Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Körözött bűnözők

A Grand Theft Auto IV-ben bevezetett újdonságok között szerepel a rendőrségi adatbázisba való belépés lehetősége. Ez természetesen újabb mellékküldetéseket tett lehetővé. A sima járőrszolgálat mellett ezúttal harminc konkrét bűnözőt is el kell kapnunk a 100%-os végigjátszáshoz.

Ezt a harminc törvénysértő személyt tíz-tíz arányban osztották szét a fejlesztők Liberty City három főbb egységében - a keleti Broker-Dukes-Bohan városrészekben, a középső Algonquin-ban és a nyugati Alderney-ben. Mindegyik bűnöző egy külön küldetésnek felel meg, hiszen mindig egyedi szituációkban találod meg őket.

A feladat megkezdéséhez egy hatósági autóra van szükséged. Az Enforcer kivételével mindben beléphetsz a nyilvántartásba, vagyis a sima járőrautók, a N.O.O.S.E Patriot-jai és az FIB Buffalo is megfelel. Személyi számítógépeken az E billentyűt, PlayStation 3 atomgépezeteken az L1 gombot, Xbox 360 konzolokon pedig LB (bal gomb) gombot kell nyomni a járműbe ülve, hogy megtekinthesd az adatbázist. Fontos, hogy egy helyben álljon az autó, menet közben nem tudod megnyitni a rendszert. A menü harmadik elemére, a View Most Wanted menüpontra kattintva megjelenik egy két oszlopos, tíz soros lista, melyben a fent említett helyektől függően tíz bűnöző és azok bűncselekményei vannak felsorolva. Válaszd ki a kiszemeltet, majd erősítsd meg a feladat elvállalását azzal, hogy a körözött adatlapján a "Locate"-nek megfelelő gombot nyomod le.

GTA GTA GTA

Akár vissza is léphetsz itt a menübe, ugyanis ha cseles és gyors akarsz lenni megnézed a tartózkodási helyüket és csoportosíthatod őket arra a körzetre, ahol éppen vagy, így nem kell fel-le furikáznod az egész városban. Itt nincs időkorlát, viszont amíg a helyszínre érsz csupán 25 másodpercekre hagyhatod el a járművet. Attól függetlenül, hogy segítesz a rendőrségnek, ha meglátnak körözni kezdenek és nem hagynak elfutni, hacsak le nem rázod őket vagy el nem intézted az aktuális bűnözőt. Mindegyik után automatikusan ment a játék, ha be van kapcsolva az automatikus mentés.

Ezt a mellékküldetést a Crime and Punishment c. küldetés után kezdheted meg. Egy Micro-SMG vagy egy SMG mindenképp ajánlott több, mint ezer lőszerrel és néhány gránát is jól jön majd. Bár elvileg egy-egy bűnözőt kell eliminálnod legtöbbjük bandában vár majd. Az alanti táblázatban felsoroltuk a bűnözőket, leírtuk a szituációkat és képeket is mellékeltünk. Néha előfordul, hogy az adatlapon "File Being Updated" felirat jelenik meg. Ilyenkor válassz egy másik bűnözőt és majd később térj vissza.

