fel a programmal. Ha ezt játék közben teszed meg várnod kell, amíg a játék elérkezik a következő számig, vagyis nem azonnal a saját számaidat játsza, viszont ha mindjárt a játék indításakor teszed ezt meg, vagyis még mielőtt betöltenéd a játékállásodat elvileg azonnal a saját számaidat hallhatod.

Fontos, hogy játék közben ne nyiss meg más MP3 formátum lejátszására képes lejátszót, mert akkor nem képes a játék a zenéid lejátszására.

Módosítva: 2019. 06. 02. 15:56 ▪ Szerző: VISALI
Segédlet
Segédlet
Internet
Grand Theft Auto V
Episodes from Liberty City
Vice City Stories
Liberty City Stories
Advance
Vice City
Grand Theft Auto III
GTA Classic
Max Payne 3