Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I


Max Payne 3 - Helyszín

Az előző részek sötét, tél idején játszódó New York-i helyszínei után a Max Payne 3 szokatlan módon Dél-Amerikába, azon belül is a brazíliai São Paulo városába kalauzolja el a játékosokat. A jól megszokott "noire" hangulat után furcsa lehet ez a váltás, de a történet során az is kiderül, Max miért és hogyan került a brazil metropoliszba.

Először is rövid felvezetésként megtudjuk, hogy Max Payne maga mögött hagyva sötét és reménytelen New York-i múltját, Brazíliába utazik, ahol egy neves üzletember, Rodrigo Branco családját kell megvédenie. Mint később kiderül, ez korántsem könnyű feladat, Maxnek ugyanis fel kell vennie a harcot a kegyetlen helyi bandákkal és az ellenük bevetett speciális osztagokkal is, miközben sorra kudarcok érik a történet alatt.

Mint ahogy a kiadott videókból is megtudjuk, azért lesznek New York-i helyszínek is a játékban, nem egyszer lesz lehetőség az igazi Max Payne feeling átélésére újra.

São Paulo

A hatalmas városnak egyaránt vannak lepukkant, bűnözéstől és szegénységtől súlytott negyedei és exkluzív, hivalkodó villákkal teli gazdagnegyede is. A belvárosban gigászi felhőkarcolók és komoly létesítmények árulkodnak a nagy mennyiségű pénzekről és üzletekről, amiket ott bonyolítanak le. A szegény negyedként megnevezhető favelák (bódéházak) környékén kegyetlen és törvényen kívüli bandák uralkodnak, akikkel szemben az állam speciális osztaga, a játékbeli U.F.E. veszi fel a harcot, több kevesebb sikerrel. Mivel a bűnözés igencsak nagy, és hatalmas forgalom nehezíti meg a mindennapi életet, az elit réteg előszeretettel utazik helikopterekkel.

São Pauloról és az új környezet feltérképezéséről a Rockstar többmindent is elárult, melyeket az alábbi linkeken olvashattok el:

További hasonló cikkek várhatóak még a Rockstar Games hivatalos oldalán.

Módosítva: 2013. 07. 13. 04:13 ▪ Szerző: Ben Dover
Max Payne 3
Max Payne 3
Multiplayer