Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

The Lost and Damned - Szereplők

Az első GTAIV kiegészítő, a The Lost and Damned karaktereinek rövid leírása, jellemzése.

SPOILER-VESZÉLY: Több helyen konkrétumokat árulunk el, így ha magad szeretnéd megismerni, felfedezni, kitapasztalni a történetet, ne olvasd el ezt a cikket!

 

FIGYELEM: Ez a cikk még nem érte el a végleges állapotát. Hamarosan feltöltjük a karakterekhez tartozó profilképeket.

 Írta: NoxiousEnterprise

Főszereplők:

Johnathan „Johnny” Klebitz
Rang: Vice President, President (Shit’s has been cursed)
Motor: Hexer
Johnny a LOST MC banda alvezére. Igen erős akaratú személyiség, aki Billy távollétében az agyatlan erőszak és a piti vérbosszúk helyett az üzleti életre fektetett hangsúlyt. Johnny rájött, hogy a banda hamarosan végleg elrobog a naplementébe, tehát minél több pénzt akar összegyűjteni addig, amíg ez bekövetkezik.
Johnny már az GTA IV –ben is kap szerepet. Itt más ruhában van, és az arca is másmilyen.

James „Jim” Fitzgerald
Rang: Treasurer
Motor: Zombie
Jim Johnny legjobb barátja, a hívásunkra fegyvereket tud hagyni a LOST klubházban. Nagyon jó harcos, régen tengerészgyalogos volt. Johnny és ő sok kalandban együtt küzdenek, míg végül Ray elfogatja Jimet. Hadnagyként szolgál a LOST –ban.
Szerepel a GTA IV –ben, de más kinézettel (Playboy X szövege alapján a LOST „whiteboy shit” tehát négerként furcsa, hogy bevették). Ő az egyetlen tag, aki nem kapott új motort.

William „Billy” Grey
Rang: President
Motor: Revenant
Billyt nevezhetjük a játékos főellenségének. Igen negatív karakter, aki a játék elején került ki az elvonóból… Őrültebben, mint valaha.
Az agya nagyjából teljesen elszállt, az AOD ellen támad folyamatosan, mindent ellene használ fel. Később elárulja Johnnyt, aki nem lojális hozzá az őrültsége miatt, de a rendőrök elkapják. Az utolsó küldetésben meg kell őt ölni a börtönben.

Brian Jeremy
Rang: Club Secretary
Motor: Diabolus
Brian Billy talpnyalója. Lényegében mást sem csinál, mint Billy szövegeit ismételgeti, illetve ő is nagyon utálja Johnny –t, megpróbálja megölni őt nem is egyszer, mert azzal gyanúsítja, hogy Johnny dobta fel Billyt.
Mint titkár, ő foglalkozik a LOST pénzügyeivel és drogszállítmányaival. Szintén hadnagyként szerepel.
Érdekesség: Ha Briant nem öljük meg a házában, akkor véletlenszerű találkozásként feltűnik, és megpróbál megölni minket.

Clayton „Clay” Simons
Rang: Road Captain
Motor: Diabolus
Clay egy kemény, de kiöregedett katona, Johnny barátja. Motorokat tud hozni Johnnynak, illetve ő lesz az egyik hátvédünk, akinek a legjobb fegyvere a DAO-12 lesz.
Igazából szimpatikus és megbízható ember, aki inkább Johnnyt támogatja, mint Billyt. Ő is hadnagy.

Terence „Terry” Thorpe
Rang: Sergeant at arms
Motor: Diabolus
Terry a harmadik barátunk, Clay legjobb barátja. Feltehetőleg szintén katona volt. Terry kemény dohányos. Szintén kérhetünk tőle hátvédet, illetve Clayen kívül ő az egyetlen, aki mindig újraéled a bandaháborúkban (Itt a legjobb fegyvere egy M4 lesz). Megkérhetjük, hogy hozza el a furgonját, amiben spéci fegyvereket is árul.
Barátságos ember, de Johnny és ő folyton cukkolják egymást. Hadnagyként vagy őrmesterként szerepel a bandában.
Érdekesség: Ahogy Angus Romant, Terry Jacobot helyettesíti a GTA IV –ből (Dohányzás, fegyveres kocsi).

Raymond „Ray” Boccino
Ray az alapjátékban megismert olasz gengszter, aki rengeteg munkát ad Johnnynak, de mikor Johnny lenyúlja a pénzét ellenünk fordul. Bár klipen kívül nem látjuk, fontos szereplő, aki nagyban meghatározza a játék menetét. Gyakran más ruhát visel, mint a GTA IV –ben.

