Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I


Max Payne 3 - Fegyverek

A Max Payne játékok alapvető eleme a lövöldözés, ezért a harmadik részben ezt kiterjedt fegyverarzenál áll a játékos rendelkezésére. Az automata lőfegyverektől kezdve a pisztolyokon át a robbanószerekig szinte minden megtalálható a játékban, ami egy igazi tűzharchoz kellhet.

Max rengeteg féle nagy tűzerejű fegyvert tud kezelni, némelyikből akár kettő is lehet a kezében egyszerre, sőt ezeket olykor kombinálni, keverni is lehet, hogy mindenféle helyzetre és szituációra a megfelelő stukker legyen nála. Az online játékban ugyanúgy rendelkezésre állnak ezek, mint a single-playerben, sőt a Special Edition-höz járó "Disorderly Conduct Multiplayer Weapons Pack" három exkluzív fegyvert is tartalmaz pluszban.

Megjegyzés: A lista nem teljes, csak az eddig kiadott információk, videók és képek alapján állítottuk össze. A jövőben frissülhetnek az alábbiak és a hivatalos oldalon is újabb fegyvereket fognak részletesen bemutatni.

TARTALOM:

Pisztolyok

 • Desert Eagle Mark XIX

A hatalmas tűzerejű sivatagi sas szinte már egyetlen shooter játékból sem maradhat ki, és természetesen a Max Payne 3-ban is visszatér. Ha Max két ilyennel ront rá a helyi bandára, nem sok esélyük lesz túlélni.

GTAGTAGTAGTA

 • Taurus PT92 AFS

Új fegyver a sorozatban, ami köztudottan a Beretta 92FS mintájára készült. Mivel Brazíliában, a játék helyszínén gyártják, logikus, hogy helyet kapjon a repertoárban.

GTAGTAGTAGTA

 • Glock 18C

Egy ilyen típusú, egyébként nagyon népszerű és strapabíró fegyvert is láthatunk Max kezeiben a képeken, sőt az egyik ellenfélnél még lézercélzó is van rajta.

GTAGTAGTA

 • M1911

Ez a szintén népszerű, de már nagyon öreg pisztoly is szerepel a játékban, ahogy a Design & Technology videóban és néhány képen is láttuk. Már az első világháborúban is használtak ilyeneket, és a megbízhatósága miatt csak a kilencvenes évek elején cserélte le az amerikai hadsereg.

GTAGTAGTA

The Bull 608
KALIBER .357
KAPACITÁS 8 töltény
LŐTÁV 50 méter
CSŐHOSSZ 6-1/3 inch
SÚLY 1,47 kg
 • Taurus Raging Bull - "The Bull 608"

Egy újabb brazil gyártású szörnyeteg. A forgótára 8 töltényt tárol, és rövid távolságon halálpontos, pusztító ereje van. Általában az olyan félkatonai szervezeteknél található, mint az U.F.E., és Max akár kettővel is elboldogul egyszerre. A hivatalos oldalon egy videót és két 360 fokban körbeforgatható modellt is megnézhettek róla.

GTAGTAGTA

Géppisztolyok

 • Ingram MAC-10

Kompakt, könnyű fegyver, Max több képen is használja, akár duplán vagy egy PT92 pisztollyal egyszerre. Kicsivel gyengébb, mint a Mini Uzi.

GTAGTAGTAGTA

 • IMI Mini Uzi

Egy másik nagyon népszerű géppisztoly, a Mini Uzi sem maradt ki az arzenálból. Nagy tűzerejű, kompakt fegyver, igen sok képen rajta van. Valószínűleg emiatt könnyen megszerezhető, a pályákon sokfelé megtalálható lesz.

GTAGTAGTAGTA

 • HK94?

Az egyik képen a német Heckler & Koch népszerű MP5-ös fegyveréhez hasonló modell látszik, de mivel nincs rajta tárkioldó, lehet, hogy a HK94-es típusról van szó, ami az MP5 átalakított modellje.

GTAGTA

 • Micro 9mm

Megfelelő választás, ha a célpontok közel vannak.

 • SAF .40

Nagy hatótávolság és pontosság jellemzi.

 • MPK

Átkozottul megbízható fegyver.

