Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Televízió

A Grand Theft Auto IV-ben a fejlesztők egy nagyon kidolgozott médiahálózatot építettek ki. Már az is lélegzetelállító, hogy nem csak egyszerűen számokat és beszélgetős műsorokat hallgathatunk a rádiócsatornákon, de még egy híradóban be is mondanak néhányat az aktuális bűncselekményünkről, de emellett internethozzáférés és televízió is van a játékban.

Bár láthatunk reklámplakátokat a MeTV-ről, amellyel a GTA Vice City Stories-ban ismerkedtünk meg ezt a TV csatornát nem nézhetjük, de helyette három között váltogathatunk. Az egyik a Weazel, egy másik a CNT, a harmadik pedig a Public Broadcasting Corporation. Feltételezések szerint a Weazel a Fox Broadcatsing Company paródiája, a CNT a CNN és TNT valós TV csatornák kifigurázása lehet, a Public Broadcasting Corporation-t pedig vagy a Public Broadcasting Service vagy a BBC (British Broadcasting Corporation) ihlette.

Mindegyiknek van néhány állandó műsora, de mindhárom csatornán láthatunk reklámokat, melyek a játékban látott márkákat, illetve weboldalakat prezentálják és persze műsorajánlót is. Természetesen nem kell komoly politikai műsorokra és szappanoperákra gondolni, a Rockstar Games hozta a formáját és remek paródiákat, humoros beszélgetéseket és abnormális riportokat állított össze a fejlesztő csapat. Alant felsoroltuk az egyes csatornákon megtekinthető műsorokat és egy-egy leírást olvashattok róluk.

Weazel

GTA GTA GTA
GTA GTA

Műsorok:

The Man´s Room

  • Ez egy betelefonálós műsor, amelyet két férfi, Bus Ruten és Jeremy St. Ives vezet. Férfias dolgokról folynak viták, persze nem komoly eszmecserékről van szó. Beszélgetéseket folytatnak az egészségről, párkapcsolati tanácsadásokat hallhatunk és az idegesség megértéséről társalognak.
Split Sides
  • Ez egy élő adás a Split Sides Comedy Club-ból, ami a komédia háza Liberty City-ben, így itt az angolul jól értők hahotázhatnak a humoristák poénjain, melyeken a Rockstar Games egyébként neves komikusokkal dolgozott. Két humoristát láthatunk fellépni, az egyik Ricky Gervais, a másik Katt Williams.
Republican Space Rangers
  • Ez egy animációs mesesorozat, ami persze nem annyira mese, vagyis inkább felnőtteknek való sorozat rajzolt figurákkal. Természetesen elmebeteg szereplőket láthatunk, akik a világűrben próbálnak rendet teremteni. A három főszereplő Commander, Dick és Butch. Rengeteg paródiát vélhetnek felfedezni a szemfülesek. Feltételezhetően ez a Halo játéksorozat paródiája lehet.
Venturas Poker Challenge
  • Ez egy pókermeccs, amelynek székhelye Las Venturas. Rendkívül komoly érdekesség a játékban, hiszen ha épp nem a pókerasztalt látjuk akkor a GTA San Andreas címen megjelent korábbi epizódból mutatnak részleteket. A játékosok: "Cocksure" Chris Cummings, "Dangerous" Derrick Thornton, Jennifer "Trash Can" Zelinski, Butch Roberts, Terry KimSteve "Buffet Car" Jabowitz, Phil "Deadman" Davidson.
Weazel News
  • A híradóban Liberty City eseményeit láthatjuk. Szintúgy a Weazel News híreit hallhatjuk, mint a rádiócsatornákon is, ám ott Niko tetteit is viszont hallhatjuk, itt viszont készen leforgatott anyagokat tekinthetünk meg.

CNT

GTA GTA

Műsorok:

I´m Rich

  • Ez a műsor gazdag emberek életét mutatja be. Több híresség Los Santos-ban él, ezért itt érdekesség, hogy videofelvételteket láthatunk a GTA San Andreas-ból is. A bemutatott milliomosok: TonyMcTony, Cole Parker, Jill Von Crastenburg, Samantha Muldoon, Lyle Cleethorpes, Alfonso Vasquez.
The Serrated Edge
  • Ez egy amolyan "TopShop" féle műsor, vagyis termékeket mutatnak be, amelyeket megvásárolhatunk egy bizonyos telefonszámot felhívva - ami persze nem működik. Hogy mi a különleges ebben? A kínált árucikkek mindegyike egy gyilokszerszám, pontosabban kés vagy kard.

Public Broadcasting Corporation

GTA

Műsorok:

A History of Liberty City

  • Ez a műsor az egyetlen a Public Broadcasting Corporation csatornán, de nagyon hosszú. Viszont érdemes belenézegetni, ugyanis egy-egy történetet láthatunk és hallhatunk Liberty City-ről, ami természetesen szintén egy paródia. A történelem is megkapja a magáét.
Módosítva: 2019. 09. 14. 15:23 ▪ Szerző: Visali
GTA IV
GTA IV
Multiplayer
Boltok
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Érdekességek
Multimédia
Linkek
The Lost and Damned
The Lost and Damned
Végigjátszás
The Ballad of Gay Tony
The Ballad of Gay Tony
Játékmenet
Végigjátszás