Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

The Ballad of Gay Tony - Éjszakai élet

A játékban egy neves személy, Tony Prince testőrét alakítjuk, akinek két szórakozóhelye is van a városban. Ezek a Maisonette 9 és a Hercules. Utóbbi egy melegbár. Természetesen rivális diszkók is vannak. A történet során a Bahamas Mamas lesz az, amelyik reflektorfénybe kerül a konkurens klubok közül. Mindegyikben zajlik az éjszakai élet, melyben te is kiveheted a részed néhány minijáték által.

Klubok

Vacsora után meginnátok valamit? A Maisonette 9 kiváló hely.  Igaz csak barátok és azok barátai részére, úgyhogy idegenek csak a küszöbig jutnak. A klub Alfgonquinban van, de ha szükséged van útbaigazításra nyilván nem odaillő ember vagy. 2003-ban alapította Tony Prince, az éjszakai élet királya Liberty city-ben.

Egy kis Olümposz. Te táncolj az istenekkel, amíg Ró lángokban áll! A klub része Tony Prince éjszakai birodalmának. A Hercules a legjobb meleg szórakozóhely a városban. Ha „fűtéshiányban” szenvedsz térj be nyugodtan. Fiatal és középkorú srácok egyaránt várnak rád

A Bahamas Mamas, ahol a fejlődés megáll, és ahol indulnak a partik. A legjobb diszkó számok hallhatóak itt. Nézz be a szteroiddal pumpált pasik és csinos macához. Figyelem! Középkorú és házas férfiaknak tilos a belépés – ha csak nem gurítasz le mindjárt három pohárkával.

Tevékenységek

GTA Tánc

Légy a táncparkett ördöge! Bűvöld el a hölgyeket, alázd le a több férfit, légy te az alfahím. Ha jól táncolsz a közönség bizony jól pontoz majd. A feladatot Tony Prince két klubjában, a Maisonette 9-ben és a Hercules-ben is el kell végezned, ha a 100%-os végigjátszásra hajtasz.
GTA Pezsgőivó verseny

Na ez ám a parti. Pia dögivel! Teszteld le, mennyire bírod az alkoholt. Vegyél részt a Maisonette 9-ben megrendezett pezsgőivó versenyeken. Ha te bírod a legtovább, és nem fogsz padlót mindjárt az ital szagától nyersz, és közelebb kerül a játék 100%-os végigjátszásához.
GTA Kidobó

Mint Tony Prince testőre kidobóként is tevékenykedned kell az egyik klubjában. A Maisonette 9-be nem térhet be minden jött-ment nép, így kell valaki, aki kiteszi a rakoncátlankodó nép szűrét. Vigyázz a szórakozók biztonságára. 8 kidobó küldetést kell teljesítened, és a feladat abszolválása szükséges a 100%-os végigjátszáshoz.
Módosítva: 2010. 05. 06. 22:39 ▪ Szerző: VISALI
GTA IV
GTA IV
Multiplayer
Boltok
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Érdekességek
Multimédia
Linkek
The Lost and Damned
The Lost and Damned
Végigjátszás
The Ballad of Gay Tony
The Ballad of Gay Tony
Játékmenet
Végigjátszás