Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Segédlet - Telepítési útmutató

Grand Theft Auto IV - Történet

A játék telepítése

A játék feltelepítése előtt feltétlen figyelembe kell vennünk a "Rendszerkövetelmény" cikkünkben leírtakat, miszerint rendelkeznünk kell a minimum gépigénnyel és internetkapcsolattal. A Grand Theft Auto IV telepítése közben lehetőséget kapsz majd, hogy létrehozz egy felhasználói fiókot mind a Rockstar Social Club rendszerben, mind pedig a Games for Windows - LIVE rendszerben.

Kérlek vedd figyelembe, hogy a Single Player játékhoz nem szükséges egyik regisztráció sem. Annak érdekében, hogy a Grand Theft Auto IV által nyújtott összes lehetőséget kihasználhasd, a multiplayer játékot, saját felvételeid megosztását és a másokkal való statisztikai rivalizálást beleértve, erősen ajánlott mindkét adatbázisba regisztrálnod. A telepítés menete a következő (a hivatalos support oldal alapján):

 1. Tedd be a 'Grand Theft Auto IV DVD (Disc 1)' névvel ellátott lemezt a DVD-ROM meghajtóba!

 2. Először is telepítened kell majd a Rockstar Social Club kliensét. Kövesd a képen felbukkanó utasításokat.

  A Rockstar Games Social Club telepítése szükséges ahhoz, hogy játszhass a játékkal, de csak akkor válik szükségessé használata, ha multiplayer játékot kívánsz játszani, vagy másokkal megosztani az egyénileg elkészített felvételeidet.

 3. A következő lépésben elindul a GTA IV telepítése. Kérlek kövesd a képernyőn felsorakoztatott utasításokat.

 4. Itt lehetőséget kapsz, hogy belépj az előzőleg elkészített Games for Windows – LIVE felhasználói fiókodba.

  Ha még nem rendelkezel ilyennel, most feliratkozhatsz a rendszerbe. Ez azért szükséges, hogy a Live által nyújtott extra lehetőségek, valamint a multiplayer is elérhető legyen számodra.

 5. Amennyiben rendelkezel Rockstar Games Social Club tagsággal, itt bejelentkezhetsz.

  A Rockstar Games Social Club egy regisztrált tagoknak elérhető közösségi oldal, amelyen statisztiklák, versenyek, különleges  rendezvények, MP3 letöltés és egyéb érdekes dolgok találhatóak a Rockstar játékokkal kapcsolatban.

 6. A folytatás során kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.

 7. Miután minden fájl felinstallálódott, az interneten keresztül aktiválnod kell a játékot. Ez azért szükséges, hogy a rendszer ellenőrizze, eltelt-e a megjelenési dátum, azaz december 2-a.

  Ha a csatlakozás nem sikerül, vagy ezt a lépést egy másik számítógép segítségével szeretnéd végrehajtani, látogasd meg a www.rockstargames.com/support vagy activate.rockstargames.com/?c=GTA4 oldalt további részletekért.

 8. Az installálás folyamata ezzel befejeződött.

 9. Annak érdekében, hogy játszhass a Grand Theft Auto IV-gyel, bizonyosodj meg róla, hogy a 'Grand Theft Auto IV DVD' (Disc 1) lemez van behelyezve a meghajtóba, majd indítsd el a Rockstar Games Social Club kliensét.

  Jelentkezz be a Social Club-ba az online tartalmak eléréséhez. Hogy elindítsd a Grand Theft Auto IV-et, válaszd a 'Play' feliratot a Rockstar Games Social Club főoldalán.

 10. A játék első indításakor meg kell adnod egy aktivációs kódot. Ezt csak egy alkalommal kell megtenned.
   
  Ha a csatlakozás nem sikerül, vagy ezt a lépést egy másik számítógép segítségével szeretnéd végrehajtani, látogasd meg a www.rockstargames.com/support oldalt további részletekért.
Módosítva: 2013. 12. 29. 18:18 ▪ Szerző: Shotgun
Segédlet
Segédlet
Internet
Grand Theft Auto V
Episodes from Liberty City
Vice City Stories
Liberty City Stories
Advance
Vice City
Grand Theft Auto III
GTA Classic
Max Payne 3