Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Segédlet - Offline deaktiválás

Ha el szeretnék távolítani számítógépünkről a Grand theft Auto IV-et először is deaktiválnunk kell azt (Revocation). Ha van működő internet kapcsolatunk ez automatikusan megtörténik, ha viszont nincs egy másik gépről manuálisan kell ezt megtennünk. Fontos, hogy még azelőtt kell ezt megtenni, mielőtt még törölnénk a játékot a merevlemezről. Ha későn kaptál észbe, és már megtörtént az uninstall ne ijedj meg! Csak telepítsd újra a programot, de a végén ne aktiváld újra, menj ki az aktiváló ablakból. 

A manuális deaktiválást már eleve egy internet kapcsolattal rendelkező gépen kell elkezdenünk. A weboldal címét, amit ki kell nyitnunk a következő linken érhetjük el: https://support.securom.com/rockstarunlock/index.php?c=revoke . Az első lépésben le kell töltenünk a Revocation Tool nevű programot, amit a második sárgával szedett linkre, vagy egyszerűbben ide kattintva tehetünk meg. Ezt vigyük át a GTA IV-et tároló gépre, csomagoljuk ki, majd indítsuk el. Ekkor a következő ablak nyílik meg:

Ott a tájékoztató szöveg, és az Revoke actvation online rész most nem fontos, a lényeges ugyanis a harmadik rész. Ott kattintsunk a Revoke activation manually gombra. A button felette levő szövegmezőben egy kód jelenik meg. Ezt jegyezzük fel egy papírra, vagy másoljuk azt egy szövegszerkeztő programba, amiben elmentjük mint egy dokumentum, és valamilyen adathordozón átvisszük a világhálóra kapcsolt számítógéphez.

A gépen ezzel már deaktiváltuk a játékot, viszont a korábban meglátogatott weboldalon is meg kell ezt tennünk. Térjünk tehát vissza a fent linkelt oldalra, majd a második kép alatt lévő űrlapot a következő módon töltsük ki: a Please type in your Serial: melletti szövegmezőbe írjuk be a játék SERIAL kódját (lásd: Offline aktiválás cikk), a Please enter your Revokecode: után pedig másoljuk be a Revocation Tool által generált kódot. Az utolsó lépésben kattintsunk a Revoke Activation gombra. A GTA IV deaktiválása ezzel meg is történt.

Módosítva: 2010. 06. 29. 13:37 ▪ Szerző: VISALI
Segédlet
Segédlet
Internet
Grand Theft Auto V
Episodes from Liberty City
Vice City Stories
Liberty City Stories
Advance
Vice City
Grand Theft Auto III
GTA Classic
Max Payne 3