Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I


Max Payne 3 - Szereplők

Viszonylag rövidebb, filmszerű története miatt a Max Payne sorozatban nincs annyi szereplő és karakter, mint például egy GTA részben, de kétségkívül van néhány fontos személy, akivel Max a sztori alatt keresztezi útját. Így van egy a Max Payne 3 harmadik részében is.

Max Payne

Nyolc év telt el a második rész óta, és Maxnek el kell hagynia New Yorkot. Szerencsére Raul Passos, régi barátja segít neki munkát találni, mégpedig Brazíliában. Kinézete meglehetősen megváltozott, idősebb és cinikusabb, mint valaha. Gyógyszereken él, szakállat visel és később kopaszra vágja a haját. São Pauloban a vagyonos Branco család védelme lesz a feladata.

Szinkronhangját továbbra is James McCaffrey adja, sőt a harmadik részben a motion capture nagy része is a színész érdeme.

Raul Passos

Max régi ismerőse, évekkel ezelőtt ismerték meg egymást a New York-i Rendőrakadémián. Egy Bronx-i gyilkossági ügy után Passos lelép Dél- és Közép-Amerika felé, hogy testőrként dolgozzon. Így ő hozza kapcsolatba főhősünket a Branco családdal. Rodrigo helikopterét Passos szokta vezetni, vele is gyakran találkozunk majd a történet során.

Rodrigo Branco

Nagy befolyású milliomos üzletember és vállalkozó São Pauloban. Családtagjai védelmére Max Payne vállalkozik, így a történet során neki dolgozunk majd.

Fabiana Branco

Rodrigo Branco fiatal és csinos felesége, nyilvánvalóan nem a vállalkozó két szép szeméért ment hozzá. Szabadidejében a Club Modernoban bulizik és koktélokat szürcsölget a legmenőbb helyeken. A sztori alatt egy utcai banda elrabolja, és Max feladata lesz, hogy visszaszerezze a nőt.

Róla bővebben itt olvashattok.

Giovanna Taveres

Fabiana lánytestvére, a második trailerben együtt érkeznek helikopterrel a Club Modernoba.

Victor Branco

Rodrigo Branco középső fia, a második trailerben szerepel.

Módosítva: 2013. 07. 13. 04:13 ▪ Szerző: Ben Dover
Max Payne 3
Max Payne 3
Multiplayer