Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Irányítás

Minden játék legfontosabb eleme az irányítás, ami nagyban ronthatja a játékélményt, ha kényelmetlen vagy nem megfelelő. A Grand Theft Auto IV összetettsége és rengeteg lehetősége miatt a készítőknek nagy figyelmet kellett fordítania az irányításra, és elmondhatjuk, hogy rövid gyakorlás után könnyen megtanulható. A játékban található különféle feladatok és küldetések teljesítése érdekében érdemes jól használhatóan elsajátítani az irányítást, sőt az online küzdelmeken való részvétel is megköveteli ezt.

Ezen cikkünk leír minden egyes funkciót, amelyet az "irányítás" kategóriába sorolhatunk. A kontrollerek gombjainak jelmagyarázatát és funkcióit, de még a PlayStation 3 SIXAXIS vezérlését is ebbe a cikkünkbe foglaltuk bele. A funkciók táblázatos elrendezést kaptak, így kategóriánként áttekinthetőbb a hozzájuk tartozó leírás. Egy gomb akár több funkcióval is rendelkezhet, ezek mindegyike említve van. Néhány funkcióhoz lábjegyzetet is mellékeltünk, ha bővebb vagy részletesebb információ tartozik hozzá. A táblázatokban található gombok ikonjait a játék textúráiból vettük.

Mivel a cikk túl hosszú lenne, ha mindhárom platform leírása együtt szerepelne, ezért alkategóriákra bontottuk őket. A konzolos verzióknál először a kontrollert és a gombjainak ismertetését láthatjátok, majd utána a játék irányításához szükséges funkciókat.

PC | Xbox 360 | PlayStation 3

Módosítva: 2019. 05. 31. 10:53 ▪ Szerző: Ben Dover
GTA IV
GTA IV
Multiplayer
Boltok
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Érdekességek
Multimédia
Linkek
The Lost and Damned
The Lost and Damned
Végigjátszás
The Ballad of Gay Tony
The Ballad of Gay Tony
Játékmenet
Végigjátszás