Thomas Stubbs III
Rang: Congressman (Képviselő)
Stubbs egy korrupt képviselő, akivel Johnny elég jó kapcsolatot épít ki. Sokszor segítünk neki, de a bajban ő sem hagy el minket, és segít Billy ellen. A küldetéseken kívül még telefonon is kapunk tőle munkát, ami a megválasztásáért folyik.
Nem antipatikus szereplő, ha nem is olyan nagyon szimpatikus, de mindenképp pozitív a mi szempontunkból.

Malc
Motor: Hakuchou Custom
Malc egy ügyes motoros, akivel Johnny elég jó barátságot épít ki. Bár csak véletlenszerű találkozásokban, illetve Elizabetha küldetéseiben futunk össze vele, fontos szereplő.
Több drogüzletben, Roman elrablásában és néhány versenyben is benne van.

Mellékszereplők:


Jason Michaels
Rang: Enforcer
Motor: (Zombie,) Diabolus
Jason egy kissé önfejű motoros, aki Johnny barátja. Eléggé szeret lövöldözni, és nagyon hűséges Billyhez. Az egyetlen problémája, hogy egy orosz gengszter lányával jár. És ez az ember egy őrült… Az AOD elleni nagy háború Jason halála miatt kezdődik.
Érdekesség: Jason ruhája és kinézete más volt a GTA IV –ben, illetve egy Zombie –n ment, nem Diaboluson.

Ashley „Ash” Butler
Rang: Tag
Ashley egy partilány, aki a kelleténél többet partizott. Iszik, dohányzik, és drogozik is keményen, aztán Johnnyval fizetteti ki az adósságait. Ray, Billy és Johnny is járt vele, de a végén mindenkit elveszített.

Angus Martin
Rang: Tag (Szerelő)
Motor: Nincs, tolókocsis
Angus szintén Johnny barátja. Leginkább Roman szerepét tölti be, vagyis mindig felhívhatjuk a küldetések után, hogy kiöntsük neki a lelkünket. Motorokat exportál illegálisan Japánba, és nekünk kell ellopnunk ezeket a motorokat. 
Érdekességek:
Angus és Johnny építették Billy Revenant -ját.
Angus haragszik Billyre, mert az nem tartja őt igazi tagnak.
Angus a negyedik megmaradt tagja a LOST –nak az utolsó küldetés után.

DeSean
Motor: Hakuchou Custom
DeSean Malc barátja, aki szintén motoros versenyekben van benne, illetve segít harcolni. Sok információt nem tudunk meg róla.
Jimmy Matthews ügynök, Ed McCornish ügynök
Jármű: FIB Buffalo
Két FIB –s ügynök, akik Jimet és Johnnyt zsarolják az AOD motorjainak ellopása után. Rögtön a következő küldetésben meghalnak, néhány társukkal együtt.

Dave Grosseman
Dave Billy ismerőse, és az ügyvédje, azon kívül a LOST tagok ügyvédje is. Egy küldetésben szerepel, illetve egy véletlenszerű találkozást ad. Nem negatív karakter, csak Billy társaságába került, egyébként normális. A játék során többször nem találkozunk vele.

Andres
A játékban többször előforduló Andreas Elizabethe Torres testőre. Elizabetha nem bírja, tehát folyton veszekszik vele, de Andreas amúgy sem végzi túl jól feladatát.

Marta
A reptéri lövöldözésnél Marta az a nő, akit el kell vinni az FIB elől Liz Torres –nek. Nem beszél angolul, csak valami spanyolszerű nyelven.

Pretty Boy
Ez az a szerelő, akihez elvitték Billy motorját a játék elején. Mikor kiderült, hogy titokban eladta a motort az AOD –nek, Billy megvereti, majd arcba vágja egy kalapáccsal.

Arthur Stubbs
Arthur Stubbs Thomas Stubbs III nagybátyja, aki Thomas pénzügyeit akarja felülvizsgálni. Mivel ez a korrupt képviselőnek nincs ínyére, meg kell ölnünk Arthurt a reptéren.

Módosítva: 2013. 04. 29. 20:13 ▪ Szerző: Ragnar
GTA IV
GTA IV
Multiplayer
Boltok
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Érdekességek
Multimédia
Linkek
The Lost and Damned
The Lost and Damned
Végigjátszás
The Ballad of Gay Tony
The Ballad of Gay Tony
Játékmenet
Végigjátszás