Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Segédlet - GTA2 telepítése

A Grand theft Auto II  telepítése a trilógia lemezen található változat alapján írtuk, tehát az új változathoz kapcsolódik, amely a Rockstar Classics-ról is letölthető, és kompatibilis az újabb operációs rendszerekkel.

  1. Indítsd el a telepítést a setup.exe alkalmazásra kattintva, vagy a trilógia lemezen a menüben válaszd ki a GTA London 1969-et.
  2. A játék megkérdezi, hogy elfogadod e a licenc szerződést. Jelöld be az "I accept the terms of license agreement" melletti kört, majd kattints a Next gombra.
  3. Itt kiválaszthatod, hogy a játék hová telepítse a játékot. Az alap beállítás szerint a Program Files-ban kreál egy ockstar games mappát, és azon belül egy GTA2 mappába másolja a fájlokat. Kattints a Next gombra a folytatáshoz. 
  4. A játék felajánlja, hogy a Back gombra kattintva még visszamehetsz és módosíthatod a beállításaidat. Kattints az Install gombra a folytatáshoz.
  5. A játék elindítja a tepeítőt. Kattints a next gombra a folytatáshoz..
  6. Itt figyelmeztet a játék, hogy ha valamt meg akarsz változtatni a Back gombra kattintva visszamehetsz. A folytatáshoz kattints az Install-ra.
  7. Települ a játék. Ha felfut a sáv egy újabb ablak jelenik meg, ahol a ReadMe fájlt olvashatod el. Kattints a Next gombra a folytatáshoz.
  8. A telepítő megkérdezi, hogy el akarod-e indítani a játékot. Jelöld be a szöveg melletti négyzetet. Kattints a Finish gombra a befejezéshez.
Módosítva: 2019. 06. 02. 16:03 ▪ Szerző: VISALI
Segédlet
Segédlet
Internet
Grand Theft Auto V
Episodes from Liberty City
Vice City Stories
Liberty City Stories
Advance
Vice City
Grand Theft Auto III
GTA Classic
Max Payne 3