Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Liberty City Gun Club

A Grand Theft Auto IV-ben és a hozzá tartozó epizodikus tartalmakban búcsút intünk a jó öreg Ammu-Nation fegyverboltoknak. Ezúttal a város fegyvert tartó lakosainak klubjával, a Liberty City Gun Club-bal ismerkedünk meg a Do You Have Protection? című küldetés keretén belül. Összesen három ilyen fegyverbolt van, ahol fegyvereket vásárolhatunk. Egy Broker-ben, Downtown negyedben a Dillon Street-en, egy Algonquin-ban, Chinatown negyedben a Bismarck Avenue-n és egy Alderney-ben, Tudor negyedben az Odhner Avenue-n.

Ezúttal már kidolgozottabb a vásárlási rendszer. Természetesen mindenhol bármelyik fegyvert megvásárolhatjuk. Már külön számlázódik maga a gyilokszerszám és a hozzá való töltények. Minden fegyvernek van egy ára, majd egy tárra elegendő mennyiségű lövedékeket vásárolhatunk hozzá olcsóbban az alapmennyiségen kívül. Persze lehetőség nyílik az azonos típusú fegyverek lecserélésére is. Mikor odasétálsz a fegyverhez PlayStation 3 atomgépezeteken az L1, Xbox 360 konzolokon az LB (Bal gomb), személyi számítógépeken az E bilentyű lenyomásával lehet megnézni a fegyvert, ha épp nincs nálad olyan és a Sony konzolján az L2, a Microsoft platformján az Y, számítógépeken pedig az Enter billentyű lenyomásával vásárolható meg a termék vagy a hozzávaló töltény.

GTA GTA GTA

Az egyes fegyverek nem lesznek mind azonnal elérhetőek, a komolyabbak csak azután, miután használtuk őket egy-egy küldetés során. Alant egy táblázatban összefoglaltuk a kapható fegyvereket, azok árát, a töltények árát és leírtuk, hogy melyik melyik küldetés után válik elérhetővé. Ez alatt pedig egy térképet mellékeltünk, melyen fel vannak tüntetve a fegyverboltok pontos helyei.

Érdekesek a beszólások az eladó és Niko részéről is. Az eladó azzal fogad, hogy ez egy fegyverbolt, nem pedig egy viccbolt, Niko pedig vagy azzal búcsúzik, hogy nem is tudná mit tenne a Gun Club-os srácok nélkül vagy azt mondja, hogy ha a rendőrök kérdezik, akkor nem ismeri őket.

Fegyver neve
Fegyver ára
Töltények ára/száma
Ezután a küldetés után lesz elérhető
Golyóálló mellény 300$ - Do You have Protection?
Kés 100$ - Do You have Protection?
Baseballütő 5$ - Do You have Protection?
Molotov koktél 500$ 500$/1 Master and The Molotov
Gránát 1000$ 1000$/1 Deconstruction for Beginners
Pisztoly 600$ 35$/17 Do You have Protection?
Combat Pisztoly 1500$ 1000$/9 Museum Piece
Pump Shotgun 1200$ 100$/8 Do You have Protection?
Combat Shotgun 2500$ 200$/10 Blow Your Cover
Micro-SMG 1200$ 100$/50 Do You have Protection?
SMG 2500$ 150$/30 Luck of The Irish
Assault Rifle 3500$ 80$/30 Deconstruction for Beginners
Cabrine Rifle 5000$ 100$/30 Three Leaf Clover
Sniper Rifle 6000$ 800$/5 Luck of The Irish
Combat Sniper 8500$ 500$/10 Luck of The Irish
RPG 1500$ 5000$/1 Babysitting

Kapcsolódó térkép

Boltok térkép
Módosítva: 2019. 05. 31. 10:56 ▪ Szerző: Visali
GTA IV
GTA IV
Multiplayer
Boltok
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Érdekességek
Multimédia
Linkek
The Lost and Damned
The Lost and Damned
Végigjátszás
The Ballad of Gay Tony
The Ballad of Gay Tony
Játékmenet
Végigjátszás