Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Brucie rendelései

A név kötelez. A Grand Theft Auto név, ami magyarul annyit jelent, hogy nagy autólopás nyilván arra utal, hogy az egyik legalapvetőbb tevékenység a játékban a járművek eltulajdonítása. Már a kezdetekkor akadtak mellékküldetések, melyek különösebb jelentőséget tulajdonítottak ennek, ám a GTA IV-ben sokkal több ilyen feladat teljesítését követelik meg a fejlesztők a 100%-os végigjátszáshoz.

Az egyik első ilyen mellékküldetés a Logging On c. küldetés után válik elérhetővé. Mint ahogy a legtöbbet, ezt is Brucie mutatja be. A fent említett küldetés alatt ismerkedik meg vele Niko és mindjárt a küldetés után e-mail üzeneteket kapunk tőle. Egy-egy különleges jármű ellopására kér meg. Az akciók elindításához nyisd meg az e-mail fiókban azt a levelet, melyhez egy fájl van csatolva. Egy szöveget olvashatsz, melynek jobb oldalán egy jármű képe van. Kattints a pozitív válaszra, hogy elinduljon a küldetés. Mikor kilépsz már egy kék ikon jelzi a radaron a jármű helyét. Szállj egy kocsiba és menj ellopni.

Összesen 10 autót, illetve motort kell ellopnod és leszállítanod Brucie garázsába, East Hook negyedbe. Az autókért legkevesebb 1000$-t, a motorokért pedig minimálisan 800$-t kapsz, ami persze lehet magasabb összeg is, ha jó állapotban szállítod le a járművet. A Pay´n´Spray garázsokban természetesen megjavíthatóak. Ahhoz, hogy új kérést kapj teljesítened kell az előzőt.

A feladat érdekessége, hogy a játék véletlenszerűen választja ki az ellopandó járművek sorrendjét és a szituációt. Alant egy táblázatban összesítettük a kért járműveket ábécé sorrendben és természetesen képeket is mellékeltünk. Ez alatt leírtuk az egyes szituációkat ami fogadhat, mikor elérsz a céljárműhöz.

Brucie kéréseinek teljesítése nem csupán pénzforrás, de javít a Niko-val való kapcsolatán, így közelebb kerülsz Brucie speciális baráti szívességéhez, melyet szintén meg kell szerezned a 100% eléréséhez. További jutalom a járművek leszállítása után egy achievement vagy trófea megszerzése. Mivel a helyszínek Broker, Dukes és Bohan negyedben vannak a fent említett küldetés után azonnal teljesíthető ez a tevékenység.

Járművek

GTA GTA
Banshee
Cavalcade
GTA GTA
Feltzer Intruder
GTA GTA
NRG 900 Patriot
GTA GTA
PCJ 600 PMP 600
GTA GTA
Sabre GT Sanchez

Szituációk

GTA Beachwood City
Beachwood City-ben van egy autómosó a Bohamet Avenue-n, amit az egyik megbízás során már használtál. A kért jármű ennek parkolójában lesz három alkalmazottal. Ezek csupán tisztítgatják, fegyver nincs náluk, így nyugodtan ellophatod a járművet.
GTA Boabo
A Mohanet Avenue-n épp egy üzletet bonyolítanak le. Egy Mule áll majd a jármű előtt, mellette pedig három fegyveres. Mikor közel érsz felfigyelnek rád. Egynél baseballütő van, a másik kettőnél pedig lőfegyver. Ha nem akarsz kárt tenni a járműben óvatosan hajts nekik, ezzel akár el is intézheted őket.
GTA Cerveza Heights
A céljármű az Inchon Avenue-n vár majd rád, ám amikor a közelbe érsz elindul és mozgó célpont lesz. Elég egy nagyobb koccanás, hogy kiszálljon a sofőr és eltulajdonítsd az autót vagy a motort. Egyszerűbb megoldásnak tűnik, hogy elállod a kijáratot, de azzal csak magadnak ártasz, hiszen mikor beszállsz a tulajdonos megpróbálja visszalopni a járművet, te pedig nem tudsz gyorsan kihajtani. Egy puska is van nála.
GTA Chase Point
A jármű a Guantanamo Avenue-n parkol a vasúti peron alatt. Nem hajt el egyhamar, hiszen a tulajdonos épp egy örömlányt szeretne beültetni maga mellé. Amint odaérsz lopd el, de vigyázz nehogy a sofőr visszalopja.
GTA Firefly Projects
A kért jármű a Mohagen Avenue-n van három fegyveres társaságában. Muszáj elcsalnod vagy kiiktatnod őket, hiszen mikor beszállsz az autóba vagy ráülsz a motorra azonnal kiszállítanak és esélyed sincs elmenekülni.
GTA Meadow Hill
A Meadow Hills-i Ellery Street-en parkoló jármű ellopása látszólag könnyű, hiszen nem állnak mellette fegyveresek, nincs mozgásban és még a sofőr is távol van. Viszont mihelyt ráülsz egy két csillagos körözést kapsz.
GTA Meadows Park
A Meadows Park-i céljármű mozgásban van, mikor odaérsz valószínűleg a Stillwater Avenue-n halad majd. Elég egy nagyobb koccanás, hogy a sofőr kiszálljon és már el is lophatod. Ezúttal nem kell azzal számolnod, hogy esetleg visszalopja.
GTA Outlook
A Montauk Avenue-n épp egy letartóztatás folyik. A jármű itt parkol, és mivel őrizetlen azonnal beszállhatsz, viszont a hátul álló rendőrök észrevesznek és két csillagos körözést kapsz. Ha sietsz délebbre van egy Pay´n´Spray szerelőműhely, ahová beállva lerázhatod a körözést, ha épp nincs a közeledben járőr.
GTA Schottler
A Dillon Street melletti sikátorban valami üzlet folyhat, hiszen mikor odaérsz két látszólag fegyvertelen férfi áll a csomagtartónál. Csak akkor figyelnek fel rád mikor már beszálltál, akkor viszont megpróbálják visszalopni a járművet és előveszik fegyvereiket.
GTA South Slopes
A céljármű mozgásban van a Hickcock Avenue-n. Elég egy nagyobb koccanás és kiszáll a sofőr. Ezúttal elszalad, így ellophatod a járművet és egyszerűen elviheted az East Hook-i garázsba.
Módosítva: 2019. 05. 31. 11:05 ▪ Szerző: Visali
GTA IV
GTA IV
Multiplayer
Boltok
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Érdekességek
Multimédia
Linkek
The Lost and Damned
The Lost and Damned
Végigjátszás
The Ballad of Gay Tony
The Ballad of Gay Tony
Játékmenet
Végigjátszás