Lépj be, vagy csatlakozz a közösséghez!Felhasználónév:

Jelszó:
Elfelejtettem a jelszavam!

Regisztráció
Bejelentkezve szeretnék maradni
2025 ŐSZÉN JÖN A GRAND THEFT AUTO VI PLAYSTATION 5 ÉS XBOX SERIES X|S KONZOLOKRA! - NÉZD MEG A TRAILERT!
Grand Theft Auto Online Grand Theft Auto V GTA Chinatown Wars GTA The Ballad of Gay Tony GTA IV: The Lost and Damned Grand Theft Auto IV GTA Vice City Stories GTA Liberty City Stories GTA Advance GTA San Andreas GTA Vice City Grand Theft Auto III Grand Theft Auto 2 GTA London 1969 Grand Theft Auto I

GTA IV - Karakter

Grand Theft Auto IV többjátékos módjai elkülönülnek a Single Player módtól, így az online játékban már nem Niko Bellic-et, hanem egy egyedien összeállított karaktert irányítunk. A karakter kinézete egy bizonyos mértékig testreszabható. Kevés az esély arra, hogy egy meccsbe két ugyanolyan kinézetű játékos kerüljön.

A külső módosítására a mobiltelefon Multiplayer menüjének Player Model menüpontja alatt nyílik lehetőség - ilyenkor elveszlik az elmentetlen játékállás és egy új ablakba lép át a játék - vagy a lobby képernyőn a megfelelő billentyűt lenyomva válthatunk a karaktermódosító menübe. Utóbbi esetén nem kerülünk kirúgásra a játékoslistáról, de ha indul meccs, eltűnik a karakterkészítő ablak és indul játék.

Elsősorban a karakter nemét, arcát, haját és ruházatát változtathatjuk meg. Fokozatosan elérhetővé válnak egyéb kiegészítők, ezek a sapkák, szemüvegek, szakáll típusok. A ruházat felsőruházatra és nadrágra oszlik, de egy idő után öltönyt is választhatunk. A Ranked Match-ekben szerzett pénzösszegek után egy magasabb szintre kerülhetsz, melyet a csillagban lévő szám mutat a lobby képernyőn és az eredményjelző táblán. Ez minél magasabb, annál több ruha és kiegészítő közül választhatsz. Összesen két nem, 31 arc (head), 24 haj (hair), 15 felsőruházat (torso), 10 nadrág (Legs), 16 szemüveg (glasses), 29 szakáll (bald), 19 sapka (hat) és 4 öltöny (outfit) van a kínálatban a legmagasabb, tizedik szint elérése után.

GTA GTA

Érdekesség, hogy ha egy online játék során megölsz egy fejlesztőt vagy egy olyan játékost, aki már lőtt le Rocksar Games  programozót kapsz egy speciális külső lehetőséget. Ez a zombi kinézet. A Rockstar Games Social Club rendszerben egy klubba is bekerülsz, mely a zombik által fertőzötteknek (Infected) nyílt. Ezt szintén a karakter-testreszabó ablakban választhatod ki, de nem egyesével kell összekeresni a kiegészítőket, hanem egy billentyű által változhatsz zombivá, melyről a jobb alsó sarokban informál a játék.

Módosítva: 2019. 05. 31. 10:55 ▪ Szerző: Visali
GTA IV
GTA IV
Multiplayer
Boltok
Játékmenet
Végigjátszás
Mellékküldetések
Érdekességek
Multimédia
Linkek
The Lost and Damned
The Lost and Damned
Végigjátszás
The Ballad of Gay Tony
The Ballad of Gay Tony
Játékmenet
Végigjátszás