Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Segédlet - GTA1 telepítése

A Grand Theft Auto telepítése a trilógia lemezen található változat alapján írtuk, tehát az új változathoz kapcsolódik, amely a Rockstar Classics-ról is letölthető, és kompatibilis az újabb operációs rendszerekkel.

  1. Indítsd el a telepítést a setup.exe alkalmazásra kattintva, vagy a trilógia lemezen a menüben válaszd ki a GTA1-et.
  2. A játék elindítja a tepeítőt. Kattints a next gombra a folytatáshoz.
  3. Itt kiválaszthatod, hogy hová telepítse a játékot. Az alapbeállítás szerint a Program Files-ban nyit egy Rockstar Games mappát, és azon belül egy Grand Theft Auto mappába telepíti a fájlokat. A folytatáshoz kattints a next gombra.
  4. Itt figyelmeztet a játék, hogy ha valamt meg akarsz változtatni a Back gombra kattintva visszamehetsz. A folytatáshoz kattints az Install-ra.
  5. Települ a játék. Ha felfut a sáv egy újabb ablak jelenik meg, ahol a ReadMe fájlt olvashatod el. Kattints a Next gombra a folytatáshoz.
  6. Kattints a Finish gombra a befejezéshez.

A telepítés után megjelenik az irányítás és nyelv beállítására szükséges ablak. Állítsd át, amit szeretnél majd nyomd meg a Save gombot.

Módosítva: 2019. 06. 02. 16:04 ▪ Szerző: VISALI
Segédlet
Segédlet
Internet
Grand Theft Auto V
Episodes from Liberty City
Vice City Stories
Liberty City Stories
Advance
Vice City
Grand Theft Auto III
GTA Classic
Max Payne 3