Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Segédlet - Telepítési útmutató

A GTA: Episodes from Liberty City telepítése valamivel egyszerűbb, mint a Grand Theft Auto IV-é volt, de egyébként megegyezik a folyamat menete, még a telepítő kinézete is hasonló. Viszont ezúttal már nem települ egy külön Social Club program, és karakterhibák sem jelentkeznek.

 1. Tedd be a ´Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City DVD (Disc 1)´ névvel ellátott lemezt a DVD-ROM meghajtóba!
  (Megjegyzés: A lemezen egy Johnny és egy Luis artwork van.)
 2. A következő lépésben elindul a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City telepítése. Kattints az Accept gombra.
  (Megjegyzés: Ha nem indul el automatikusan a telepítés nyisd meg a lemezt a Sajátgépben, ott pedig indítsd el a setup.exe fájlt.)
 3. Itt lehetőséget kapsz, hogy belépj az előzőleg elkészített Games for Windows – LIVE felhasználói fiókodba.

  Ha még nem rendelkezel ilyennel, most feliratkozhatsz a rendszerbe. Ez azért szükséges, hogy a Live által nyújtott extra lehetőségek, valamint a multiplayer is elérhető legyen számodra.
 4. Amennyiben rendelkezel Rockstar Games Social Club tagsággal, itt bejelentkezhetsz.

  A Rockstar Games Social Club egy regisztrált tagoknak elérhető közösségi oldal, amelyen statisztiklák, versenyek, különleges  rendezvények, MP3 letöltés és egyéb érdekes dolgok találhatóak a Rockstar játékokkal kapcsolatban.
 5. A folytatás során kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat.
 6. Miután minden fájl felinstallálódott, az interneten keresztül aktiválnod kell a játékot. Ez azért szükséges, hogy a rendszer ellenőrizze, eltelt-e a megjelenési dátum, azaz december 2-a.

  Ha a csatlakozás nem sikerül, vagy ezt a lépést egy másik számítógép segítségével szeretnéd végrehajtani, látogasd meg a www.rockstargames.com/support vagy activate.rockstargames.com/?c=EFLC oldalt további részletekért.
 7. Az installálás folyamata ezzel befejeződött.
 8. Annak érdekében, hogy játszhass a Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City-vel, bizonyosodj meg róla, hogy a ´Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City DVD (Disc 1)´ lemez van behelyezve a meghajtóba.
 9. A játék első indításakor meg kell adnod egy aktivációs kódot. Ezt csak egy alkalommal kell megtenned.
   
  Ha a csatlakozás nem sikerül, vagy ezt a lépést egy másik számítógép segítségével szeretnéd végrehajtani, látogasd meg a www.rockstargames.com/support oldalt további részletekért.
Módosítva: 2019. 06. 02. 15:53 ▪ Szerző: VISALI
Segédlet
Segédlet
Internet
Grand Theft Auto V
Episodes from Liberty City
Vice City Stories
Liberty City Stories
Advance
Vice City
Grand Theft Auto III
GTA Classic
Max Payne 3