Legkeresettebb tartalmak:

GTA V csalások | Tőzsde | GTAO: Bikers (MC) | GTAO Szintek | RDR | GTAPlaceTVThe Lost and Damned - Ismertető

Módosítva: 2010. 12. 16. 19:43  |  Szerző: Shotgun

A játék borítója Fontosabb adatok
Név: Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned
Fejlesztő: Rockstar North
Kiadó: Rockstar Games
Platform: - Microsoft Xbox 360
- Microsoft Windows (PC)
- Sony PlayStation 3
Típus: - Letölthető tartalom
- Kapható lemezen az Episodes from     Liberty City csomagonbelül
Játékosok száma: 1 (Single Player)
1-16 (Online Multiplayer - csak X360 és PS3)
1-32 (Online Multiplayer- csak PC)
Hivatalos weboldal: Kattints ide!
Fejlesztés éve(i): 2008-2009-2010
Megjelenési dátumok: Xbox 360 - LIVE:
2009. február 17.
Xbox 360 - Lemez:
2009. október 29.
PlayStation 3 és Windows PC - LIVE / Network / Lemez:
2010. április 13.
2010. április 16.
2010. április
Értékelések: ESRB: M
PEGI: 18+

A Grand Theft Auto IV megjelenésével egyetemben a Rockstar Games közölte azt is, hogy szándékukban áll még két külön kiegészítő publikálása, melyet csak és kizárólag az Xbox360 tulajdonosok kaparinthatnak meg, a Microsoft által előkészített, igen sikeresen haladó Xbox Live Marketplace keretein belül. Később, a második letölthető tartalom megjelenésekor kapható lett a boltokban egy Episodes from Liberty City névre keresztelt csomag, mely mindkét DLC-t tartalmazza, és ezáltal lemezen is elérhető az első epizód. 2010 januárja végén a rengeteg pletyka után a fejlesztők nagy örömmel bejelentették a PlayStation3 és PC portok érkezését.

A név kötelez

Mint ahogy azt a bevezetőben említettem, az epizódok címei korántsem lesznek olyan semmitmondóak, mint ahogy azt az első hírforrások rebesgették. A Rockstar ezúttal eltér a régen bevezetett városnevekkel helyettesített alcímektől, így ezúttal sokkal inkább a kiegészítő részek tartalmára utalnak. Az első hivatalos letölthető Grand Theft Auto IV kiegészítő neve nem más, mint a „The Lost and Damned”, mely hallatán azok akik már végigjátszották az alapjátékot kikövetkeztethetik, hogy a The Lost nevű motoros banda körül forog majd a történet.

Két keréken szép az élet

Történetünk ismételten a romlott emberekkel és korrupcióval telített virtuális nagy almában játszódik, ám ezúttal nem Nikolai Bellic szemszögéből kínozhatjuk a mit sem sejtő lakosságot, hanem a fent megemlített banda alvezérének, Johnny Klebitz-nek szemszögéből. Révén hogy karakterünk már sokszor találkozott Niko-val, és nem egy illegális bevándorló a városban, tájékozottságának köszönhetően egyből kikövetkeztethető az is, hogy a játék elejétől kezdve csak és kizárólag akcióorientált küldetésekben veszünk részt.

Emellett fontos megemlíteni azt is, hogy a város éttermei, szórakozóhelyei egyből elérhetők, csak úgy mint Johnny ismerőseinek telefonszáma.  Szóval a Klebitz-zel való játék nem is olyan hátrányos, mint ahogy az elsőre tűnhet.

GTAGTA

Folytatás, de mégsem az

Mint ahogy azt várni lehetett, ez az epizód az első olyan GTA rész, mely próbát tesz majd a GTA IV-ben felmerült kérdések egy részének megválaszolására. Azt már tudjuk, hogy történetünk párhuzamos Niko történetével, szóval a szerb emigráns többször is megjelenik küldetéseink teljesítése közben, így még dinamikusabbá téve ezt a játékot. Dinamikát említve még fontos információnak számíthat az is, hogy az alapjátékban a küldetések során hozott döntéseink semmilyen formában nem befolyásolják ezen DLC játékmenetét, ezáltal néhány folytatással kapcsolatos problémát megelőzve.

GTAGTA

Főszereplőnk személyiségének és ismeretségi körének összetett hatására nem csupán új fegyvereket (egy Armel Striker puska, gránátvető, pipe bomb, sawn-off shotgun, stb.) kapunk, hanem újabb mini-játékokat (szkander), mellékküldetéseket és járműveket (főleg motorok és furgonok). Érdekes újítás azonban még a közelharci fegyverek használatának engedélyezése, motorokon. Ennek a kis lehetőségnek segítségével ugyanis a motoros versenyeken nem csupán legális módszerekkel nyerhetünk, hanem ellenfeleinket akár „nyergükből” is kiüthetjük.

Social
Kövess minket Facebookon, Twitteren és Tumblren, a főbb hírek mellett különböző érdekességeket is posztolunk!Tumblr
Ki van itt?
Jelenleg 27 vendég böngészi az oldalunkat.
Kiemelt partnereink
Társoldalak