Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Jacob feladatai

A történet során Niko barátokat szerez, az egyik első ezek közül Little Jacob. Miután teljesítettél neki néhány kötelező feladatot - pontosan miután teljesítetted a Shadow c. küldetést - megkér rá, hogy segíts neki néhány piszkos melóban. Ettől kezdve bármikor vállalhatsz drogszállító küldetéseket, amennyiben a mobiltelefon névjegyzékében Jacob neve alatt a "Job" opciót választod. Ilyenkor azonnal elindul a mellékküldetés.

A drogszállítás feladatok során egy csomagot kell elvinned a megrendelőnek vagy egy szűk időkereten belül, vagy egy szemetesben kell elrejtened, ahol a rivális banda rád támad, vagy a harmadik típussal találkozol, amikor a rendőrök szakítják meg az átadást és két csillagos körözést kapsz, amit le kell ráznod.

GTA GTA GTA

Miután beszéltél Jacob-bal egy autó vár majd nem messze a Homebrew Café-tól. Ez eleinte egy rozsdás Emperor, Vigero vagy  Sabre. Az utolsó szállításhoz jutalom gyanánt egy gyors Huntley Sport-ot kapsz. A feladatok során azonban nem kötelező a kapott járművet használni, sőt nem is ajánlott. Mindössze azért kell beszállnod, mert a drog a kocsiban van. Jobban megéri taxival menni, főleg ha időkorlát nehezíti a szállítást.

GTA GTA GTA

Minden feladat után 250$ jutalmat kapsz, ezen felül a már fent említett Huntley Sport is annak tudható be. Összesen tíz megbízást vállalhatsz, így a végén 2500$ gyűlik össze. A tíz feladatot véletlenszerű sorrendben kapod meg. Alant egy táblázatban bővebben olvashatsz ezekről.

GTA GTA GTA

Ajánlott egy Micro-SMG vagy egy SMG, esetleg valamilyen gépkarabély beszerzése 300 tölténnyel. Ezt akkor kell használod, ha találkozol a rivális bandával, ugyanis ilyenkor a célpontjaiddá válnak. A tíz drogszállító küldetés teljesítése feltétele a 100%-os végijátszásnak.

Helyszín
Leírás
Beechwood City A drogot 25 percen belül, vagyis a valóságban 50 másodperc alatt kell eljuttatnod egy Saratoga Ave-i garázsba.
Cerveza Heights A drogot egy egybejáratos sikátorba kell vinned. Érdemes egy autóval behajtani, mert azt fedezéknek használhatod, mikor a rivális banda tagjai lőnek rád. Nemcsak az érkező autókból szállnak ki, hanem a tetőkön is lesznek páran.
East Island City A drogot 45 percen belül, vagyis a valóságban 90 másodperc alatt kell eljuttatnod East Island City-be a híd alatti alatti sikátorba a fehér bolt mögé.
Meadow Hills A drogot a Stillwater Ave és a Seymour Ave közötti sikátorba kell vinned. A rivális banda mindhárom irányból támad majd.
Meadows Park A drogot a Meadows Park nyugati oldalán lévő egyik ház szemeteséhez kell vinned. Két irányból támadnak majd rád fegyveresek.
Meadows Park Festival Towers A toronynál két fickó vár majd, de miután átadod az szállítmányt megjelennek a rendőrök. Le kell ráznod a két csillagos körözést.
Outlook Park A híd alatti szemeteshez kell vinned az anyagot, ahol az alagút két vége felől támadnak rád.
Schottler A drogot Schottler-be kell vinned a híd alá 15 perc, vagyis a valóságban 30 másodperc alatt.
Steinway A drogot az egyik lakóházhoz kell vinned 50 perc, vagyis a valóságban 100 másodperc alatt.
Willis Alley A drogot a Howard Street és a Saratoga Ave közötti sikátorba kell vinned. Miután átadtad a szállítmányt előjönnek a rendőrök és le kell ráznod a két csillagos körözést.
Módosítva: 2019. 05. 31. 11:06 ▪ Szerző: Visali
GTA IV
GTA IV
Multiplayer
Boltok
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Érdekességek
Multimédia
Linkek
The Lost and Damned
The Lost and Damned
Végigjátszás
The Ballad of Gay Tony
The Ballad of Gay Tony
Játékmenet
Végigjátszás