Broker-Dukes-Bohan

Bűnöző
GTA Név: Maxwell Caughlin
Tartózkodási hely: South Bohan, Hollowback St
Leírás: A Célpont egy Emperor-ral fog menekülni. Egy társa is vele lesz.
Kép: Megtekintés
Bűnöző
GTA Név: Scott Guzowski
Tartózkodási hely: Dukes, Steinway
Leírás: A célpont a parkban lesz többedmagával. A bandatagok a lépcsőnél húzódnak fedezékbe különböző pontokon.
Kép: Megtekintés
Bűnöző
GTA Név: Antonio Rivette
Tartózkodási hely: Broker, South Slopes
Leírás: A célpont több társával a helyi magasvasúti állomáson várakozik. A jobb oldalsó lépcsőn menj fel, mert bal oldalt mindjárt a fordulóban van egy fegyveres. A többi a lépcső és a jegyautomaták mögül jön majd elő.
Kép: Megtekintés
Bűnöző
GTA Név: Rodrigo Stavnes
Tartózkodási hely: Dukes, Steinway
Leírás: Mikor a közelbe érsz a célpont három társával gyalog menekül majd négy irányba, így gyorsnak kell lenned. Mindegy, hogy melyik irányból közelíted meg a terepet, mert mindig az ellenkező irányba futnak majd. Talán könnyebb ha délről hajtasz a lakótelepre.
Kép: Megtekintés
Bűnöző
GTA Név: Fernando Tisdel
Tartózkodási hely: Hove Beach, Crockett Ave
Leírás: Mikor a vidámpark közelébe érsz a célpont egy Sultan-nal menkül majd, de nem lesz egyedül. Természetsen társai is vele lesznek, összesen négy fegyveres ül majd az autóban. Érdemes először a hátsókkal végezni majd aztán a sofőrrel.
Kép: Megtekintés
Bűnöző
GTA Név: Tyler Pickrel
Tartózkodási hely: Dukes, Meadows Park
Leírás: A célpont egyedül lesz majd a földgömbnél és a parkon belül próbál majd elbújni. Viszonylag könnyű dolgod lesz.
Kép: Megtekintés
Bűnöző
GTA Név: Preston Pecinovsky
Tartózkodási hely: Bohan, Northern Gardens
Leírás: A célpont három társával lesz a sztriptízklubtól nem messze egy udvarban, ami csak keletről közelíthető meg. Egy Sentinel is parkol majd a helyszínen, így néhányan megpróbálnak majd menekülni.
Kép: Megtekintés
Bűnöző
GTA Név: Alonso Goralski
Tartózkodási hely: Francis International Airport
Leírás: A célpont a reptér déli kapunál van egy másik fickóval. Egyikük gyalog fut befelé a reptérre, a másik egy Ignot-tal menekül északi irányba.
Kép: Megtekintés
Bűnöző
GTA Név: Bert Reker
Tartózkodási hely: Broker, Boabo
Leírás: A helyi roncstelep zárt kapuja mögött valami üzlet folyhat, mikor odaérsz. Rengetegen lesznek majd, összesen heten. Nehezítés, hogy a kapu zárva van és a célpontok mind fedezék mögött vannak. Hárman fentről lőnek majd a kőfal mögül. Először érdemes néhány gránátot bedobni.
Kép: Megtekintés
Bűnöző
GTA Név: Freddy Paparo
Tartózkodási hely: Dukes, Steinway
Leírás: A célpont egy Emperor-ban menekül majd három fegyveres társával a Bohan-be vezető hídtől nyugatra lévő parkolóból. Ha gyors vagy a sofőrt mindjárt kilőheted mielőtt kanyarodna.
Kép: Megtekintés

Algonquin

Bűnöző
GTA Név: Shon Kikuchi
Tartózkodási hely: Algonquin, North Holland
Leírás: A célpont egyedül menekül majd egy fekete Banshee-ben.
Kép: Megtekintés
Bűnöző
GTA Név: Jimmy Kand
Tartózkodási hely: Algonquin, Northwood
Leírás: Talán ez a legkönnyebb a célpontok közül. Az egyik első emeleti lakásban fekszik részegen.
Kép: Megtekintés
Bűnöző
GTA Név: Simon Nashly
Tartózkodási hely: Algonquin, Fishmarket South
Leírás: A célpont Pier 45-nél van társaival. Mikor megérkezel szétszélednek és a lépcsőknél és az asztaloknál bújnak fedezékbe az épület teraszának több részén.
Kép: Megtekintés
Bűnöző
GTA Név: Tommy Francovic
Tartózkodási hely: Tartózkodási hely: Algonquin, Castle garden City
Leírás: A célpont épp egy motorral próbál meg menekülni a perontól. Ha gyors vagy megoldhatod a feladatot azzal, hogy egyenesen belerohansz, de ha nem sikerül azonnal fordulj meg a kézifékkel.
Kép: Megtekintés
Bűnöző
GTA Név: Barry Lamora
Tartózkodási hely: Coloney Island Apartments
Leírás: A célpont két fegyveres társával a régi kórháztól kicsit délnyugatra oszlik szét.
Kép: Megtekintés
Bűnöző
GTA Név: Lino Friddell
Tartózkodási hely: Algoqnuin, Middle Park
Leírás: Mikor odaérsz a célpont és két társa beülnek a Perseus melletti sikátorban álló Landstalker-be és menekülni próbálnak, de ha időben kilövöd a sofőrt nem mennek sehová.
Kép: Megtekintés
Bűnöző
GTA Név: Juan Haimo
Tartózkodási hely: Algonquin, Star Junction
Leírás: A célpont két társával egy-egy motorral próbál meg majd menekülni.
Kép: Megtekintés
Bűnöző
GTA Név: Darren Covey
Tartózkodási hely: Algonquin, Purgatory
Leírás: A célpont épp egy üzletet bonyolít le a nagy parkolóház első szintjén. Sokan vannak. A járőrkocsiból lődd le a két sávban feléd szaladó fegyverest, majd hajts az autókhoz és dobj le egy gránátot, fordulj meg és menj biztos távolságra az eldobott gránáttól.
Kép: Megtekintés
Bűnöző
GTA Név: Leo Brodell
Tartózkodási hely: Algonquin, East Holland
Leírás: A célpont négy fegyveres társával az egyik lépcsőházban van. Egy mindjárt kirohan az ajtón, így tudni fogod, hogy hol kell bemenned. A többi az egyes szinteken van. Óvatosan haladj felfelé a lépcsőn és célozz a kezedben lévő fegyverrel. Náluk egy-egy puska lesz.
Kép: Megtekintés
Bűnöző
GTA Név: Christov Mahonvic
Tartózkodási hely: Algonquin, Fishmarket South
Leírás: A célpont a szemetesek központjában van. Mikor befordulsz lődd le a raktár bejáratánál állókat majd dobj be gránátokat az épület hátsó részébe. Egy fegyveres az emeleten lesz. Ne menj fel, ha távolabb mész rácélozhatsz.
Kép: Megtekintés

