Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Table Tennis - Ismertető

Borítókép Fontosabb adatok
Név: Rockstar Games presents Table Tennis
Stílus: Sport
Tervező: Benjamin Johnson
Fejlesztő: Rockstar San Diego
Rockstar Leeds (Wii verzió)
Kiadó: Rockstar Games
Terjesztő: Take-Two Interactive
Hivatalos oldal: www.rockstargames.com/tabletennis
Technológia: Rockstar Advanced Game Engine
Játékmódok:
Single Player
Online Multiplayer 8 játékos részére (Xbox 360) 
Offline Multiplayer 2 játékos részére (Nintendo Wii)
Platform: Xbox 360
Nintendo Wii
Megjelenés: Xbox 360
 2006. május 23.
 2006. május 26

Nintendo Wii
 2007. október 15.
 2007. október 19.
Adathordozó: Xbox 360: DVD-DL
Nintendo Wii: Wii optikai lemez
Besorolás: ESRB: E
PEGI: 3+
OFLC: G
CERO: A

A Rockstar Games presents Table Tennis egy asztalitenisz-szimulátor játék, amelyet a San Diego-i iroda fejlesztett Xbox 360 konzolokra, s később a Leeds-i csapat átportolt Nintendo Wii játékgépekre is. A játék elkalauzolja a játékosokat a pingpongnak is nevezett sport világába. Megtanítja őket a legtöbb játékszabályra, manővereket oszt meg velük és kitűnő játékélményt nyújt a fejlett technologiáknak köszönhetően, amelyet a fejlesztés során alkalmaztak a készítők.

A szabályok teljes mértékben megfelelnek a reálisaknak. A játékot egy 9 láb hosszú és 5 láb széles, 30 inch magasan elhelyezett különleges asztallapon játszák, amelyet egy 6 inch magas és 6 láb széles háló oszt két félre. A játékosok egy speciális, 85%-ban fából készült, lapjának két oldalán gumival borított pingpong ütővel adogatják egymásnak 40mm átmérőjű celluloid vagy műanyag pingpong labdát, miközben ügyelniük kell a helyes szerválásra és visszaadásra.

Az egyjátékos módban (single player) összesen 11 karakter közül választhatjuk ki azt az egyet, amelyikkel a játék során versenyezni fogunk. A karakterek mimikája figyelemre méltó. A játék Xbox 360 verzióját az Xbox LIVE szolgáltatásnak köszönhetően lehetőség van többjátékos módban (multiplayer) is játszani. Legfeljebb 11 másik játékossal játszhatunk online. A Nintendo Wii változat teljes mértékben kihasználja a Wii Remote nyújtotta lehetőségeket.

A Table Tennis több ízben is egyedi játék a Rockstar Games-től. Mint a fejlesztő cég első sport játéka jelent meg a piacon, és ami ennél jelentősebb, hogy ez a vállalat első E (ESRB), illetve 3+ (PEGI) osztályzású játéka, ami azért érdekes, mert a Rockstar Games többnyire felnőtteknek készít játékokat, amelyek M (ESRB) és 18+ (PEGI) besorolást kapnak. Továbbá mérföldkövet jelentett az új, következő generációs grafikai motor alkalmazása, amelyet a cég már maga fejlesztett ki. A RAGE-t később olyan neves címek elkészítésénél is használták, mint a Grand Theft Auto IV vagy a Red Dead Redemption.

A játék a megjelenés után kapott hideget és meleget, egyaránt jelentek meg dícsérő kritikák és olyanok is, amelyek kiemelték a játék hiányosságait. Sokan bírálták, hogy a játékban nincs karrier építés, nem lehet egyedien testreszabott karakterrel játszani és nincsenek jelen más egyéb játékelemek, amelyek már minden modern sport játékban elérhetőek. Ezektől eltekintve a Table Tennis egy nagyon jó játék, amit érdemes kipróbálni.

    Módosítva: 2012. 02. 10. 18:38 ▪ Szerző: Visali
    Table Tennis
    Table Tennis