Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025-BEN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

Max Payne 3 - Ismertető

Borítókép Fontosabb adatok
Név: Max Payne 3
Fejlesztő: Rockstar Vancouver
Rockstar London
Rockstar New England
Rockstar Toronto 
Kiadó: Rockstar Games
Terjesztő: Take-Two Interactive
Hivatalos oldal: www.rockstargames.com/maxpayne3
Játékmódok: Single Player
Multiplayer
Platform: Xbox 360
PlayStation 3
PC 
Megjelenési dátum: Észak-Amerika:
2012. május 15. — Xbox 360 és PS3
2012. május 29. — PC

Európa:
2012. május 18. — Xbox 360 és PS3
2012. június 1. — PC 
Besorolás: ESRB: RP
PEGI: 18 

Max Payne számára az évekkel ezelőtt tragikusan elvesztett szerettei mély sebeket okoztak. Max, aki már nem zsaru többé, kiöregedett és fájdalomcsillapítókon él, most a brazíliai São Paulo városában keres munkát. A vagyonos ingatlankirály Rodrigo Branco családját kell megvédenie, a tragikus múltja elől való szabadulás reményében. Ám ahogy az események más irányt vesznek, Max Payne egyedül találja magát az ismeretlen nagyváros utcáin, ahol elszántan keresi tovább az igazságot és a kiutat.

Korszakalkotó és kifinomult tűzharcával, az új, fejlettebb Bullet Time® és Shootdodge™ effektekkel, a Natural Motion's Euphoira élethű mozgásanimációival és egy sötét, csavaros történettel a Max Payne 3 garantálja majd a gördülékeny, magasan kidolgozott és filmszerű élményt a Rockstar Games-től.

A kiterjedt single-player történet mellett a sorozatban elsőként a Max Payne 3 egy alapos, magával ragadó multiplayer élménnyel is debütál. A Max Payne 3 multiplayerében a dinamikusan változó pályák és módok lenyűgöző élményt nyújtanak majd a játékosok számára. A jól megszokott multiplayer módok mellett a Max Payne 3 egy kidolgozott jutalom- és fejlődésrendszert, kitartó klánokat, valamint számos hasznos felszerelést is tartalmaz.

Cikkek:

Módosítva: 2012. 02. 22. 00:55 ▪ Szerző: Ben Dover
Max Payne 3
Max Payne 3
Multiplayer