Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Autómosók

Már a GTA San Andreas-ban megfigyelhettük, hogy a járművek egy hosszas túra után koszosodnak. A Grand Theft Auto IV-ben is megírták azt a szkriptet a fejlesztők, melynek köszönhetően egy idő után mocskos, poros lesz az autó. Ezúttal viszont nem csak homokos lehet a karosszéria, de ha elütünk egy járókelőtt annak vére is rátapad a kocsira

Újdonságként a programozók belecsempésztek a játékba néhány autómosót, ahol 5$ ellenében bármikor letakarítják az aktuális járművünket. Ilyenből több is van Liberty City-ben. Az elsővel a Clean Getaway című küldetés során ismerkedsz meg, ez Dukes városrészben, Beechwood City negyedben Tutelo Avenue-n van. Továbbiakba térhetsz be Algonquin szigeten, Purgatory negyedben Hell Gate-en, illetve Alderney szigeten, Westdyke negyedben a Big Horn Drive-on és Tudor-ban a Latchkey Avenue-n.

GTA

A térkép jelöli az autómosókat egy fehér körben fekete alulról habzó autó ikonnal. A bejáratot a sárga jelzés mutatja. Ebbe beállva csakúgy, mint a hidaknál Niko bedob néhány érmét. Egy kisebb bejátszás alatt megtekinthetjük, ahogy a gépezet tisztára varázsolja az autót, de ezt akár ignorálhatjuk is a szokásos módon. Először a főhős behajt, majd jön a víz és a tisztítószer, a következő lépésben a törlés, a szárítás és a jármű már kint is van.

Érdekes és jópofa nóvum ez, de a játék van annyira fejlett, hogyha esni kezd az eső az autók is fokozatosan letisztulnak. A zápor képes teljesen lemosni a port és a vért a karosszériáról, így elegendő kivárnod a viharos időjárást, ha tiszta kocsival szeretnél a lakásod bejárata elé parkolni.

Kapcsolódó térkép

Boltok térkép
Módosítva: 2019. 05. 31. 10:55 ▪ Szerző: Visali
GTA IV
GTA IV
Multiplayer
Boltok
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Érdekességek
Multimédia
Linkek
The Lost and Damned
The Lost and Damned
Végigjátszás
The Ballad of Gay Tony
The Ballad of Gay Tony
Játékmenet
Végigjátszás