Alderney

Bűnöző
GTA Név: Marty Boldenow
Tartózkodási hely: Alderney Westdyke
Leírás: Heten lesznek a gyorsétterem melletti sikátorban. Légy óvatos, mert az egyiknél egy rakétavető van. Dobj be gránátokat és csak azután indulj előre lőfegyverrel.
Kép: Megtekintés
Bűnöző
GTA Név: Noel Katsuda
Tartózkodási hely: Alderney, Tudor
Leírás: Heten lesznek a lakótelepen közel egymáshoz. A téglafalon túlra dobj be néhány gránátot, majd ha szükséges használd fedezéknek azt és úgy lőjj.
Kép: Megtekintés
Bűnöző
GTA Név: Rodney McEniry
Tartózkodási hely: Alderney, Berchem
Leírás: A célpont az egyik sikátoban van három fegyveres társával. A legegyszerűbb megoldás, ha egyszerűen behajtasz és valamennyiüket elütöd. A gránátokat ezúttal csak pazarolnád, mert túl messze állnak egymástól. Alternatív megoldás, ha az épület falát fedezéknek használva lősz rájuk.
Kép: Megtekintés
Bűnöző
GTA Név: Glenn Lushbaugh
Tartózkodási hely: Alderney, Alderney City
Leírás: A célpont egy társával észak felé menekül majd egy Merit-ben. Mindegy, hogy először a sofőrt vagy a rád lövő fegyverest lövöd le.
Kép: Megtekintés
Bűnöző
GTA Név: Phil Bacerra
Tartózkodási hely: Alderney, Alderney City
Leírás: A célpont és három társa két kétfős csoporta oszlik és egy-egy Bobcat-tel menekülnek a kikötőből nem messze a Booth Tunnel bejáratától. Ne kertelj, lődd ki a sofőröket, majd jöhet a másik két fegyveres.
Kép: Megtekintés
Bűnöző
GTA Név: Sergi Szerbin
Tartózkodási hely: Alderney, Leftwood
Leírás: A célpont négy fegyveres társával a Pay´n´Spray keleti oldalán van. Ha északról közelíted meg a helyszínt a lejtőnél a kőfalon át bedobhatsz néhány gránátot. Egy Feroci is parkol a helyszínen, ami ha felrobban nyert ügyed van.
Kép: Megtekintés
Bűnöző
GTA Név: Danny Hatmaker
Tartózkodási hely: Alderney, Normandy
Leírás: A kis "kalapkészítő" nagyon nem lesz egyedül, mikor a kikötő északi bejáratához érsz. Heten bújnak el a tartályok mögött. Rájuk gránátokat dobj, de mindjárt a kapunál az épület lépcsőjén és attól kicsit távolabb áll két fegyveres.
Kép: Megtekintés
Bűnöző
GTA Név: Mervin Eskuchen
Tartózkodási hely: Alderney, Berchem
Leírás: Mikor a helyszínre érsz két böhömnagy Patriot indul feléd. Lődd ki a sofőröket majd a további fegyvereseket. Ha nem sikerül inkább állj el az utukból és fordulj meg. A gyorsútra mennek, de ha szemből nekik hajtasz csak a te kocsid látja kárát.
Kép: Megtekintés
Bűnöző
GTA Név: Frederick Harrison
Tartózkodási hely: Alderney, Tudor
Leírás: Ez az egyik legnehezebb feladat. Délen vannak a régi hídon. Mesterlövészfegyver is van néhányuknál. Este majdhogynem lehetetlenség elintézni ezt a bandát ezért napfelkeltekor indulj. Talán egy rakétavető is jól jön. Óvatosan haladj felfelé a lépcsőn mert hiába feletted vannak a hídról lőnek rád.
Kép: Megtekintés
Bűnöző
GTA Név: Keenan Burdett
Tartózkodási hely: Alderney, Leftwood
Leírás: A banda a parkolóházban van az NRG-900 motorokat kínló szalonnal szemben. Sokan vannak, viszont eloszolanak az emeleteken. Talán érdemesebb a kocsibehajtón menni, mint a lépcsőházon keresztül haladni felfelé.
Kép: Megtekintés
Módosítva: 2019. 05. 31. 11:06 ▪ Szerző: Visali
GTA IV
GTA IV
Multiplayer
Boltok
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Érdekességek
Multimédia
Linkek
The Lost and Damned
The Lost and Damned
Végigjátszás
The Ballad of Gay Tony
The Ballad of Gay Tony
Játékmenet
Végigjátszás