Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Szerelőműhelyek

Szintén egy olyan dolog a Grand Theft Auto epizódokban, a szerelőműhelyek jelenléte, amelyek eddig egyetlen részből sem maradtak ki. Eleinte egyszerű "Respray" felirattal ellátott garázsokba kellett behajtanunk, ha meg szerettük volna javítani az aktuális járművünket, majd a Grand Theft Auto III érában ezek a helyek konkrét nevet kaptak: Pay´n´Spray, vagyis "Fizess és fújj".

Eddig megadott összegért javították a civil autókat és motrokat a szerelőműhelyekben, a festés pedig minden alkalommal ingyenes volt. Ez továbbra is így van. Pontosan 100$-t kell fizetnünk a javítási munkálatokért, holott a festés továbbra is ingyenes, tehát ha egy komolyabb sérülés nélkül hajtasz be valamelyik műhelybe, ingyen, más színűre fújják a járműved. Újdonság, hogy már nem néhány másodperc leforgása alatt szerelik meg az autód, illetve motorod, hanem három játékbeli óráig tart, mire helyreállítják a károkat.

GTA

A garázsok helyét egy fehér körben elhelyezett, fekete festékszóró ikonja jelzi a radaron, és a térképen is. Összesen öt darab van a városban. Az elsővel még a játék elején megismerkedsz, az Easy Fare című küldetés során. Ez az Outlook negyedi Gibson Street-en van. Mikor elérhetővé válik Algonquin sziget, Purgatory-ban, a Lorimar Street-en és Northwood negyedben, valamint a Frankfort Avenue-n is használhatjuk a helyi garázsokat. Alderney-ben is kettő van, egy Leftwood negyedben, a Panhandle Road-on és egy Tudor-ban, a Hardtrack Ave keleti végénél, a sarkon.

Eddig megszokott volt, hogy mikor üldöztek a rendőrök, csak behajtottál a garázsba és mire kijöttél, már el is tűntek a járőrkocsik. Az új, bonyolultabb körözési rendszer miatt, ez már nem olyan egyszerű. Olyankor kell behajtanod, amikor nem látnak. Hogy konkrétan mikor vagy látható, azt onnan tudhatod, hogy nem a színes kör közepén vagy a radaron. Ilyenkor senki sincs a közelben, így nyugodtan behajthatsz. Hatósági, járművekkel, mentőautóval, tűzoltóautóval és busszal nem tudsz behajtani a garázsba - ez utóbbi alól kivételt képez az Outlook negyedi garázs. Utóbbival azért nem, mert némely garázs túl kicsi.

Kapcsolódó térkép

Boltok térkép
Módosítva: 2019. 05. 31. 10:56 ▪ Szerző: Visali
GTA IV
GTA IV
Multiplayer
Boltok
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Érdekességek
Multimédia
Linkek
The Lost and Damned
The Lost and Damned
Végigjátszás
The Ballad of Gay Tony
The Ballad of Gay Tony
Játékmenet
Végigjátszás