 • M972

Nagyon erős, és mindig a célponton marad, könnyű vele célbatalálni.

 • M10

Rendkívüli fékező ereg, hatásos a feléd csődülő ellenfelek ellen.

 

 

 

 

Sörétes puskák

 • Remington Spartan Sawed Off Shotgun

A szintén jól ismert lefűrészelt duplacsövű Remington sörétes az egyik magazin képén bukkant fel. Rövid távon hatalmas tűzereje és pusztító ereje van, messzire viszont nem érdemes vele lövöldözni.

GTA

 • Mossberg 590 Cruiser

Ezt a shotgunt a játékban fa markolattal és meghosszabbított hüvelytárral találjuk meg, egyébként szintén népszerű, például a GTA IV-ben is szerepelt.

GTA

 • Remington 870?

A képek alapján nem lehet biztosra megmondani a típusát, de valószínűleg a Remington 870-esről van szó. Valamilyen célzópöcök is van rajta, ami a valódi modellen nem található meg, ezért lehet, hogy más típusról van szó.

GTAGTAGTA

 • Hammerhead Auto Shotgun

Csak a Special Edition-höz jár majd, a Disorderly Conduct Multiplayer Weapons csomagban. A képét tekintve nem vízipisztoly, az biztos.

Gépkarabélyok

 • AK-47

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni a világ talán legnépszerűbb, és máig aktívan használt, igen strapabíró és megbízható golyószóróját. A Max Payne 3 bandái előszeretettel használják.

GTAGTAGTAGTA

 • IMBEL MD-97 LC

Max több képen és a Design & Technology videóban is használ ilyet, valamint az ellenfeleknél is találunk. Rövidebb csövéről és íves táráról lehet felismerni.

GTAGTA

 • IMBEL FAL 7.62mm

A 7.62mm-es FN FAL, ami valószínűleg az IMBEL féle modell, a Design & Technology videóban látszik. A hosszabb cső és a 20 férőhelyes tár különbözteti meg az MD-97-estől, valamint a válltámasza is máshogy néz ki.

GTA

Mini-30
KALIBER 7.62 x 39mm
KAPACITÁS 5/10/20 töltény
LŐTÁV 100 méter
CSŐHOSSZ 18 1/2 inch
SÚLY 3.08 kg
 • Ruger Mini-30

Az eredetileg Ruger gyártámyányú Mini-30 feltűnően erős, de ugyanakkor könnyű is. Jó választás, ha Max-nek futnia kell, de közben szüksége van egy jó fegyverre, hogy megtisztítsa maga előtt a terepet, legyen közel vagy nagyobb távolságra a célpontoktól. A hivatalos oldalon egy videót és két 360 fokban körbeforgatható modellt is megnézhettek róla.

GTA GTA GTA

 

 • FX-05 Xiuhcoatl

A Design & Technology videóban a különleges egység használja, de valószínűleg fontos fegyver lesz a játékban, mert egy közeli képet is kiadtak róla. Egyébként mexikói gyártmány, ott a hadsereg elsődleges játékszere.

GTAGTAGTA

Mesterlövész puskák

 • Barrett M107

Az EDGE magazin egyik képén Max éppen egy ilyet tart a kezében. Bivalyerős puska, nagyon messziről is pontos, halálos.

GTA

Nehézfegyverek

 • G9 Gránátvető

Csak a Special Edition-höz jár majd, a Disorderly Conduct Multiplayer Weapons csomagban. Akár több ellenséget is egyszerűen likvidálni lehet egy közéjük küldött gránáttal.

 • Light Anti-Tank Weapon

Nevével ellentétben nem annyira light dologról van szó. Egy páncéltörő rakétavető ez, amit csak a bizonyos helyekről előrendelő játékosok kapnak meg a Silent Killer Multiplayer Loadout Pack csomagban.

Eldobható fegyverek

 • Molotov koktél

A jól ismert tüzes üveg érdekes módon csak a Special Edition-höz jár majd, ahol a multiplayerben kedvünkre süthetjük meg vele az ellenfeleket.

Módosítva: 2013. 07. 13. 04:12 ▪ Szerző: Ben Dover
Max Payne 3
Max Payne 3
Multiplayer